Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dört beş gün önce eski sevgilim iki gün üst üste aradı açmadım.. Altı aydır görüşmüyoruz.. Şimdi telefonu açmadığıma pişman oldum.. Yine onun aramasını mı beklesem yoksa ben mi arasam???
Dört beş gün önce eski sevgilim iki gün üst üste aradı açmadım.. Altı aydır görüşmüyoruz.. Şimdi telefonu açmadığıma pişman oldum.. Yine onun aramasını mı beklesem yoksa ben mi arasam???
Böyle bir durum başıma geldi hem de üç yıl art arda...
Aşk yaşamış falan da değildik konuşmaya çalışır anlaşamaz kopardık ama her yıl şubatta resmen aşka gelirdi ne mesajlar aramalar vs... Bunu yalnız geçirdiği 14 Şubatlara bağlıyorum, insan her yıl mı aynı taktiği uygular, 14 Şubatta da değil her yıl 14 Şubattan bir hafta sonra...
Sizin durumunuza gelince neden ayrıldığınızı bilmeden onun araması halinde ne tepki vereceğinizi söylemek sağlıklı olmaz ama çok büyük bir hatanız olmadıysa altı aydır sizinle görüşmeyen adamın durup duruken aramasını kendini boşlukta hissetmesi varsayabiliriz, üstelik ısrarcı olmaması da bunu gösteriyor "Sen bilirsin" kıvamında...
Bir daha aramazsa "Gurur yaptı keşke açsaydım" diye yiyip bitirmeyin kendinizi, altı aydır aramadıysa aradığında açmamanız da gayet doğal, bu süreyi telafi edecekse de tekrar arasın... Tecrübelerim ve dinlediğim hikayelerin çoğunda uzun süreli ayrılıklarda amaçsız deneme amaçlı geri dönüşler oluyor...