Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

İnşallah hayatım
İnşallah hayatım İnşallah ayy nasıl bir heyecan dimii var mı yok mu bu belirsizlik bile mutlu olmaya yetiyor

Heyecan dorukta bekliyoruz seni de mmatmazellll

Canımm naptınn yaptın mı test mmatmazellll çift çizgi çıkmadıysa da üzülme lütfen daha erken. Benim kan sonucum negatif çıktı yine de umudumu kaybetmedim ve daha adet de olmadıımm

A adenim0011 mmatmazellll kızlar sizler için buraya giriyorum güzel haberlerinizi görmek için mutlaka haber verin
Kızlar test yaptım ama ip gibi bi çizgi var yani ne negatif diyebiliyorum ne bişey belki de yok emin olmak için bat gününü bekliyim en iyisi hepiniz de sağolun iyi ki varsınız yine çizgi kurudukça netleşirse fln atarım size de

Eklentiler

• IMG_2004.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2003.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 35
A adenim0011 mmatmazellll kızlar sizler için buraya giriyorum güzel haberlerinizi görmek için mutlaka haber verin
Ayy canımsın canımmm çok teşekkür ederimm valla ben daha adet olmadım pek olacak gibi de durmuyorum normalde sancılarım adetten önce kendini çok net belli eder adet sancım yok hamilelik belirtilerim gittikçe artıyor tabi ki ne test ne kan hiçbir şey yapmıyorum beklemedeyim. Sabah da bi akrabanın daha mesajıyla gözümü açtım o da rüyasında hamile görmüş beni gittikçe umutlanıyorum eşimde öyle bakalım sonuç ne olacak

Çiçeğim çok net bişey göremiyorum ama bat gününe daha var bekle adetin geçsin sonra yap hemen kıpkırmızı iki çizgi çıksın İnşallah

Bat günü sabahı bir test yap adet gelmezsede ertesi sabaha kan ver canım

Eklentiler

• IMG_2005.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 35
Bende aksam üzeri predictor early yaptım dayanamayıp , ama bembeyaz . Yarın da awoxla ilk idrarla yaparım artık kargoyu bekleyip

Canımm naptınn yaptın mı test mmatmazellll çift çizgi çıkmadıysa da üzülme lütfen daha erken. Benim kan sonucum negatif çıktı yine de umudumu kaybetmedim ve daha adet de olmadıımm
Merhaba benimde 7 gün gecikme var 3 kere test yaptım hepsi çift çizgi ama bugün kan verdim gebelik yokmuş ve hala adet olmadım bende böyle bir durum yaşayan varmı

Merhaba benimde 7 gün gecikme var 3 kere test yaptım hepsi çift çizgi ama bugün kan verdim gebelik yokmuş ve hala adet olmadım bende böyle bir durum yaşayan varmı
Ayy ciddi misiniz ya çok üzüldüm insan en çok da gecikmesi olunca hevesleniyor yani gerçekten bu bütün gebelik teslerinin üreticilerini dava etmek gerekiyor insanların duygularıyla oynuyorlar resmen bilmiyorum ki canım bi kadın doğuma görünmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…