- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.507
- 598
- Konu Sahibi sunshine300
-
Foto at, inanmam yoksa.Ben hayatımda bu kadar olgun karizmatik yakısıklı kendinden emin hayatında herseyi oturtmus birini daha tanımadım
Nasıl bir yardım istiyorsunuz, zaten yazmışlar binmeyin diye. Siz binmek istiyorsunuz sanırım.Baska yardımcı olan yokmu
Rezilsin! Umarım karısı öğrenir!Hayır beğeniyorum gercekten ama evli biliyorum
Emin olunca napıcan koynuna mı girecen!Zaten emin olamıyorum beni beğeniyomu yoksa iyilik içinmi yapıyo
Senin ne kadar ucuz bi kadin oldugunu fark etti faydalanip atmak istiyor tammi konu bu.evli bi adama kuyrk sallayan icin kimse yuvasini yikmaz senide evine kari die oturtmaz cunku bilir sizij gbilere guven olmucaniZaten emin olamıyorum beni beğeniyomu yoksa iyilik içinmi yapıyo
Ya git defol git insanı günaha sokma! Bu hesabı o kadınlara sorsaydın şuursuz!Banane yaşasınlar ben aldatılırken beni dusunen varmıydı öteki kadınlar beni yuvamı umursadımı ben niye umursayım
Tıpkı defalarca aldatılırken senin gurursuz olman gibi mi!Hee evdekide baskasına gittiğini bile bile gururla oturacak? Ya evdekini değilde benimle olmak isterse hangimiz gurursuz oluruz istenmediğini bile bile oturan eşmi yoksa benmi
Ben kabullenemediğim için noktaladım ve bosandım anladınmı cicimTıpkı defalarca aldatılırken senin gurursuz olman gibi mi!
Defalarca aldatıldıktan sonra, ilkinde bosansaydın gurursuz!Ben kabullenemediğim için noktaladım ve bosandım anladınmı cicim
Iğrençsin kadın musveddesi seni....Ben kabullenemediğim için noktaladım ve bosandım anladınmı cicim
Ben kabullenemediğim için noktaladım ve bosandım anladınmı cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?