Aşılama Kizlar agrim var neden acaba

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Buurcuumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
396
445
53
32
Merhaba hanımlar dün öğlen ilk asilamam yapıldı.güzel sorunsuz geçti.1 saat sonra ağrılarım başladı sanki regl olacakmisim gibi ayağa kalkınca karnım yere düşecek gibi oluyo arada bir kramp giriyor.böyle olan oldu mu acaba neden ağrıyor ki.bir de sizler asilamada sonra nelere dikkat ettiniz

Merhaba hanımlar dün öğlen ilk asilamam yapıldı.güzel sorunsuz geçti.1 saat sonra ağrılarım başladı sanki regl olacakmisim gibi ayağa kalkınca karnım yere düşecek gibi oluyo arada bir kramp giriyor.böyle olan oldu mu acaba neden ağrıyor ki.bir de sizler asilamada sonra nelere dikkat ettiniz
dusuk sevıyede agrı olur ıllakı. o gun ve sonrasında ama kramp gıbı acılı kotu bı agrı tarıf etmıssın. asılama ıcın gıttıgın doktorunu aramalısn. en dogru bılgıyı o verır:)

Hafif adet ağrıları gjbi olabiliyor..
Şiddetini cok hissediyorsaniz dr. Görüşün
...kabızlık varmı ....

Daha önce 2 aşılama olmustum.. boyle bir durumla karşılaşmadım..

Canım benim hayırlı olsun asilaman inşallah tutar o olur ilk günlerde kendin psikolojik olarak da hissediceksin daha ağrı olmasa da 🤭 yorma kendini sebze salata ağırlıklı beslen kabız olmamaya çalış kendini motive et düşünmemeye çalış olur mu olmaz mı diye hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum inşallah

Canım benim hayırlı olsun asilaman inşallah tutar o olur ilk günlerde kendin psikolojik olarak da hissediceksin daha ağrı olmasa da 🤭 yorma kendini sebze salata ağırlıklı beslen kabız olmamaya çalış kendini motive et düşünmemeye çalış olur mu olmaz mı diye hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum inşallah
Cnmmm inşallah dualarinda unutma beni olur mu aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama cidden beklemek çok zormus

Cnmmm inşallah dualarinda unutma beni olur mu aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama cidden beklemek çok zormus
Unutur muyum hiç hep aklımdasın sen ve buradaki diğer bayanlar Çok zor seni çok iyi anlıyorum ama sakin kal havlu işle seccade işle düz şekilde lif falan ör kolay şeyler yap elinden az buçuk geliyosa ben iğne tutmayı bilmem bu beklemeler yüzünden bunlarla uğraştım yoksa gecmiyo zaman 🤗

Back
X