Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Ay şaka yapıyosun çok sevindim yaaaa allahım inşallah kanda da pozitifi görürsün yaaa çok mutlu oldum valla Demekki neymiş bi gecelik ilişkiden bile olabilirmiş kız hissettim heralde bugün yazdım haberini aldım

Kan ne zaman çıkacak canım ay kendimden bahsetmeyi unuttum heyecandan ben aynı canım regl olmadım henüz dediğim gibi yumurtlama dönemini yanlış hesaplamışım muhtemelen 20 sinde regl bekliyorum o günlerde de doktora gidicem test alıp yapmak istiyorum en azından bir gün önce ama geçen gün ağlamaktan perişan olduğum için eşim izin vermiyor test alıp yapmama bakalım bekliyorum

Aaa o zaman bu ay için hala şansın var yavrum değerlendirdinmi peki geçen haftayı

Çok şükür hamileyim prensesimm. Rabbim size de nasip etsin İnşallahh bu güzel duyguyuu

Dur bakalım canım belki devamı gelmez ama belli bir süre test yapma bekle bat 20 ağustossa 21 ine kadar test yapma
Yok canım yapmıyorum bekliyorum bakalım şuan hala çok az açık kahverengi gibi bi renkte geliyor yerleşme ne zaman olur ki bata 4 gün var benim
Bu post uğurlu geldi inşallah sana da uğur getirsin bana da hatta isteyen herkesin Allah'ım kalbine göre versin
Amin güzelim inşallah
Çok şükür hamileyim prensesimm. Rabbim size de nasip etsin İnşallahh bu güzel duyguyuu
Ayyy allahım çok sevindim yaaa rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bana da kaç çıktı canım değerin sen yerleşme sandığın günden sonraya göre mi hesapladın canım ona göre mi 3 gün geciktin

Canım benim bildiğim yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce ki hafta içinde geliyor

Allah razı olsun güzelimm. Adetime 4 gün vardı koyu kahverengi oas renginde çok çok az bi lekem oldu devamı gelmedi adetime 1 gün kala yaptım negatifti yani ayın 13ünde . Bugün yaptım 53 çıktı sonucum hepinize booll booll dua ediyorumm Rabbim bir an önce sağlıkla kolaylıkla size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…