Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Haklısın canım herşeyin vakti saati var ama dün yaşadığım şeyi bi Allah biliyor bir ben cenaze çıkmış gibi ağladım içim çıktı ağlamaktan sersem gibiydim tüm gün çok ah ettim o testleri piyasaya sürenlere ne umutlarla çıkılıyor yola onca insan üzülüyor ki çok büyük vebal
Nasıl ya kaç çıkmış?
0,6 çıktı canım
Öyle canım ama o kadar yoruldum ki artık bunu dün çok iyi anladım çok yıprandım rabbim herşeyin hayırlısını versin ama çok zormuş
Çok isterdim şaka olsun o kadar emindim ki pozitif olduğundan doktor negatif deyince başımdan aşşağı kaynar sular döküldü her ay aynı yere aynı umutla gitmek hele de dün o testlerden sonra gözümün içi parlaya parlaya gittim neagtifi söylerken hemşirenin bile içi sızladı bana o kadar kötü oldum ki hiç unutmam o bakışını kendime gelemiyorum kabus gibi
Gerçekten elim ayağım titriyor şuan sinirden şoktan bu nasıl iş yaa testleri üreten her firmayıı şikayet etmek lazım gerçekteenn. Kız bir yıldır bekliyor hamileyim sandı yazıkk yaa
Ben dahil o kadar insanın ahını alıyorlar ki zaten bu yol zor bide böyle şeylerle uğraşıyoruz delirmemek elde değil
mmatmazellll den ses çıkmıyor merak ediyorum ne durumda acaba
Canım inan çok kötü bi dönemden geçtim bir senedir düşünüyorum bebeği ama dünki kadar canım hiç yanmadı Allah hayırlısını nasip etsin
İnşallah canım inşallah dua etmekten başka bişi gelmiyo elimizden rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda müjdelendirsin
Canımm naptın, nasılsın
Kendime gelmeye çalışıyorum bitik haldeyim eşim de benim halimi gördükçe mahvoluyor onu da yıpratıyo bu süreç biz ağlayıp konuşup bi nebze de olsa rahatlıyoruz ama onlar çok zor ya her açıdan hâlâ adet olmadım tahminimce regl günüm gelmedi yumurtlamam geç oldu eski döngüme göre hesap yapıyorum bir hafta var bekliycem o zaman gidicem doktora yani varsa bile dün çıkması imkansızdı ah o testler öyle çıkmasaydı böyle olmazdı vardır bunda da bir hayır

Oyy benim çiçeğimm kıyamam sana seni o kadar iyi anlıyorum benimde başıma geldi testte çift çizgiyi görüp koşa koşa kan vermeye gittim dediğin gibi o kadar emin o kadar heyecanlıydım ki negatifi görünce günlerce ağladım kendime gelemedim seni çok iyi anlıyorum yıkıldığın için bu kadar çok yıprandın vardır bir hayr diyelim öyle bir mutlu haber al ki bir an önce bebişin gelsin bu yaşadıklarını unuttursun sanaa Rabbim yolunu kolaylaştırsın güzelleştirsin İnşallah

Amin güzelim hepimizin inşallah bende sayısız kez yaşadım testte pozitif görmeyi ama hiç koyulaştığını görmemiştim sanırım o yıprattı beni ama vardır bunda da bir hayır bekliyorum aynı umutla bir hafta sonra belli olucak inşallah

seni çok iyi anlıyorum canım herşeyi deniyoruz elimizden bu gelir gerisi allaha kalmış. düşün benim gebelik testim 2 yıl önce damlatır damlatmaz 2 kopkoyu çizgi çıktı eşimle çok sevinmiştik 5 yıl aradan sonra hamile kaldım dedik ertesi gün önce kan verip sonra bebek mağazasına gidecem demiştim. kan verdim eşime süpriz kutu hazırlayacaktım ve çok emindik kan tahlili çıktı e devletten bakmıştım koca bir 0 malvoldum eşimde çok üzüldü o günden sonra testlere inanmıyor

yinede testlerle uğraşıyorum allah kısmet edecekmi bilmiyorum koskoca 7 yıl ve ilk günden beri deniyorum allah hepimize kolaylık versin kucağımız boş kalmasın stres bizi mahvediyor benim stresim gebelik testine de geçiyor. gebelik testi değilde stres testi gibi koca pozitifler

