Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Allah razı olsun canım benim senin kalbin o kadar güzel ki evladın seni en kısa zamanda bulacak Allahın izniyle çok inanıyorum
Allah senden de razı olsun çiçeğim senin kalbinde o kadar güzel kii çokk güzel bi anne olacağını biliyorum 'in sağlıkla ilerleyişinden de haberdar et bizi

Kızlar 24 temmuzda aşılama yaptırmıştım bugün 12. günüm test yaptım negatif ben elendim

Aminn canımm benim ben 48 saat sonra tekrar test vericem sağlıklı ilerliyor mu diye ve sizlerden de güzel haberler bekliyorum
İnşallah güzel çıkacak sonucun canım benim içim çok rahat sabah test yapıcam bakalım ne çıkıcak canım inşallah bende pozitifi görürüm bende Prodoctor almıştım bugün

Kızlar fotoğrafın ışığı ile oynayınca gölge gibi görünen kuruma çizgisi mi oluyor? Test predictor early. Normal ışıkta olanında belli olmuyor.

Eklentiler

• IMG_6732.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6733.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 37
Hadi güzel haberler İnşallah sabah ilk işim uyanınca topiğe bakmak olacak bende çookk istiyorum umut doluyorumm yaa nasıl heyecan sardı içimii❤❤
Sana o kadar kanım ısındıki anlatamam rabbim o kalbinin güzelliğiyle sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim inşallah silikde olsa bişi görür atarım yaa

Sana o kadar kanım ısındıki anlatamam rabbim o kalbinin güzelliğiyle sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim inşallah silikde olsa bişi görür atarım yaa
Oyy vallahi kalp kalbe karşı benimde sana kanım çok ısındı sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum❤ İnşallah güzelimm İnşallah sende ikinci çizgiyi gör kan ver yarında senin haberinle sevinelim perşembe de belki ben test yaparım yarın da adet olmazsam tabii. Yada cuma kan vericem zaten bi güzel haber de benden gelsiinn ayy çok heyecanlıı

Ay inşallah canım inşallah arka arkaya alalım bu sefer müjdelerimizi gerçekten çok heyecanlı nasıl oluyorda her ay bu günlerde ilk günki gibi içimiz içimize sığmıyor valla anlamıyorum bu hisler bile o kadar kıymetli ki pozitif haberini düşünemiyorum
Tamam sen yap canım için rahat etsin ama negatif çıkarsa üzülme çünkü erken daha
Haklısın canım negatif çıkarsa bat gününü beklerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…