Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Evet bugündü canım bilemedim yaa sevinemiyorum bile arkadaşımın bat gününde 50 çıkmıştı
Ama herkesın aynı olmazkı döllenme geç olmuş olabılır yerleşme geç olmuş olabılır takıble bellı olur o artık inşallah saglıklı ilerler test yapmışmıydınız

Ama herkesın aynı olmazkı döllenme geç olmuş olabılır yerleşme geç olmuş olabılır takıble bellı olur o artık inşallah saglıklı ilerler test yapmışmıydınız
Evet canım bu sabah yapmıştım

Eklentiler

• IMG_1790.webp
    130,4 KB · Görüntüleme: 65
Aynen öyle vallahi ilaç gibi gelecek alacağımız güzel haber
Kesinlikle canım
İnşaAllah öyledir canım çok sevinmek istemiyorum ama içimde kıpır kıpır ne hissedeceğim bilmiyorum
Gözün aydın canım değeri 7 yken bile gebeliği devam edenleri gördük önemli olan düşük olması değil önemli olan güzel artış göstermesi canım sıkma canını ay inşallah hsg bende de fayda eder bende yarın test yapıcam

Ya zor bir ay geçirdim kızlar hsg çekildim dedim hsg sayesinde bu ay umut var tam onun sonrasında eşimin sperm testleri ve ultrasonu kötü geldi doğal yoldan zor olur dediler o yüzden şokta gibiyim yükselecek mi bilmiyorum ama hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin güzelim inşallah bu arada senin ilk demi daha önce gebelik oldu mu hiç ?

Yaaa canım arkadaşım yemin ediyorum gözlerim doldu hayırlı olsunn Rabbimin izniyle sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah o kadar mutlu oldum ki adınızaa bana da umut oldun gerçekten asla stres yapma dualarımız seninle güzelce ilerleyecek İnşallah daha yeni tutunmuş sana annesi

Allah razı olsun canım benim senin kalbin o kadar güzel ki evladın seni en kısa zamanda bulacak Allahın izniyle çok inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…