Kizlar acil yardimmmm :(((((

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
43
35
Gaziantep
arkadaslar biraz önce esimle cok fena tartistim ona göre ben cok saygisizim bana göre oda bana karsi cok ilgisiz cok kötü kavga ettik nerdeyse bana ellini kaldiracakti simdi ben bir kac ayligina anneme gittmeyi düsünüyorum acaba evde mi kalsam yoksa anneme mi gittsem bi akil verin????

Bence evde kalin ben boyle bi durumda evde kalirdim ama yok ne ben ne esim sakin olamicaz dersen gidebilirsin

Kal tabi ki. Sinirleriniz yatışınca halledersiniz sorununuzu sakin sakin.

Annene gidip göz dağımı vermek istiosun? Ama geri döndüğünde adamıda arsızlaştıracağını unutma, nasılsa geri geliyor diye zıvanadan çıkmasın?

sagolun arkadaslar valla daha cok sicak oldugu icin cok sinirliyim ve bisey düsünecek halde degilim ikimizde ayrilmak istiyoruz dedik biraz önce tlf acti ben senden ayrilicam kendime ev tutucam dedi bende ne istiyorsan yap dedim tut evini dedim

En başta geçmiş olsun.
Bir de off ya bir tane düzgün adam çıksın bu nedir böyle...

Sizi bir anda buna sevk eden tartışma ne olabilir ki? Sürekli mi tartışıyodunuz

Her tartışmada anne babaya sığınmak çok çocukça ve olgunluktan uzak bir hareket. Böyle yaparak tartışmaya onları da katıp, yüz göz olmakla kalmaz aynı zaman da olayın daha da büyümesine sebep olursunuz. Siz unutsanız da olayı, aileniz unutmaz her fırsatta eşinizin yüzüne vururlar; tartışmanız bir türlü soğumaz. Türkiye'de biten evliliklerin %80'inden fazlasında ailelerin de parmağı olduğu tespit edilmiş, Türk milleti olarak her sorunumuzu ailelere yetiştirip onlardan medet ummaktan vazgeçmemiz gerekiyor. :)

Telefonunu evde bırakıp dışarı çık,merak etsin.Nereye gittiğini ve tabii neden ! gittiğini düşünüp dursun.
1-2 saat sonra geri dönersin.Sorarsa kafamı toplayıp sakinleşmek için hava almam lazımdı dersin.
Bu biraz gözünü korkutur bence.

tek sorun ilgisizlik mi ?
baska sorunlarınız mı var ?
siz bosanmak istiyor musunuz ?
eşiniz boşanıcam demiş ..

Sizi bir anda buna sevk eden tartışma ne olabilir ki? Sürekli mi tartışıyodunuz

Bebegimi düsürdükten sonra cok tartisiyoruz iki ay olucak hemen hemen bu zaman icinde 3 büyük kavgamiz oldu beni hic anlamiyo ilgilenmiyo bu kadin düsük yapmis biraz ilgileniyim yok hep is ve kavgamisin sebebi bos zamanlarinida ya kendi ailesiyle yada arkadaslariyla geciriyor Cuma günü is arkadaslariyla gecirdi dün ablasina gittik bugün artik nihayet biraz birklikte zaman geciririz dedim aptal gibi mutfaga girip Pasta yaptim bide ne duyum ablasini aradi tlf ablasi diyo ki bize gelen ne yapacaksiniz bugün diye benimki diyo biraz sonra ben arkadasla disari cikicam diye bende aptal gibi Pasta cörek yapiyorum beyfendiye bide banada söylemiyo ablasina söylerken duydum tepem atti odaya gittim arkamdan geliyo niye sinirlendin diyo daha dün arabada konustuk biraz benle zaman gecir diye yok ben artik böyleyim niye bu hafta ütü yapmamisim hep gerektiyi zaman tane tane ütülemisim bide ise yemek koymamisim hep soruyodum evde bu var koyimi diye yok ben onu yemen ben bunu yemen yarin birseyler alirim diye

tek sorun ilgisizlik mi ?
baska sorunlarınız mı var ?
siz bosanmak istiyor musunuz ?
eşiniz boşanıcam demiş ..

valla son zamanlarda ayrilik cok geciyor aklimdan ama seviyorumda ne yapicam mi bilmiyorum acikcasi kafam cok karisik kendimi cok yanliz hissediyorum sali günü psikologda randevum var bebegim icin gidicektim aslinda ama bu durumda konusucamiz konu evligim olucak herhalde

zaten biraz disari cikmayida düsünüyordum biraz nefes almak icin

En ufak birseyde evden uzaklasirsan sogursun sogutursun adami ilgisizlik duzelirde saygisizlik kotu..

Ilginctir ki kadin sorun yasayinca erkek iyice cocuklasiyor. Esiniz bu dusuk konusunu idrak edememis. Birakin gitsin. Kuzu kuzu doner

En ufak birseyde evden uzaklasirsan sogursun sogutursun adami ilgisizlik duzelirde saygisizlik kotu..

bazi söylemem gereken seyleri sinirden söylüyorum ama bana baska yol birakmiyor gel konusalim diyorum sorun neyse halledelim yok canim konusmak istemiyor diyor eeeeeeee bu sorunlar yanlis anlamalar nasil cözülücek nasil ortadan kalkicak bu birikimden dolayi hep kavga cikiyo ve bu ortamda incitiyoruz birbirimizi offfffffffffff yoruldum ben artik evlendigimden beri huzur yok hep sorun hep sorun

Erkekler çok ince fikirli değil olayların psikolojik boyutunu pek düşünmezler, ama konu boşanmaya itecek kadar değil bence bu yüzden sakinleşmeyi bekle. O da gelince karşılıklı oturun konuşun sen beklentilerini söyle onuda dinle ve istediklerini sende uygula. Bir de Saygısız olduğunu düşünmesinin sebebi ne hakaret mi ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…