- 1 Ocak 2025
- 363
- 85
- 13
- 27
Allah senden de razı olsun çiçeğim senin kalbinde o kadar güzel kii çokk güzel bi anne olacağını biliyorumAllah razı olsun canım benim senin kalbin o kadar güzel ki evladın seni en kısa zamanda bulacak Allahın izniyle çok inanıyorum
İnşallah güzel çıkacak sonucun canım benim içim çok rahatAminn canımm benim ben 48 saat sonra tekrar test vericem sağlıklı ilerliyor mu diye ve sizlerden de güzel haberler bekliyorum
Hadi bakalım matmazeell sıra sendeeöyle valla güzel haberler duymaya ihtiyacımız var
Allahım inşallah ya o kadar istiyorum ki rabbim hepimize nasip etsin ama hiç belirti yokHadi bakalım matmazeell sıra sendee❤
kaç yıllık bekleyişAllahım inşallah ya o kadar istiyorum ki rabbim hepimize nasip etsin ama hiç belirti yoksabah görücez bakalım
1 seneye yakın oldu canımkaç yıllık bekleyiş
ben 7 yıl allah kucağımızı boş bırakmasın adeti de bekliyorum bugün yada gecikebilir allah gönlümüze göre versin1 seneye yakın oldu canım
Senin bat bugün müydü bacım?İnşallah güzel çıkacak sonucun canım benim içim çok rahatsabah test yapıcam bakalım ne çıkıcak canım inşallah bende pozitifi görürüm bende Prodoctor almıştım bugün
Yaa canımsın rabbim seninde kucağını doldursun inşallahben 7 yıl allah kucağımızı boş bırakmasın adeti de bekliyorum bugün yada gecikebilir allah gönlümüze göre versin
Yok güzelim 9 una sanırım yapıcam yinede eşimden gizli aldım testSenin bat bugün müydü bacım?
Hadi güzel haberler İnşallah sabah ilk işim uyanınca topiğe bakmak olacakAllahım inşallah ya o kadar istiyorum ki rabbim hepimize nasip etsin ama hiç belirti yoksabah görücez bakalım
Sana o kadar kanım ısındıki anlatamam rabbim o kalbinin güzelliğiyle sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benimHadi güzel haberler İnşallah sabah ilk işim uyanınca topiğe bakmak olacakbende çookk istiyorum umut doluyorumm yaa nasıl heyecan sardı içimii ❤❤
Oyy vallahi kalp kalbe karşı benimde sana kanım çok ısındı sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorumSana o kadar kanım ısındıki anlatamam rabbim o kalbinin güzelliğiyle sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım beniminşallah silikde olsa bişi görür atarım yaa
Tamam sen yap canım için rahat etsin ama negatif çıkarsa üzülme çünkü erken dahaYaa canımsın rabbim seninde kucağını doldursun inşallah
Yok güzelim 9 una sanırım yapıcam yinede eşimden gizli aldım test
Canım ya çok geri de kaldığı için derekt sorayım dedim yerleşme yaşayan arkadaş sen miydinAminn canımm benim ben 48 saat sonra tekrar test vericem sağlıklı ilerliyor mu diye ve sizlerden de güzel haberler bekliyorum
Yok yavrum bende hiç yerleşme kanaması olmadıCanım ya çok geri de kaldığı için derekt sorayım dedim yerleşme yaşayan arkadaş sen miydin
Ay inşallah canım inşallah arka arkaya alalım bu sefer müjdelerimiziOyy vallahi kalp kalbe karşı benimde sana kanım çok ısındı sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum❤ İnşallah güzelimm İnşallah sende ikinci çizgiyi gör kan ver yarında senin haberinle sevinelim perşembe de belki ben test yaparım yarın da adet olmazsam tabii. Yada cuma kan vericem zaten bi güzel haber de benden gelsiinn ayy çok heyecanlıı ❤
Haklısın canım negatif çıkarsa bat gününü beklerim canımTamam sen yap canım için rahat etsin ama negatif çıkarsa üzülme çünkü erken daha
Hıı başka arkadaşla karıştırdım o zaman güzelimYok yavrum bende hiç yerleşme kanaması olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?