Kızlar acil yardım!

sevgilin askerde olduğu için psikolojisinde bir değişiklik olabilir mi?
yoksa hep mi böyleydi...

çok biliyor...sanki kendisi kral fahd ın oğlu...ne çok konuşmuşsunuz ayrılık üzerine...şöyle dersen olmaz,böyle gidersen silerim gibisinden ne çok göz dağı vermiş sana...

Dert ney tasa ney anlamadım.çooook gururluyuz sanırım,egomuzsa tavan.!!
Ben aşık olucam ,karşımda ki asıp kesicek !
Olmaz canım yaa...bak yazdım yukarda...güller ve sözler zamanınız şimdi...bir daha geri gelmeyecek kadar özel hisler ,özel anılar olmalı,
şartnameli,ön konuşmalı,protokollu küslük-ayrılma provası gibi sizinki...

O dediklerini yutturmazsan Türk kızı degilsin! Sürt şunun burnunu ,,,yada ver eline egosunu --gururunu !

Son düzenleme:

konu açıldı yok dedim ben aradığın tipte değilim dedim. ben daha şöyle şöyle biriyim bil sonra sen de üzülme dedim. Ne mantıksa artık benimki. Bir kaç gündür evlilik şakası falan yapıyordu, karşılık veriyordu, asker şimdilik derdim bir döneyim hayırlısı diyordu, sonra yakın arkadaşımız evlilik teklifi almış, ben de bir askerden döneyim bakarız falan diyordu. Ben bu gün konu gelişip böyle deyince iyi yanlış tanımışım seni dedi.bir kaç saat sonra aradı, ben senin düşündüğün gibi bir kız aramıyorum, senin karakterini beğeniyorum ki çıkıyorum ama ben evlenmek istiyormuşum gibi kendini sıkıntıya sokma. Ben Söyledim evlilik henüz düşünmüyorum. Yaptığın evlilik muhabbetlerine de bir kaç gündür üzülme diye karşılık veriyorum ama sen evlenicez moduna girip sıkıntı yaptın kendine boş yere dedi.

Yok açık sözlü bana değil herkese karşı doğru bildiği neyse hep söyler, kıvırmak istemez güya. Delikanlı ya paşam.

Ben üzüldüm çabaladım şimdiye kadar, elime geçen bu. Zor olacak benim için ama askerdeyken o görmeyince daha çabuk unuturum inşallah.

Yok açık sözlü bana değil herkese karşı doğru bildiği neyse hep söyler, kıvırmak istemez güya. Delikanlı ya paşam.

bununki biraz patavatsızlık bodoslamada söylencek laf değil bu

güvensiz bi ilişki her ilişkiye evlenmek için başlamaz insan ama ilerleyen dönemlerde mutlaka düşünülür yarın öbür gün evlenmeye karar versenız bile sen zorladın der dermi der açık sözlüyaa

iyi de bu da seni oyalamak gibi oluyo 20 yaşında değilsiniz ki
tamam herşey kısmette bu şekilde sallamak ta olmaz
ailen de rahatsız olur bu durumdan bence
bi de bi anda bitirip giderse pişman olursun bekledim diye

Resmen kendi rahatını düşünmek oluyor. Yok kardeşi evlenecekmiş, yok yeni atanmış ailesine bakacakmış falan. Eyvallah dedim bak , zaten şu an sen istesen ben istemem ben sadece yolumu bilmek istiyorum diyorum hep aynı laf kız evlenme lafı etmez erkek isterse eder ben de kabul ederim ya da etmem. Lisedeyiz ya biz , olması gereken bu tabi.

biliyorum canım.. sen dört gözle onun yolunu gözlüyorken onun bu rahat tavırları çok sinir bozucu.. şu an için ayrıl diyemem çünkü sen bu ilişkiye çok emek veriyorsun hemen kestirip atabileceğini sanmıyorum ama sana diyebileceğim tek şey biraz kendini çek

Gururum kırıldı deyince de ben senin gururunu kıracak bir şey yapmıyorum asla da yapmam dedi. Biz aynı okuldayız öğretmenim ben de. Ben ondan önce atandım geçen sene geldi o. 2 ay sonra çıkmaya başladık. Neymiş atanırım bir iki sene rahat ederim aileme bakarım, maddi zorluklarla büyümüş çünkü, sonra evlenirim diyormuş ama 2 ay sonra ben çıkmışım karşısına bendeki hataya bak. Adam iki ay beni takip etmiş, sevgilim var mı öğrenmiş, aram limoni sevgilim var diye pusuya yatmış beklemiş, ben ayrılınca pat diye karşıma çıkmış, bu kız çok güzel çok iyi niyetli bana bakmaz ama benimle çıksın söz veriyorum onu hiç üzmeyeceğim diye dua etmiş ve bizim geldiğimiz nokta bu.