Rabbim güzel gönlüne göre versin çiçeğim

Çok üzüldüm canım aynı şeyleri birebir yaşadığım için duygularını anlayabiliyorum. Regl olacak olmanın verdiği suygusal karmaşanın üstüne bu olumsuzluğu yaşamak seni çok yıpratır tabii. Ama birkaç güne psikolojin toparlanacak. İnsan her durumda umut etmeyi bir şekilde başarıyor. Yeni ay, yeni umut demek hepimiz için. Allah büyüktür belki bu hüznün arkasına çok sevindirici bir mutluluk verecek, bilemeyiz kızlar hepinize canı gönülden tavsiyem test yapmamanız. Adet gecikince normal kaset testlerle deneyelim. Bi doktor dinledim erken gebelik testleri için kocanız da idrarını yapsa onda da pozitif çıkarabilir o testlere güvenmeyin diyor, çok da doğru söylüyor bence tecrübeyle sabitledik hepimiz bunu.

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Belki okuduğunuz ya da çevrenizden duyduğunuz bilgilerle beni aydınlatırsınız. Geçen hafta pazartesi salı yumurtlama akıntımı gördüm. Yani ya salı ya çarşamba yumurtlamış olmam gerek. Günaşırı değerlendirdik günlerimizi. Dün akşam saatlerinde dışarıdaydım. Bi tık rüzgarlıydı gece 11e yakın eve dönerken karnımda kasıklarımda garip bir ağrı hissettim. Üşüttüm mü acaba kendimi o yüzden mi ağrım var diye düşündüm çünkü adetime daha sekiz dokuz gün civarı var yumurtlama günümü düşünürsek 21-22 ağustos gibi adet olmam gerekiyor. Eve geldiğimde tuvalete girdim bi baktım açık pembe kanamam olmuş günlük pedimde. Çok aşırı kanama değil ama bir iki damla gibi de değil bir miktar çok açık pembemsi kanama. Sizce bu yerleşme olabilir mi? Yumurtlamamın üstünden 7 8 gün geçtiği için chatcpt yerleşme olabilir diyor. Ama adetime de sekiz dokuz gün var bu kadar erken olur mu emin olamadım. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum hiç ara kanamam falan olmamıştı bütün tahlillerim vs de temiz kist polip vs gibi bir ihtimal de yok ayrıca. Sonrasında devam etmedi tuvallette de bir şey gelmiyor dün akşamdan beri normale dönmüş durumda

Hadi hayırlısı canım inşallah bu kadar belirtiyi erken hissedenler pozitifide erken görüyor diye biliyorum sabredebilecek misin 6 gün daha
Sabredicem aşkım bilerek test almadım adet olucam olabilirim de gecikmeden 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum test hem varsa beta daha yüksek çıkar

Tekrar bir yumurtlama mı yaşadım acaba farkında olmadan diye ovülasyon da yaptım çok silik yok gibi. Demek ki yumurtlamayla alakası yok bu kanamanın

Oy güzelim benim rabbim imtihanını kolaylaştırsın seni bebişle müjdelesin senin yaşadığının yanında benimki deve de diken kalıyo çok haklısın gerçekten bende o gün kime nasıl söyleyeceğime kadar karar vermiştim kısmet nasip tabi yeni ay yeni umutlar diyoruz zaten yumurtlamayı da yanlış hesaplamışım bat 9 Ağustos değil 20 Ağustos muş hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Rabbim güzel gönlüne göre versin çiçeğim
Amin güzelim hepimiz için sen naptın regl oldun mu
Ay kesinlikle öyle eşim de nefret etti testlerden benden istesen de almıycam diyo varsa kanda öğreniriz diyo çok teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişi yolumuzu kolaylaştırsın inşallah

Yok canım olmadım dediğimiz gibi o lekeyle yumurtam çatlamış bat yarın. Sabah test yaptım negatif hayırlısı ne diyeyim

Tekrar bir yumurtlama mı yaşadım acaba farkında olmadan diye ovülasyon da yaptım çok silik yok gibi. Demek ki yumurtlamayla alakası yok bu kanamanın
Yumurtlama kanamasında pik çıkardı bence yerleşme olabilir gibi geldi ama bilemeyiz tabi umutlandırmak istemem inşallah yerleşme kanamasıdır

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım şuan adetimin 1.günü
Dün hormonsuz spiralimi çıkardım
Adet bitsin hemen de değerlendirmeye başlayacağım .ilk gebeliğimi burda öğrendim Allah inşallah 2.yi yine bursa öğrenmeyi nasip eder

kızlar adet sonrası yumurtlama masajına başlayın bide öyle deneyin. ben adet bitiminden yumurtlama görene kadar yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…