- 6 Haziran 2011
- 1.636
- 61
- 113
- Konu Sahibi Nightingale
-
ben ilk defa aşık oldum ya güzel olsun her şey istedim. öyle kimse kimsenin peşinde koşmasın dedim. Peşinde koşan ben olmuşum meğer. Saflığa bakBağlanmamı sevmemi sorun yapmaz sadece dürüst olmak istiyor. Yarın bir gün olur da biz evlenemezsek ahımı almak istemiyor. Bana çok değer veriyor beni üzmek istemiyor. Iyi de o zaman ben evlenmicem de ben çekip gideyim. Bunu da istemez çünkü ben onun tam aradığı insanım. Her şey paşamın gönlüne göre. Istersem ayrılırım çabalar ayrılmayım diye ama kesin gidiyorum dersem ölse peşimden gelmez çünkü ben sevsem onu bırakmam, bırakıyorsam eğer onun zoruyla ona dönsem de artık o benim için kıymetli olmaz. Onun sözleri.
Sevgiline söyledin mi üzülüyorum diye
sevgilin farklı kafada bu konuda hemfikiriz
peki söz verip verip yarı yolda bıraksa
aa nasılsa başta evliliği düşünüyodu şimdi beni bıraktı neyse sağlık olsun mu diyeceksin
biraz bekle şimdi askerde olduğu için etraflıca düşünüp böyle bişi söylemiş olabilir
öyle değilse bile askerlikten sonra olgunlaşmış bi şekilde dönebilir
bunlar iyi ihtimaller tabi
ama sen de sınırını çok zorlama
öyle bişe demişsin ki adam da sanki senin yan çizmeye çalıştığını düşünüp böyle şeyler söylemiş
bu yaştan sonra nereye gideceği blirsiz bi ilişki çekilmez sevgılın evlilik düşünmuyor olamaz yaşı 30 a dayanmış senımı ciddiye almıyor acaba bunu en ıyı sen anlarsın pek bi açık sözlüde cidden böylemi davranıyor böyle rahatmı
üzme kendini bir rest çek bakalım eğer seviyorsa istiyorsa bir orta yolunu bulur eğer çekip giderse de biraz üzülürsün ama gerçeği anlamış olursun hergün bekleyerek üzülmenden daha iyi yıllarını heba etmek zorunda değilsin ona.
Yok açık sözlü bana değil herkese karşı doğru bildiği neyse hep söyler, kıvırmak istemez güya. Delikanlı ya paşam.
iyi de bu da seni oyalamak gibi oluyo 20 yaşında değilsiniz ki
tamam herşey kısmette bu şekilde sallamak ta olmaz
ailen de rahatsız olur bu durumdan bence
bi de bi anda bitirip giderse pişman olursun bekledim diye
Ben iyi olsun diye uğraştıkça ben üzülüyorum. Sen biliyorsun askerde onu nasıl bekliyorum. Üzülsün, pişman olsun, isterse ölsün ben ayrıldıktan sonra. İsterse peşimde sürünsün fayda sanki.
evlilik mevzusunu biz açınca evlilik meraklısı koca düşkünü kezban damgası yiyoruz da ben anlamıyorum bir insanın hayatına yön vermek için sevgilisinin fikirlerini öğrenmek istemesinden doğal ne olabilir?
evlilik konularını bizde ilk olarak eşim açmıştı daha yeniydik o ara ben "ne alaka dün bir bugün iki" demiştim, sonrasında aradan yıllar geçti atandım falan dedim "ee biz ne zaman evleniyoruz?" verdiği cevap "ne zaman istemeye gelelim?" olmuştu.
olması gereken de budur bence, 28 yaşında işinde gücünde adam öyle olur mu olmaz mı takdiri ilahi falan çocuk oyalar gibi bence hem gurur kırıcı hem de oyalayıcı bir tavır sevgilinizdeki.
ya "hayır ben seninle düşünmüyorum" demeli ki siz yolunuza devam edin ya da "şunu şunu bekliyorum" ya da ne bileyim "daha bir yıldır sevgiliyiz -atıyorum burasını- biraz daha zaman verelim birbirimize" vs böyle şeyler söylemeli ki hiç değilse niyeti belli olsun siz de ona göre devam edin.
siz çalışıyor musunuz bu arada? erkek öğretmenler çok uyanık nedense hep gözleri çalışan bayanlarda siz çalışmıyorsanız belki bir öğretmen hemşire bi şey bulurum diyor olabilir mi?
sevgilin askerde olduğu için psikolojisinde bir değişiklik olabilir mi?
yoksa hep mi böyleydi...