Öyle valla, ego da gururda tavan. Asla taviz vermez. Ben ayrılmak istiyorum desem ikna etmeye çalışır ama kesin bitti istemiyorum desem ölüm döşeğine düşse bu yüzden asla benim peşimden gelmez. Karakteri böyle. Ben şunu sevmiyorum desem hiç yorum yapmaz ama o sevmediğim şeyi de bir daha yapmaz. Bir fedakarlık yapsam anlamamış gibi durur sonra daha fazlasını o yapar. Orta yolu bulalım demez orta yolu bulur. Evlenmek isteyen erkek evliliği sakız gibi sündürmezmiş, çıkarmış tanırmış evlenmeye karar verdiyse sorarmış sonra nişan düğün Allah ne verdiyse. Şu an karar vermiş padişah hazretleri. Benimle evlenmek istermiş, ben onun tam istediği insanmışım ama evlilik zamanı değilmiş. Ben sordukça üç sene de dermiş hiç düşünmüyorum da dermiş. Sevmiyormuş ben bahsetmeyecekmişim.

bunu desin mesela, ailem bana baktı ben de bir iki sene onlara bakayım sonra evlilik planları yapalım desin sen hayır mı diyeceksin sanki? tavrı çirkin bence oyalamaktan başka bir şey değil.

meslektaşız seninle, ben oldum olası pek hazzetmedim erkek öğretmenlerin çoğundan ne yalan söyleyeyim :/ kızmasın bana kimse herkes bir değil tabii ki ama çok paracı çoğu, ne bilim çapları falan çok dar memur kafası tam, ana kuzusu hatta biz kızlar mesela bekar halimizle tek başımıza kalırdık da erkekler kalamazdı hep anneleri gelirdi yemek yapardı kuzularına okuldaki hocaların. bana mı böyleleri denk geldi bilmiyorum antipati oluştu o yüzden bende erkek öğretmenlere karşı o yüzden belki de iyi niyetli bakamıyorum senin sevgiline de :/

Belki sevgilin sana ümit vermek istemiyor evlilikle ilgili

Evlenelim dediğinde zaten evlenecekmişiz hemen ciddiye binecekmiş iş. Şimdi evlenmek için birbirimizi tanıyormuşuz. o yüzden bana kesin evlenicez derse ve evlenemezsek benim ahımı almak istemiyormuş. Onun konuşmalarına yoruma gerek yok zaten canım o imalı bir şey demez direkt söyler.

Dediği şu aileme biraz bakayım, kendime üst baş almadım alayım, atandım kafamı kaldıramadan askere gitti. Biraz toparlanayım. Sonra evlilik düşüneyim, o zaman bakalım evlenecek miyiz. Sen daha iyisini ara ben bekleyim köşede diyim olmadı. Buna gidiyor mantık artık. Görücü geldikçe annemler beni sıkıştırdıkça biraz olabilir gibi bakıyor, belki bakarsın yaza evleniriz belki hiç evlenmeyiz. eee belki ölürüz belki belki belki... 28 yaşında adamsın belki mi olur artık. Hem çapulcu haliyle daha iyisini bulacakken adamı seveyim değer vereyim hem de saf gibi bekleyim. Yarın buraya ayrıldım yazarsam şaşırmayın kızlar.

bence ayrılma, en azından bugün yarın olmamalı

çünkü pişman olacaksın hemen ayrıldıktan sonra

Bazen aşkta gurur olmaz sözü abartılıyor bence. Güzelim daha geçen gün bu adam sana bana yapışma dedi şimdi de zamanı gelince ya ayrılırız ya evleniriz diyor. Ki % 99 seninle evlenmeyecek. Senin kararların yok mu, onun bir karar vermesini bekliyorsun
Üzgünüm ama adam sana aşık değil. Artık bazı gerçekleri gör ve onun sadece zaman doldurduğu biri olma.
Kızacaksın yorumuma ama her seferinde bu konuları açıp biz aramızda hallettik garip bir ilişki bizimki diyorsun
İlişki dediğin garip olmaz, erkek dediğin hele hiç böyle olmaz.
Mert olur, yürekli olur. İstediğim gibi olacak sonu demez.
Kendini değerli görmeni istiyorum
Aşk bu kadar kendini üzmene bahane değil. Aşk dediğin bu da değil aslında..

Doğru diyorsun... Yok kızmadım çok haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…