- 1 Ocak 2025
- 359
- 85
- 13
- 27
İnşallah hayatımAy inşallah canım inşallah arka arkaya alalım bu sefer müjdelerimizigerçekten çok heyecanlı nasıl oluyorda her ay bu günlerde ilk günki gibi içimiz içimize sığmıyor valla anlamıyorum bu hisler bile o kadar kıymetli ki pozitif haberini düşünemiyorum
Haklısın canım negatif çıkarsa bat gününü beklerim canım
İnşallah hayatım İnşallah ayy nasıl bir heyecan dimii var mı yok mu bu belirsizlik bile mutlu olmaya yetiyorAy inşallah canım inşallah arka arkaya alalım bu sefer müjdelerimizigerçekten çok heyecanlı nasıl oluyorda her ay bu günlerde ilk günki gibi içimiz içimize sığmıyor valla anlamıyorum bu hisler bile o kadar kıymetli ki pozitif haberini düşünemiyorum
Haklısın canım negatif çıkarsa bat gününü beklerim canım
Öyle valla canım inşallah vardır da mutluluğumuz ikiye katlanırİnşallah hayatım
İnşallah hayatım İnşallah ayy nasıl bir heyecan dimii var mı yok mu bu belirsizlik bile mutlu olmaya yetiyor❤
İnşallah canımmÖyle valla canım inşallah vardır da mutluluğumuz ikiye katlanır
Canımm naptınn yaptın mı testÖyle valla canım inşallah vardır da mutluluğumuz ikiye katlanır
Canımm naptınn yaptın mı testmmatmazellll çift çizgi çıkmadıysa da üzülme lütfen daha erken. Benim kan sonucum negatif çıktı yine de umudumu kaybetmedim ve daha adet de olmadıımm ❤
Kızlar test yaptım ama ip gibi bi çizgi var yani ne negatif diyebiliyorum ne bişey belki de yok emin olmak için bat gününü bekliyim en iyisi hepiniz de sağolun iyi ki varsınızA adenim0011mmatmazellll kızlar sizler için buraya giriyorum güzel haberlerinizi görmek için mutlaka haber verin
Ayy canımsın canımmm çok teşekkür ederimm valla ben daha adet olmadım pek olacak gibi de durmuyorum normalde sancılarım adetten önce kendini çok net belli eder adet sancım yok hamilelik belirtilerim gittikçe artıyorA adenim0011mmatmazellll kızlar sizler için buraya giriyorum güzel haberlerinizi görmek için mutlaka haber verin
Çiçeğim çok net bişey göremiyorum ama bat gününe daha var bekle adetin geçsin sonra yap hemen kıpkırmızı iki çizgi çıksın İnşallahKızlar test yaptım ama ip gibi bi çizgi var yani ne negatif diyebiliyorum ne bişey belki de yok emin olmak için bat gününü bekliyim en iyisi hepiniz de sağolun iyi ki varsınızyine çizgi kurudukça netleşirse fln atarım size de
Bat günü sabahı bir test yap adet gelmezsede ertesi sabaha kan ver canımKızlar test yaptım ama ip gibi bi çizgi var yani ne negatif diyebiliyorum ne bişey belki de yok emin olmak için bat gününü bekliyim en iyisi hepiniz de sağolun iyi ki varsınızyine çizgi kurudukça netleşirse fln atarım size de
Bat günü sabahı bir test yap adet gelmezsede ertesi sabaha kan ver canım
Haklısınız canım öyle yapayımÇiçeğim çok net bişey göremiyorum ama bat gününe daha var bekle adetin geçsin sonra yap hemen kıpkırmızı iki çizgi çıksın İnşallah❤
Bat ne zaman canım kaç gün kaldıHaklısınız canım öyle yapayım
9 una sanırım canım yumurtlamam ne zaman bilmiyorum emin değilim o yüzdenBat ne zaman canım kaç gün kaldı
Daha varmış bacımm benim dün beta 19 çıktı biliyorsun dünden 5 gün önce yaptırdığım beta 0.2 ydi o yüzden bekleyelim bakalım9 una sanırım canım yumurtlamam ne zaman bilmiyorum emin değilim o yüzden
Haklısın canım bende bekliycem bi kaç gün daha hayırlısı olsun inşallahDaha varmış bacımm benim dün beta 19 çıktı biliyorsun dünden 5 gün önce yaptırdığım beta 0.2 ydi o yüzden bekleyelim bakalım
Merhaba benimde 7 gün gecikme var 3 kere test yaptım hepsi çift çizgi ama bugün kan verdim gebelik yokmuş ve hala adet olmadım bende böyle bir durum yaşayan varmıCanımm naptınn yaptın mı testmmatmazellll çift çizgi çıkmadıysa da üzülme lütfen daha erken. Benim kan sonucum negatif çıktı yine de umudumu kaybetmedim ve daha adet de olmadıımm ❤
Ayy ciddi misiniz ya çok üzüldüm insan en çok da gecikmesi olunca hevesleniyor yani gerçekten bu bütün gebelik teslerinin üreticilerini dava etmek gerekiyor insanların duygularıyla oynuyorlar resmenMerhaba benimde 7 gün gecikme var 3 kere test yaptım hepsi çift çizgi ama bugün kan verdim gebelik yokmuş ve hala adet olmadım bende böyle bir durum yaşayan varmı
Kızlar ben hamile değilim. Mimea erken ve kaset test vardı elimde. Şimdi ikisini de yaptım erken olan ikinci çizgiyi çıkardı ama kaset testte bişey yok.Haklısınız canım öyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?