Haklısın canım herşeyin vakti saati var ama dün yaşadığım şeyi bi Allah biliyor bir ben cenaze çıkmış gibi ağladım içim çıktı ağlamaktan sersem gibiydim tüm gün çok ah ettim o testleri piyasaya sürenlere ne umutlarla çıkılıyor yola onca insan üzülüyor ki çok büyük vebal
0,6 çıktı canım
Öyle canım ama o kadar yoruldum ki artık bunu dün çok iyi anladım çok yıprandım rabbim herşeyin hayırlısını versin ama çok zormuş
Çok isterdim şaka olsun o kadar emindim ki pozitif olduğundan doktor negatif deyince başımdan aşşağı kaynar sular döküldü her ay aynı yere aynı umutla gitmek hele de dün o testlerden sonra gözümün içi parlaya parlaya gittim neagtifi söylerken hemşirenin bile içi sızladı bana o kadar kötü oldum ki hiç unutmam o bakışını kendime gelemiyorum kabus gibi
Ben dahil o kadar insanın ahını alıyorlar ki zaten bu yol zor bide böyle şeylerle uğraşıyoruz delirmemek elde değil
Canım inan çok kötü bi dönemden geçtim bir senedir düşünüyorum bebeği ama dünki kadar canım hiç yanmadı Allah hayırlısını nasip etsin
İnşallah canım inşallah dua etmekten başka bişi gelmiyo elimizden rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda müjdelendirsin
Kendime gelmeye çalışıyorum bitik haldeyim eşim de benim halimi gördükçe mahvoluyor onu da yıpratıyo bu süreç biz ağlayıp konuşup bi nebze de olsa rahatlıyoruz ama onlar çok zor ya her açıdan hâlâ adet olmadım tahminimce regl günüm gelmedi yumurtlamam geç oldu eski döngüme göre hesap yapıyorum bir hafta var bekliycem o zaman gidicem doktora yani varsa bile dün çıkması imkansızdı ah o testler öyle çıkmasaydı böyle olmazdı
vardır bunda da bir hayır