Kızlar acil yardım!

Böyle daha önceden demişti. Bana evlenmek mi istiyorsun yoksa benimle mi evlenmek istiyorsun? Evlenmek istiyorsan sevdiğim insanı başkasıyla görmeye dayanamam ama çok üzüyor bu konu seni devamlı dert yapıyorsun senin mutluluğun için giderim de ben, ama benimle evlenmek istiyorsan beanim daha zamanım var. Rahatsız bir kardeşim var o tedavi olacak evlenecek, aileme bir şeyler yapmak istiyorum ama nasipte bir seneye vardır bakarsın evleniriz. üç sene beş sene de diyemem belki bir seneye olur ama şimdi hazır değilim demişti.
İlk başlarda şu evi tutalım, evlenince şöyle yapalım derdi , belki de adam anlayamadı ne bu evlilik derdim.

Annemin istememek için nedenleri var ama zamanla aşacağı şeyler. Yoksa onun iyi niyetine, insanlığına, inancına çok güvenir annem. Yavaş yavaş da aşıyoruz zaten.

Ayy delikız şişirdin içimizi...BAK ABLA OLARAK DİYORUM SAN BİR DAHA EVLİLİK KONUSU AÇMAK YASAK BU ADAMA!

Ayrıl diye yazdık da ne oldu sattın bizi dimi:)) HAİN..BİR AŞK UGRUNA BU KAAA KADIN SATILIR MI BE YAAA???

Agladım gözlerim şişti yazmışsın bir arkadaşa okuyunca içim sızlamıştı...

BAK SON KEZ YAZIYORUM MESAJ AT ŞU KONUNU KAPATTIR ABLAM YAA...

Bu adam sorumluklarını önemseyen ve ciddi biri..Sen ise bu konuyu kafanda takıntı yapmışsın.Diyecegini demiş...Bekle ...

Seviyorsun,seviliyorsun,adam asker,üzmüşsün,,,o da seni çok üzdü...Valla yakalarsam dövücem haaa...

Kır dizini,yaz mesajını,mektubunu tatlı tatlı bekle madem fındıgını...konu açıp neden kasıyorsun a cancazım:))

ŞAKA BİR YANA BÜYÜTME DAHA...BELLİ Kİ ARANIZDAKİ KİŞİLİK VE YETİŞME FARKI ,İFADE TARZINDA DA KENDİNİ GÖSTERİYOR...

Evlenecek adam beli olur...Olur bu olur...:)))))))))))))))))))

Oyy yorulduk beee...gözün aydınn heeeee yav heee....

Son düzenleme:

Eskiden de böyle söylerdi ama dün aniden tartışınca ilk yazdığım şeyleri söyledi. Ben de çok üzüldüm. Sinir olunca tersine konuşuyor biliyorum ama dünkü olay olunca şaşırdım ben de. Belki kendi bilmiyor ne düşünüyor.

katılıyorum.olayları ve ilişkini yaşayan sensin.bize anlattığından anladıklarımıza göre yorum yaptık.bazen dışarıdakiler daha iyi görür bazı şeyleri ama burada herşeyi anlatmayınca sen biz bilemeyiz tabi.biraz kafam karıştı benim de.evet son mesajı gayet mantıklı,düzgün yazmış.artık karar senin.hayırlısı olsun hakkında.

Valla barışırken burnunu sürtmezsen Türk kızı değilsin lafın beni çok tereddütte bıraktı. :):) Konuyu kapatması için kime mesaj atılıyor? Seni dinliyorum. Bu sefer dinliyorum söz :) Candan teşekkür ederim.

ya kzım sen baştan desene bunları.sen farklı anlattın sanki.bence sorun sende.sen evliliği takıntı yapmışsın.ama yanlış yapıyorsun.niye böyle yapıyorsun ki?yaşın mı geçiyor.?yooo.ee ne o zaman?hem bişeyde çok ısrarcı olursan ters tepebilir.sonra değerini düşürürsün.o da öyle söylemiş bak.değersizleştiriyorsun diye.yarın bir gün başına kakmasın sen çok istedin bu evliliği diye.lütfen artık bu konuyu açma ona.kabak tadı verir.kaçırırsın sevdiğini.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun..

Madem barıştınız şimdilik bekle, askerden gelsin, yüzyüz görüşmeye başlayınca işler daha da netleşir, asıl niyetini anlarsın..

ne bileyim evlilikten söz etmeye başlar, planlar yapar falan..haa anlarsın ki tabii ki düşünüyor ama zamanı gelince..

Ama baktın ki herşey düzene girdi hala evlilik lafı yok , o zaman sen de net bir şekilde niyetini sorar, yine eskisi gibi evliliğe soğuk bakıyorsa ayrılırsın..

Unutma :seven ve hayatını düzene sokmuş bir erkek mutlaka evlilik düşünür..Aksi oluyorsa ya seni sevmiyordur ya da hayatını henüz şekle sokmamıştır.

Aslında Ben Bu Adamı Tuttum Gayet Mantıklı Konuşuyor Ve Niyeti Ne İse Gizlemiyor Ama Sen Evlilik Diye Sık Boğaz Ediyorsun Ne Acelen Var Yav Daha Askerlik Bile Bitmemiş Kolay mı Bu İşler Bak Rahatsız Kardeşi de Varmış Yavaş Olsan Diyorum...

Ayy rica ederim de senin dedigine göre kızdık enişteye :)) bi döneyim okuyayım neden kızmışım? ben kızdıysam vardır bir sebebi...öyle herkesi BOŞAMAM ADALETLİYİMDİR...:))

yukarıdaki yorumlara bak ben masumum ...sen yada erkek arkadasın yaptınız biiz böle:)) yoksa zinhar biz dönek degilik

Mune ye yada Kazen e atıyorsun sanırım...rica edrim ...hep burdayız...bence O BURUN AZICIK SÜRTMÜŞ ZATEN :)))

EHİ EHİ EHİİ EHİİİ.....

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…