- 17 Mart 2023
- 142
- 18
- 28
- 25
Aşkım gecikmemin 3.günüü sabah awoxla test yaptım hemen ikinci pembe çizgi çıktı şükür ağlama krizleri idrak etme sorunu falan derken bir saat önce kan verdim kalbim ağzımda diken üstünde sonuç bekliyorum
Ay şaka yapıyosun çok sevindim yaaaa allahım inşallah kanda da pozitifi görürsün yaaa çok mutlu oldum valla Demekki neymiş bi gecelik ilişkiden bile olabilirmişAşkım gecikmemin 3.günüü sabah awoxla test yaptım hemen ikinci pembe çizgi çıktı şükür ağlama krizleri idrak etme sorunu falan derken bir saat önce kan verdim kalbim ağzımda diken üstünde sonuç bekliyorumsen napıyosun nasılsınn
Kan ne zaman çıkacak canım ay kendimden bahsetmeyi unuttum heyecandanAşkım gecikmemin 3.günüü sabah awoxla test yaptım hemen ikinci pembe çizgi çıktı şükür ağlama krizleri idrak etme sorunu falan derken bir saat önce kan verdim kalbim ağzımda diken üstünde sonuç bekliyorumsen napıyosun nasılsınn
Aaa o zaman bu ay için hala şansın var yavrumKan ne zaman çıkacak canım ay kendimden bahsetmeyi unuttum heyecandanben aynı canım regl olmadım henüz dediğim gibi yumurtlama dönemini yanlış hesaplamışım muhtemelen 20 sinde regl bekliyorum o günlerde de doktora gidicem test alıp yapmak istiyorum en azından bir gün önce ama geçen gün ağlamaktan perişan olduğum için eşim izin vermiyor test alıp yapmama bakalım bekliyorum
Değerlendirdim canım ama az önce kahverengi lekelenmem oldu regl sökülücek heraldeAaa o zaman bu ay için hala şansın var yavrumdeğerlendirdinmi peki geçen haftayı
Dur bakalım canım belki devamı gelmez ama belli bir süre test yapma bekle bat 20 ağustossa 21 ine kadar test yapmaDeğerlendirdim canım ama az önce kahverengi lekelenmem oldu regl sökülücek heralde
Değerlendirdim canım ama az önce kahverengi lekelenmem oldu regl sökülücek heralde
Çok şükür hamileyim prensesimm. Rabbim size de nasip etsin İnşallahh bu güzel duyguyuuKan ne zaman çıkacak canım ay kendimden bahsetmeyi unuttum heyecandanben aynı canım regl olmadım henüz dediğim gibi yumurtlama dönemini yanlış hesaplamışım muhtemelen 20 sinde regl bekliyorum o günlerde de doktora gidicem test alıp yapmak istiyorum en azından bir gün önce ama geçen gün ağlamaktan perişan olduğum için eşim izin vermiyor test alıp yapmama bakalım bekliyorum
Yok canım yapmıyorum bekliyorum bakalım şuan hala çok az açık kahverengi gibi bi renkte geliyor yerleşme ne zaman olur ki bata 4 gün var benimDur bakalım canım belki devamı gelmez ama belli bir süre test yapma bekle bat 20 ağustossa 21 ine kadar test yapma
Amin güzelim inşallahBu post uğurlu geldi inşallah sana da uğur getirsin bana da hatta isteyen herkesin Allah'ım kalbine göre versin
Ayyy allahım çok sevindim yaaa rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bana daÇok şükür hamileyim prensesimm. Rabbim size de nasip etsin İnşallahh bu güzel duyguyuu
Canım benim bildiğim yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce ki hafta içinde geliyorYok canım yapmıyorum bekliyorum bakalım şuan hala çok az açık kahverengi gibi bi renkte geliyor yerleşme ne zaman olur ki bata 4 gün var benim
Amin güzelim inşallah
Ayyy allahım çok sevindim yaaa rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bana dakaç çıktı canım değerin sen yerleşme sandığın günden sonraya göre mi hesapladın canım ona göre mi 3 gün geciktin
Öyleyse benimki regl hayırlsıı olsunCanım benim bildiğim yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce ki hafta içinde geliyor
canım sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç yıllık evlisinÇok şükür hamileyim prensesimm. Rabbim size de nasip etsin İnşallahh bu güzel duyguyuu
takma kafana canım düşün ben 7 yıldır bekliyorumÖyleyse benimki regl hayırlsıı olsun
Haklısın canım elde değil ama elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum bi gün bizde anne olucaz inanıyorumtakma kafana canım düşün ben 7 yıldır bekliyorum
inşallah yarabbimHaklısın canım elde değil ama elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum bi gün bizde anne olucaz inanıyorum
Allah razı olsun güzelimm. Adetime 4 gün vardı koyu kahverengi oas renginde çok çok az bi lekem oldu devamı gelmedi adetime 1 gün kala yaptım negatifti yani ayın 13ünde . Bugün yaptım 53 çıktı sonucumYok canım yapmıyorum bekliyorum bakalım şuan hala çok az açık kahverengi gibi bi renkte geliyor yerleşme ne zaman olur ki bata 4 gün var benim
Amin güzelim inşallah
Ayyy allahım çok sevindim yaaa rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bana dakaç çıktı canım değerin sen yerleşme sandığın günden sonraya göre mi hesapladın canım ona göre mi 3 gün geciktin
Canım bu ayın 19unda bir yıl oluyor. Biz ilk aydan beri istiyorduk eşimle çocukluk aşkıyız evlilik için çok beklemiştik çocuğu hemen istiyordukcanım sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?