Göğüsünüz de ki değişiklik kistle alakalı olmaz bence ya vücudunuzu en iyi siz bilirsiniz bi farklılık hissediyosanız yarın bi kan verin bence bi tık erken ama bi hafta oncesinden gebelik öğrenen de var bu kadar belirti yaşıyosanız. Geçen ay da oldu mu bu şekilde kasık batmalarıMerhaba benimde adetime 7 gün var son 1 haftadır kasık ağrısı yaşıyorum bazen tek taraflı bazen iki taraflı da ve ağrım hiç geçmedi hatta bazen vajinama bişi batmış gibi ağrı hissediyorum bugün fark ettiğim şeyde göğüsün ucu değilde halka çevresi kahverengilesmeye başladı arkadaşımda aynısını söyledi psikolojik görmüyormusum yani yarın doktor randevum var geçen ay kist olmuştu acaba bu ayda kistten mi bu ağrılar diye korkuyorum ama gebelik de istiyorum sizce ne olabilir
Batma gibi değildi ama tek taraflı sol kasık ağrısı yaşadım zaten o tarafta da kist çıktı ama şuan belirgin bir tarafta toplanan ağrı yok ama sağ kasığım sola göre çok daha ağrıyorGöğüsünüz de ki değişiklik kistle alakalı olmaz bence ya vücudunuzu en iyi siz bilirsiniz bi farklılık hissediyosanız yarın bi kan verin bence bi tık erken ama bi hafta oncesinden gebelik öğrenen de var bu kadar belirti yaşıyosanız. Geçen ay da oldu mu bu şekilde kasık batmaları
Doktor isterse veririm ama onun harici kendim istemem aşkım çok erken bence de reglim gecikirse o şüpheyle giderim şuan kist kontrolune gidicem bı neviGöğüsünüz de ki değişiklik kistle alakalı olmaz bence ya vücudunuzu en iyi siz bilirsiniz bi farklılık hissediyosanız yarın bi kan verin bence bi tık erken ama bi hafta oncesinden gebelik öğrenen de var bu kadar belirti yaşıyosanız. Geçen ay da oldu mu bu şekilde kasık batmaları
Sen bilirsin ama ben olsam ilk önce gebelikten emin olurdum çünkü alttan falan bakıyor bazı doktorlar bastırıyor kasıklara riske atmak istemezdim heleki adete bi hafta kalmışkenDoktor isterse veririm ama onun harici kendim istemem aşkım çok erken bence de reglim gecikirse o şüpheyle giderim şuan kist kontrolune gidicem bı nevi
Aşkım yeni geldim doktordan kistim atılmış yeni herhangi bir kist de yok ağrıların sebebi de buluanamadi herşey normal dedi yani ağrına yol açacak bişi gözükmüyor rahim kalınlığında gayet iyi dedi o kadar eve geldim karından ultrasonla baktı zaten adete de 6 gün kaldı benim göğüslerimin halkası genişlemiş gibi duruyor dünde bel bacak ağrısı frlan vardı hiç bilmiyorum adeti bekleyeceğimSen bilirsin ama ben olsam ilk önce gebelikten emin olurdum çünkü alttan falan bakıyor bazı doktorlar bastırıyor kasıklara riske atmak istemezdim heleki adete bi hafta kalmışken
Geç yumurtlama da olabilir yada normal yumurtlama zamanından sonra yumurtlama bitmiş olsa bile kasık ağrısı olabiliyor canım. Mesela benim geçen ay adetime kadar sürdü kasık ağrısı
Aşkım yeni geldim doktordan kistim atılmış yeni herhangi bir kist de yok ağrıların sebebi de buluanamadi herşey normal dedi yani ağrına yol açacak bişi gözükmüyor rahim kalınlığında gayet iyi dedi o kadar eve geldim karından ultrasonla baktı zaten adete de 6 gün kaldı benim göğüslerimin halkası genişlemiş gibi duruyor dünde bel bacak ağrısı frlan vardı hiç bilmiyorum bekleyeceğimHaber ver canım
