- Konu Sahibi Nightingale
-
Selam kızlar. Bu gün erkek arkadaşımla konuşurken ben senin aradığın tipte bir insan değilim dedim o da bana sıkıntıya girmene gerek yok benim düşüncelerimi şu an evlilik düşünmediğimi biliyorsun dedi. İyi de ben bununla mal mal çıkayım daha çok aşık olayım her gün daha çok bağlanayım sonra paşam ben evliliğe söz vermedim desin çeksin gitsin kabullenebilir miyim bu düşünceyi? Ben de mesaj attım "ben senden ayrılmak istemiyorum ama sen her seferine evliliği düşünmediğini söylüyorsun. Aşık olduğum adamla nasıl evlenme hayalim umudum olmaz. Sen beni taştan mı zannediyorsun. Bu işin sonunda üzüleceğim biliyorum. Sevdiğim için bana biraz zaman ver seninle devam etmeli miyim evlilik umudu olmadan düşüneyim sonra sana kararımı bildiririm dedim. o da erkek bunu söyler kız zırt pırt söylemez, zamanı geldiğinde evlenirsin ya da evlenmezsin bu başka da olmaz iyi geceler demiş. Ben de ilk başta bu düşüncene saygı duydum hiç bir konuda sana bencil olmadım ama beni seviyorsan iyiliğimi istersin, ben seni daha çok seviyorum ve evlilik düşüncen olmadan seninle devam edebilir miyim bilmiyorum sabah uyandığında zaman verip vermediğini söylersin dedim.
Şimdi akıl verin sakın sert sözlerle eleştirmeyin çok üzgün durumdayım zaten. Ben ne yapayım? Zaman istemeye devam mı edeyim? Ki zannetmem zaman vermez, ayrılayım bitsin mi? Yoksa bir gün bana evlenme teklif edecek ya da etmeyecek diye bekleyim mi?
Yok hep söylüyor böyle ben mükemmel eş olurmuşum ama evlilik düşünmüyormuş zamanı değilmiş. Benimle alakalı değilmiş kim olsa aynı davranırmış. Zamanı gelince paşam evlenmek isterse evlilik teklif edermiş ben cevabımı verirmişim, etmezse de ayrılırmışız. Ben boston korkuluğuyum tabi burda.
erkek arkadasınızın yaşı kaç okuyor mu çalısıyor mu hazır hissetmediği için böyle söylemiş olabilir. günümüz erkeklerinin çoğu böyle olmuş gerçi gezelim eğlenelim gülelim, iş ciddiyete gelince ama ben istemiyorum ki düşünmüyorum evliliği derler. zor geliyor şimdikilere ev bakmak,aile kurmak.
Eee o zaman ne b,kuna devam ediyor mu boşta kalmasın diye mi ?
28 yaşında askerde,işi de var. Daha bir senelik öğretmen sonra askere gitti. Zamanı değilmiş ona. İyi de bana yazık değil mi? Ben zaten evlenme sözü vermemiştim desin çeksin gitsin zamanı gelince ben de çektiğim sıkıntılarıyla mı kalayım. Çok üzülüyorum artık. Zaten dese ki evlenelim ben zaten bir kaç seneden önce düşünmüyorum. Böyle ergen gibi belirsiz belirsiz canım sıkılıyor.
Aynen onu diyorum ben de. Ayrılmak istemiyorum ama bu durum iyiden iyiye üzüyor beni.
28 yaşında askerde,işi de var. Daha bir senelik öğretmen sonra askere gitti. Zamanı değilmiş ona. İyi de bana yazık değil mi? Ben zaten evlenme sözü vermemiştim desin çeksin gitsin zamanı gelince ben de çektiğim sıkıntılarıyla mı kalayım. Çok üzülüyorum artık. Zaten dese ki evlenelim ben zaten bir kaç seneden önce düşünmüyorum. Böyle ergen gibi belirsiz belirsiz canım sıkılıyor.
Sevgiline söyledin mi üzülüyorum diye
asıl soruna değil de başka birşeye takıldım.
zaman isterken bile ondan kabul beklemişsin.
zaman verip vermediğini söylersin yarın demişsin. ne gerek var, bana zaman ver düşünücem demeliydin.
herşey onun elinde gibi sanki, o zaman vermezse düşünmeyeceksin gibi...
evet söyledim. Ama kız evlilik muhabbeti yapmazmış zamanı gelince sorarsa sorarmış, yoksa ayrılırmış bundan başka bir şey demiyor. Bir de seviyor olacak. Ben ayrılsam çok üzüleceğim ama yavaş yavaş görüşmeyi azalta azalta bitireyim bari. Hemen evlenmek istemiyorum ben ama üzülüyorum ben daha evlenmeyi düşünmüyorum deyince. Ben neyim neciyim yani.
bence tam zamanı gelmiş eee Allaha şükür iyi bir mesleği de varmış canım haklısın vala kusura bakma ama sen keyfini beklersen ya dediğin gibi vazgeçerse boşa geçen yıllarınla ortada kalırsın net olmayan belirsiz adamlardan nefret ediyorum
belliki evliliğe dair farklı kriterleri var, üstüne düşmene gerek yok bence. ona göre gardını al
selam kızlar. Bu gün erkek arkadaşımla konuşurken ben senin aradığın tipte bir insan değilim dedim o da bana sıkıntıya girmene gerek yok benim düşüncelerimi şu an evlilik düşünmediğimi biliyorsun dedi. Iyi de ben bununla mal mal çıkayım daha çok aşık olayım her gün daha çok bağlanayım sonra paşam ben evliliğe söz vermedim desin çeksin gitsin kabullenebilir miyim bu düşünceyi? Ben de mesaj attım "ben senden ayrılmak istemiyorum ama sen her seferine evliliği düşünmediğini söylüyorsun. Aşık olduğum adamla nasıl evlenme hayalim umudum olmaz. Sen beni taştan mı zannediyorsun. Bu işin sonunda üzüleceğim biliyorum. Sevdiğim için bana biraz zaman ver seninle devam etmeli miyim evlilik umudu olmadan düşüneyim sonra sana kararımı bildiririm dedim. O da erkek bunu söyler kız zırt pırt söylemez, zamanı geldiğinde evlenirsin ya da evlenmezsin bu başka da olmaz iyi geceler demiş. Ben de ilk başta bu düşüncene saygı duydum hiç bir konuda sana bencil olmadım ama beni seviyorsan iyiliğimi istersin, ben seni daha çok seviyorum ve evlilik düşüncen olmadan seninle devam edebilir miyim bilmiyorum sabah uyandığında zaman verip vermediğini söylersin dedim.
şimdi akıl verin sakın sert sözlerle eleştirmeyin çok üzgün durumdayım zaten. Ben ne yapayım? Zaman istemeye devam mı edeyim? Ki zannetmem zaman vermez, ayrılayım bitsin mi? Yoksa bir gün bana evlenme teklif edecek ya da etmeyecek diye bekleyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?