gel döv bir de bari.
yazdıklarından yola çıkarak biliyorum. nerden bilicem başka?
vayyyyyyyyyyyyy uzaktan tani koymak senden iyi terapist olur
Sen yapman gerekeni yap en azınca çaba sarf etmiş olursun. Gerisini eşin bilircok sagol merhem gibi geldin ben bu dediklerini denicem ama yok dik kafalik yaparsa kendi bilir biraz uzak kalicaz birbirimizden ozaman belkide iyi gelir bilmiyorum
işine gelmeyen yorumları görünce hemen degiştin, enteresan enteresan yazmaya başladın. kocan sana saygısız diyormuş, bil bakalım neden?
Canim anliyorum seni ama yataklari ayirmak cok dogru degil anlasilan kinci bi esin var
haaaaa ben senin bu tavirlarini anlamiyorum esimi bunaltmisim belki yaptigim düsükten dolayi bu dönemler daha fazla ilgiye ihtiyacim var kapahat mi yani esimin benimle haftasonundan sadece bir gününü ayrimasini istemem mi bunaltmak sen o zaman gercek bunalmayi bilmiyorsun yada evli degilsin arkadasim
sakın evinden ayrılma olay fazla dallanıp budaklanmış olur...Allah korusun ama ilerde boşanma vs yaşandığında senin önüne gelir. hem alttan al zor bi eşin var ama bu ufacık sebeplerden inan ev terkedilmez bi siniriniz geçsin tatlı dil le konuş devam ederse aile terapisti deneyin ..... ayyy bide benim sorunumla ilgilenin ey aahal!!!! yorum bekliyorum
belki de düşükten dolayı ya da başka meselelerden dolayı kocanın da biraz serbest kalıp kafasını dagıtmaya ihtiyacı vardır. ayrıca ortada dogru dürüst bir şey yokken 'ben anneme gidicem 1 aylıgına' diye trip atan birisin yani sonuçta. ne bu canım ergen gibi böyle? kocanı bunaltmışsın ve sana saygısız oldugunu söylüyorsa bir kendine bak belki boşa söylememiştir. ondan sonra da alır karşına sakince anlatırsın derdini.
Adam konusmak istese anlaticam derdimi ama konusmak istemiyo bide ben kocama ben anneme gidicem demedim burda ki arkadaslara sordum acaba gitsem iyi mi olur diye benim kocamin saygi anlayisi erkek ne derse desin kadin sessini cikarmicak o nederse acaba bile demeden yapicakmisim bu nerde var zaman degisti artik hem esimi tanimadan nasil böyle kolay kolay yorum yapiyorsun tek tarafli düsünerek anlamadim sen daha iyi taniyomusun kocami benden herhalde
bunu düşünmüş olman bile saçma. ortada bir şey yokken anneye 1 aylıgına gitmek gibi bir trip atılmaz.
bir de anlamadıgım seni savunan bir sürü yorum var ve hiçbirini eleştirmemişsin ama ben savunmadım diye hemen ''tek taraflı, kocamı daha mı iyi tanıyon'' falan filan. kocanı senden daha iyi tanımıyorum ama yorum yap diye başlık açtın, yorum yaparım elbette.
bunu düşünmüş olman bile saçma. ortada bir şey yokken anneye 1 aylıgına gitmek gibi bir trip atılmaz.
bir de anlamadıgım seni savunan bir sürü yorum var ve hiçbirini eleştirmemişsin ama ben savunmadım diye hemen ''tek taraflı, kocamı daha mı iyi tanıyon'' falan filan. kocanı senden daha iyi tanımıyorum ama yorum yap diye başlık açtın, yorum yaparım elbette.
ben sana illa aman bana tarak tut demiyorum ama insafli yorum yap ozaman ben sadece bugünkü olayi anlatim mesela isin arka tarafini nerden biliceksin ve esini bunaltmisin diyosun benim hic öyle bi tarzim yok adam üzüntüsünden degil keyfinden habire arkadaslariyla disariya cikiyo yok yegenine söz vermis ablasinda kalicakmis bide benide zorluyo sende kal diye benim derdim baska onun derdi baska sorun bu
ben böyleyim, beni böyle kabul edeceksin. insafsızımdır huyum kurusun.
kocan sen gibi bunalım takılmak istemiyor demek ki, ona ayak uydurmayı denesene. sonra asosyal olur çıkarsın bak.
bir evlilikte hep kadin mi ayak uydurmak zorunda iste senin gibi kadinlarin yüzünden böyle erkek evlatlari yettisiyo ve evlenip diyer kadinlarin hayatini mahfediyorlar yazilar olsun senin gibi düsünen kadinlara tühhhhhhhhhhhh
Evden ayrılmayın , yokluğunuza alışmasın. Bu daha da kötü hale getirir ilişkinizi. Gerekirse süründürün , konuşmayın ama evden de ayrılmayın. Süründürme işini de fazla uzatmayın. Barışınca da tatlı bir dille konuşun , anlaşın. ALLAH'a dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?