- Konu Sahibi emineozturk
-
Sen hala aynısın ya hiç değişmemişsin o kadar konuştuk boşuna
sadece tesekkür eder belki o bile olmaz amaKaldırma bir yerlerini kaybeden sen olur attığında kalırsın
erkek arkdasımla ayrıldık anlatmıştım daha önce,hatta onun yeni bi sevgilisi var. yarın doğum günü yani 10 dk sonra sizce mesaj atmalıyım... çok kararlıydım atmycam die ama suan atmak istiyorum sizce napmalıyım
öyle bi beklentim yok zatenAtt att hemen sana aşık olup geri döner
öyle mi derayrıldınız, sevgilisi var, mesaj......şaka mı?
yeni sevgilisi görüp "bu ne" desin
eski erkek arkadaşın da" amaaan bırak ya yakamdan düşmüyor" desin diye mi???
E mantik ne o zaman? Sahsen ben onun yerinde olsam mesajdan sonra hemen engellerdim seni. Sevgilim gorur vs aram bozulur diyeöyle bi beklentim yok zaten
Dunya dolu erkek ve inan bana hic biri vazgecilmez degil. Ask dedigin seyi kafamizda buyutuyoruz. Aslinda ben aska inanmiyorum. Bunlar hep egolarimizin oyunusadece tesekkür eder belki o bile olmaz amahaklısın
Dunya dolu erkek ve inan bana hic biri vazgecilmez degil. Ask dedigin seyi kafamizda buyutuyoruz. Aslinda ben aska inanmiyorum. Bunlar hep egolarimizin oyunu
Bilmemki benimki geciyo hemen onun icin ask yok gibime geliyo. Heyecan bitince her sey fisss sonuyodeğil yaw
var aşk var
Bilmemki benimki geciyo hemen onun icin ask yok gibime geliyo. Heyecan bitince her sey fisss sonuyo
ayrıldınız, sevgilisi var, mesaj......şaka mı?
yeni sevgilisi görüp "bu ne" desin
eski erkek arkadaşın da" amaaan bırak ya yakamdan düşmüyor" desin diye mi???
Aynen birde hava atar artık kızı kıskandırmak için, peşimi bırakmıyor vs. diye egosuda tavan yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?