Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Göğüsünüz de ki değişiklik kistle alakalı olmaz bence ya vücudunuzu en iyi siz bilirsiniz bi farklılık hissediyosanız yarın bi kan verin bence bi tık erken ama bi hafta oncesinden gebelik öğrenen de var bu kadar belirti yaşıyosanız. Geçen ay da oldu mu bu şekilde kasık batmaları

Batma gibi değildi ama tek taraflı sol kasık ağrısı yaşadım zaten o tarafta da kist çıktı ama şuan belirgin bir tarafta toplanan ağrı yok ama sağ kasığım sola göre çok daha ağrıyor

Doktor isterse veririm ama onun harici kendim istemem aşkım çok erken bence de reglim gecikirse o şüpheyle giderim şuan kist kontrolune gidicem bı nevi

Doktor isterse veririm ama onun harici kendim istemem aşkım çok erken bence de reglim gecikirse o şüpheyle giderim şuan kist kontrolune gidicem bı nevi
Sen bilirsin ama ben olsam ilk önce gebelikten emin olurdum çünkü alttan falan bakıyor bazı doktorlar bastırıyor kasıklara riske atmak istemezdim heleki adete bi hafta kalmışken

Sen bilirsin ama ben olsam ilk önce gebelikten emin olurdum çünkü alttan falan bakıyor bazı doktorlar bastırıyor kasıklara riske atmak istemezdim heleki adete bi hafta kalmışken
Aşkım yeni geldim doktordan kistim atılmış yeni herhangi bir kist de yok ağrıların sebebi de buluanamadi herşey normal dedi yani ağrına yol açacak bişi gözükmüyor rahim kalınlığında gayet iyi dedi o kadar eve geldim karından ultrasonla baktı zaten adete de 6 gün kaldı benim göğüslerimin halkası genişlemiş gibi duruyor dünde bel bacak ağrısı frlan vardı hiç bilmiyorum adeti bekleyeceğim

Aşkım şimdi geldim hastaneden kistim atılmış yeni bir kist yok ağrıların sebebi de bulunamadı yani herşeyin normal dedi doktor rahim kalınlığı felan da guzel dedi o kadar regle 6 gün kaldı göğüs halkasında biraz genisleme var gibi geliyor ve dün bel ve bacak ağrısı da yaşadım bekliyorum pazartesi adet günüm olmazsam test yaparım
Geç yumurtlama da olabilir yada normal yumurtlama zamanından sonra yumurtlama bitmiş olsa bile kasık ağrısı olabiliyor canım. Mesela benim geçen ay adetime kadar sürdü kasık ağrısı

Haber ver canım
Aşkım yeni geldim doktordan kistim atılmış yeni herhangi bir kist de yok ağrıların sebebi de buluanamadi herşey normal dedi yani ağrına yol açacak bişi gözükmüyor rahim kalınlığında gayet iyi dedi o kadar eve geldim karından ultrasonla baktı zaten adete de 6 gün kaldı benim göğüslerimin halkası genişlemiş gibi duruyor dünde bel bacak ağrısı frlan vardı hiç bilmiyorum bekleyeceğim

6 gün daha sabret bakalım hayatım İnşallah herşey gönlünce olur

Kızlar merhaba. Burayı şimdi gördüm daha. Adetim bugün bitti. Ovülasyon testi almıştım bir kaç gün geçsin yapmaya başlayacağım. Geçen sefer olmadı bu ay bakalım ne olacak

Kızlar Dr dan çıktım şimdi beta 0.100 negatif çıktı bat 15 Ağustos. Rahim bı tık kalınlaşmış ama adette olabilirsin şuan gebelik yok muhtemelen 15-16 sında adet gelir ama belkide olmaz bu işler dedi. Hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı şase verdi yani yine Bebek yok

Ben bel sırt ve bacak ağrısı cektim. İştahım kapandı kabızlık yaşadım. Ama en çok alt sırt ağrısını cektim. Gogus hassasiyetim çok erken başladı. Rabbım herkese bu duyguyu yaşatsin
Amin inşallah canım , benim göğüs hassasiyetim yumurtalamadan iki gün sonra başladı hala devam ediyor sadece uçlarında yok bugün ama göğüslerim felaket ağrılı. Bel ve kasık ağrısı çektim dün ve bugün daha az. Çok fazla idrara çıkmaya başladım. Midem de bulandı bu sabah ama testim negatif çıktı bugün 4 gün kalmıştı bakalım yarın artık 3 Allah’ın izniyle belki hamileyimdir

Geç döllenme olduysa belli olmayabilir ben gecikmesini bekledim 3 4 gün. En iyisi beklemek. İnşallah hamilesindirrr

Hadi hayırlısı canım inşallah bu kadar belirtiyi erken hissedenler pozitifide erken görüyor diye biliyorum sabredebilecek misin 6 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…