- 7 Ekim 2024
- 2.029
- 671
- 43
- 22
inşallah canım ya bugün sen kan verince benim de lekelenmem oldu o an kahverengi durdu şuan benimde bata 4 gün var ama bakalım canım devamı gelmezse eğer belki bir umut diyebeilirmAllah razı olsun güzelimm. Adetime 4 gün vardı koyu kahverengi oas renginde çok çok az bi lekem oldu devamı gelmedi adetime 1 gün kala yaptım negatifti yani ayın 13ünde . Bugün yaptım 53 çıktı sonucumhepinize booll booll dua ediyorumm Rabbim bir an önce sağlıkla kolaylıkla size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsiinn
Rabbim gönlüne göre versin güzelim Rabbim kucağınızı boş bırakmasınn bu duyguyu tüm isteyenlere size de yaşamayı nasip etsin Allah ımminşallah canım ya bugün sen kan verince benim de lekelenmem oldu o an kahverengi durdu şuan benimde bata 4 gün var ama bakalım canım devamı gelmezse eğer belki bir umut diyebeilirm
Amin inşallah canımsın teşekkür ederim bizi gelişmelerden haberdar et bırakmayın kız burayıRabbim gönlüne göre versin güzelim Rabbim kucağınızı boş bırakmasınn bu duyguyu tüm isteyenlere size de yaşamayı nasip etsin Allah ımm
Yok kızz burayı bırakır mıyımm sizi bırakır mıyımm siz bana o kadar iyi geldiniz ki bu süreçtee çok teşekkür ederimmAmin inşallah canımsın teşekkür ederim bizi gelişmelerden haberdar et bırakmayın kız burayı
Ay ne demek canım burası olmasa çatlatız heralde kimse halden anlamıyo kimseye güvenipde birşey söyleyemiyoruz iyi ki varsınız vallaYok kızz burayı bırakır mıyımm sizi bırakır mıyımm siz bana o kadar iyi geldiniz ki bu süreçtee çok teşekkür ederimm
Aynen öyle vallahi canım benimm sizde iyi ki varsınız senden de güzel haber alalım İnşallaahhAy ne demek canım burası olmasa çatlatız heralde kimse halden anlamıyo kimseye güvenipde birşey söyleyemiyoruz iyi ki varsınız valla
Canım folik asit içiyor muydun içmiyorsan yarından itibaren başla benceAynen öyle vallahi canım benimm sizde iyi ki varsınız senden de güzel haber alalım İnşallaahh
Ay inşallah canım yetişeyim sizeAynen öyle vallahi canım benimm sizde iyi ki varsınız senden de güzel haber alalım İnşallaahh
Folik asit ve inositol ikisi bir ilaç vardı onu kullanıyordum da bitti dra görünmeden şuan hangisi almalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum aslında yaCanım folik asit içiyor muydun içmiyorsan yarından itibaren başla bence
İnşallah güzelimm duaşarım sizinle sizde bana dua edin güzelce artsın İnşallah betamAy inşallah canım yetişeyim size
İnşallah güzelim inşallah sağlıkla al inşallah bebeğini kucağınaİnşallah güzelimm duaşarım sizinle sizde bana dua edin güzelce artsın İnşallah betam
Allah razı olsun bitanemm İnşallah size de nasip olsunn bir an önceeİnşallah güzelim inşallah sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına
İnşallah canımAllah razı olsun bitanemm İnşallah size de nasip olsunn bir an öncee
Merhaba kızlar ilk fotoğraf yaptıktan 3 dakika sonra çekilmiş ikinci fotoğraf beklemiş hali sizce var mıdır
Evet canım var ikinci çizgiyi görüyorum inşallah vardır test markası ne
Artimed canımEvet canım var ikinci çizgiyi görüyorum inşallah vardır test markası ne
Sakıncalı bir marka ben onunla hayal kırıklığına uğradım umarım senin ki doğrudur ama bence daha güvenilir bir test ile yapmalısınArtimed canım
Canım annemlerdeyim vula life diye bir marka buldum erken gebelik testi diye aldım hassasiyeti 25miş yarın yapacağım buraya atarımSakıncalı bir marka ben onunla hayal kırıklığına uğradım umarım senin ki doğrudur ama bence daha güvenilir bir test ile yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?