çok biliyor...sanki kendisi kral fahd ın oğlu...ne çok konuşmuşsunuz ayrılık üzerine...şöyle dersen olmaz,böyle gidersen silerim gibisinden ne çok göz dağı vermiş sana...
Dert ney tasa ney anlamadım.çooook gururluyuz sanırım,egomuzsa tavan.!!
Ben aşık olucam ,karşımda ki asıp kesicek !
Olmaz canım yaa...bak yazdım yukarda...güller ve sözler zamanınız şimdi...bir daha geri gelmeyecek kadar özel hisler ,özel anılar olmalı,
şartnameli,ön konuşmalı,protokollu küslük-ayrılma provası gibi sizinki...
O dediklerini yutturmazsan Türk kızı degilsin! Sürt şunun burnunu ,,,yada ver eline egosunu --gururunu !
Gururum kırıldı deyince de ben senin gururunu kıracak bir şey yapmıyorum asla da yapmam dedi. Biz aynı okuldayız öğretmenim ben de. Ben ondan önce atandım geçen sene geldi o. 2 ay sonra çıkmaya başladık. Neymiş atanırım bir iki sene rahat ederim aileme bakarım, maddi zorluklarla büyümüş çünkü, sonra evlenirim diyormuş ama 2 ay sonra ben çıkmışım karşısına bendeki hataya bak. Adam iki ay beni takip etmiş, sevgilim var mı öğrenmiş, aram limoni sevgilim var diye pusuya yatmış beklemiş, ben ayrılınca pat diye karşıma çıkmış, bu kız çok güzel çok iyi niyetli bana bakmaz ama benimle çıksın söz veriyorum onu hiç üzmeyeceğim diye dua etmiş ve bizim geldiğimiz nokta bu.
Belki sevgilin sana ümit vermek istemiyor evlilikle ilgili
bunu desin mesela, ailem bana baktı ben de bir iki sene onlara bakayım sonra evlilik planları yapalım desin sen hayır mı diyeceksin sanki? tavrı çirkin bence oyalamaktan başka bir şey değil.
meslektaşız seninle, ben oldum olası pek hazzetmedim erkek öğretmenlerin çoğundan ne yalan söyleyeyim :/ kızmasın bana kimse herkes bir değil tabii ki ama çok paracı çoğu, ne bilim çapları falan çok dar memur kafası tam, ana kuzusu hatta biz kızlar mesela bekar halimizle tek başımıza kalırdık da erkekler kalamazdı hep anneleri gelirdi yemek yapardı kuzularına okuldaki hocaların. bana mı böyleleri denk geldi bilmiyorum antipati oluştu o yüzden bende erkek öğretmenlere karşı o yüzden belki de iyi niyetli bakamıyorum senin sevgiline de :/
Dediği şu aileme biraz bakayım, kendime üst baş almadım alayım, atandım kafamı kaldıramadan askere gitti. Biraz toparlanayım. Sonra evlilik düşüneyim, o zaman bakalım evlenecek miyiz. Sen daha iyisini ara ben bekleyim köşede diyim olmadı. Buna gidiyor mantık artık. Görücü geldikçe annemler beni sıkıştırdıkça biraz olabilir gibi bakıyor, belki bakarsın yaza evleniriz belki hiç evlenmeyiz. eee belki ölürüz belki belki belki... 28 yaşında adamsın belki mi olur artık. Hem çapulcu haliyle daha iyisini bulacakken adamı seveyim değer vereyim hem de saf gibi bekleyim.Yarın buraya ayrıldım yazarsam şaşırmayın kızlar.
Bazen aşkta gurur olmaz sözü abartılıyor bence. Güzelim daha geçen gün bu adam sana bana yapışma dedi şimdi de zamanı gelince ya ayrılırız ya evleniriz diyor. Ki % 99 seninle evlenmeyecek. Senin kararların yok mu, onun bir karar vermesini bekliyorsun
Üzgünüm ama adam sana aşık değil. Artık bazı gerçekleri gör ve onun sadece zaman doldurduğu biri olma.
Kızacaksın yorumuma ama her seferinde bu konuları açıp biz aramızda hallettik garip bir ilişki bizimki diyorsun
İlişki dediğin garip olmaz, erkek dediğin hele hiç böyle olmaz.
Mert olur, yürekli olur. İstediğim gibi olacak sonu demez.
Kendini değerli görmeni istiyorum
Aşk bu kadar kendini üzmene bahane değil. Aşk dediğin bu da değil aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?