- 8 Mart 2023
- 1.317
- 112
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Ne demek bu. Ne yapabilir adam size? Daha önce bi şeyini mi gördü eniştenizin yoksa eşiniz arabada bir dişi sinekle yalnız kalsa üstüne atlayacak potansiyelde olduğu için herkesi de mi öyle görüyor?arabada bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi.
Çok çirkin bir itham. Başta dini hassasiyetleri olduğu için böyle bir talepte bulunmuş diye düşünmüştüm ama o denli hassasiyeti olan biri için bu da çok çirkin bir suizan.arabada bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi
hayir hic birseyini görmedi daha 1.5 yillik evliyiz. kendisi kötü zihniyetli işte kendisi kötü dusunmese bunlari yapar mıNe demek bu. Ne yapabilir adam size? Daha önce bi şeyini mi gördü eniştenizin yoksa eşiniz arabada bir dişi sinekle yalnız kalsa üstüne atlayacak potansiyelde olduğu için herkesi de mi öyle görüyor?
Çocuk da düşünüyormuşsunuz. Yapın yapmayın demek haddime değil ama kız çocuğunuz olursa namus sorunu yaşayacaksınız bilginiz olsun, ha erkek olursa da babası gibi sizin kelimelerinizle "kötü zihniyetli" olacak ama göze almışsınız bunları zatenhayir hic birseyini görmedi daha 1.5 yillik evliyiz. kendisi kötü zihniyetli işte kendisi kötü dusunmese bunlari yapar mı
hayir hicbirsey olmadi daha önce. mesela kayinbabam asla gelinini alıpda arabayla bir yere goturmez ya yanonda eşi olacam ya da oglu taksiye.binmemize falan kızarlar. sürekli eş dost elalem görse ne der dusuncesindelerEniştenizden sizi kıskanması çok cringe,
Daha önce bi hatamı oldu ki? Anca o zaman haklı derim,
Yoksa boşuna kuruntuysa paranoyak biriyle evlenmişsiniz bile bile lades demişsiniz boşuna üzülmeyin ‘herkes seçimlerinin sonuçlarını yaşar.’
ya hayir yaa. ama gercekten bunu ben yaptim. kendi hayatimin icine sıçtigim icin cezami cekiyorum daha da çekecem. böyle sineye cekemem yolunda gitmezse de yapacak bisey yokŞöyle pis zihniyetli adamlarla evlenip sonra dert yanıyorsunuz. Kendi düşen ağlamaz, özür dileyin ve bir daha eniştenizle muhatap olmayın. Muhteşem evliliğiniz böylece yolunda gider.
Geçen gün şöyle bir şey yazmışsınız. Eşinize deyin ki: “Baban eltimi arabayla alıp eve getirirken ne yaptılarsa ben de onu yaptım. Babana sor bakalım, ne yapmışlar?”mesela bugün kayinvalidem aradı çağırdı. yemek için bende tamam gelirim dedim. sonra otobüsle gidicem çıktım hava buzz gbi dondum. kv geçince eltimde ordaydı eltimi kayinbabam arabayla alıp gelmiş. ben de geldim işte ısınmaya çalıştım üşümüştüm. kv eltimin yanında diyoki kayinbaban sizin oraya yoruluyo dedi. ben de gerek yok zaten dedim. bu arada evlerimiz yakın sadece yürüme mesafesi kadar değil eltimin yürüme mesafesinde benim1 tane otobüse binmek gerekiyo. kv diyoki ben gezmeyi severim sende gezerek otobusle gel diyo. takıldığım şey kayinbabamin beni götürmemesi değil kocaman adamın ayagima gelmesini hoş bulmam zaten. ama kayinvalidemin umursamaz konuşmalari eltimin yanında. eltimi evinden arabayla alırlar hiç kıyamazlar. söz konusu ben olunca otobusle dolmusla gelsin umursamazlar. böyle benim eltim kadar degerim yok dusuncesini uyandırıyo bende salak gibi üzülüyorum hata bende insan önce kendisine değer verecekki baskalarida versin
Çekmeyin. Adamın zihniyetinden pislik akıyor. Kendi akrabalarına ne gözle bakıyorsa size yansıtıyor. Umarım çocuk falan yoktur. Bu adama çocuk da emanet edilmez.ya hayir yaa. ama gercekten bunu ben yaptim. kendi hayatimin icine sıçtigim icin cezami cekiyorum daha da çekecem. böyle sineye cekemem yolunda gitmezse de yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?