6 gün daha sabret bakalım hayatım İnşallah herşey gönlünce olurAşkım yeni geldim doktordan kistim atılmış yeni herhangi bir kist de yok ağrıların sebebi de buluanamadi herşey normal dedi yani ağrına yol açacak bişi gözükmüyor rahim kalınlığında gayet iyi dedi o kadar eve geldim karından ultrasonla baktı zaten adete de 6 gün kaldı benim göğüslerimin halkası genişlemiş gibi duruyor dünde bel bacak ağrısı frlan vardı hiç bilmiyorum bekleyeceğim
Canımm naptın, nasılsınValla ne desem bilmiyorum sadece ağlamak geliyo içimden oturdum ağlıyorum rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ama ben çok yoruldum artık Değere 0 6 mı ne dedi bakıcam E nabızdan düşmesini bekliyorum
Ben de çok merak ettim nasıl oldu acabaCanımm naptın, nasılsın❤
Morali baya bozuk anlaşılan haklı olarak çok umutlanmıştı. Girmiyor sanırım foruma artıkBen de çok merak ettim nasıl oldu acaba
EvetttttttttHamile misiniz acaba??? Benim de bu şekilde oldu
Süpeerrr neydi belirtilerinizEvettttttttt
Ben bel sırt ve bacak ağrısı cektim. İştahım kapandı kabızlık yaşadım. Ama en çok alt sırt ağrısını cektim. Gogus hassasiyetim çok erken başladı. Rabbım herkese bu duyguyu yaşatsinSüpeerrr neydi belirtileriniznasıl öğrendiniz kaçıncı günde
Amin inşallah canım , benim göğüs hassasiyetim yumurtalamadan iki gün sonra başladı hala devam ediyor sadece uçlarında yok bugün ama göğüslerim felaket ağrılı. Bel ve kasık ağrısı çektim dün ve bugün daha az. Çok fazla idrara çıkmaya başladım. Midem de bulandı bu sabah ama testim negatif çıktı bugün 4 gün kalmıştı bakalım yarın artık 3 Allah’ın izniyle belki hamileyimdirBen bel sırt ve bacak ağrısı cektim. İştahım kapandı kabızlık yaşadım. Ama en çok alt sırt ağrısını cektim. Gogus hassasiyetim çok erken başladı. Rabbım herkese bu duyguyu yaşatsin
Geç döllenme olduysa belli olmayabilir ben gecikmesini bekledim 3 4 gün. En iyisi beklemek. İnşallah hamilesindirrrAmin inşallah canım , benim göğüs hassasiyetim yumurtalamadan iki gün sonra başladı hala devam ediyor sadece uçlarında yok bugün ama göğüslerim felaket ağrılı. Bel ve kasık ağrısı çektim dün ve bugün daha az. Çok fazla idrara çıkmaya başladım. Midem de bulandı bu sabah ama testim negatif çıktı bugün 4 gün kalmıştı bakalım yarın artık 3 Allah’ın izniyle belki hamileyimdir
İnşallah canım çok sağ ol bakalımGeç döllenme olduysa belli olmayabilir ben gecikmesini bekledim 3 4 gün. En iyisi beklemek. İnşallah hamilesindirrr
Hadi hayırlısı canım inşallah bu kadar belirtiyi erken hissedenler pozitifide erken görüyor diye biliyorum sabredebilecek misin 6 gün dahaAşkım yeni geldim doktordan kistim atılmış yeni herhangi bir kist de yok ağrıların sebebi de buluanamadi herşey normal dedi yani ağrına yol açacak bişi gözükmüyor rahim kalınlığında gayet iyi dedi o kadar eve geldim karından ultrasonla baktı zaten adete de 6 gün kaldı benim göğüslerimin halkası genişlemiş gibi duruyor dünde bel bacak ağrısı frlan vardı hiç bilmiyorum adeti bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?