- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi sunshine300
-
Konu sahibi bence is yerine moonwalk yaparak gir. Yoneticin kesinlikle cok etkilenecektir.
Toplu katliam olacak birazdan, hissediyorum
Senin nereni merak edeyim... Merak edilecek hicbir özelliğin yokBende sonradan boyle oldum merak etme
Bu olmadı baska tavsiye ver moonwalk ne ;Konu sahibi bence is yerine moonwalk yaparak gir. Yoneticin kesinlikle cok etkilenecektir.
Bence ilk gidecek olanlardanızarada bizde gitmeyiz insallah
He sonradan ar,namus hepsini salıverdim diyosun.Gerçekten ilginç bir vakasın Allah'a haval ediyorum.Umarım mutlu olamazsın çünkü hak etmiyosun.Bende sonradan boyle oldum merak etme
Denedin mi?Bu olmadı baska tavsiye ver moonwalk ne ;
Aynen hislerim bu duruma getiriyo beniHe sonradan ar,namus hepsini salıverdim diyosun.Gerçekten ilginç bir vakasın Allah'a haval ediyorum.Umarım mutlu olamazsın çünkü hak etmiyosun.
Süper mini etek giy temel içgüdü misali tavırlar takın yakışırBu olmadı baska tavsiye ver moonwalk ne ;
Kadin midir, ben ondan pek emin degilim.Kadının derdi zaten işverenin kendine ilgi duyduğunu okumakmış,biz de alet olmuşuz
Bana kalsa agzını arıcam da nasıl arıcam bilmiyorum bide karsılıksız cıkarsa rezil olmak varYa ne kasıyosun ki atla adamın üstüne zaten utanman yok bi şeyin yok nolucak canım.
Cevaplara bakıp kıs kıs gülüyorlardır belki de fake konu iseKadin midir, ben ondan pek emin degilim.
Canım neyin rezilligi sen zaten evli bir adamın metresi olmak için uğraşmıyor musun ? Bundan büyük rezillik mı olur . . Ver gitsinBana kalsa agzını arıcam da nasıl arıcam bilmiyorum bide karsılıksız cıkarsa rezil olmak var
Bu lafımı ciddiye aldığına göre 2 ihtimal var ya zeka seviyen harbiden düşük ya da fakesin.Valla ikiside yüksek ihtimal.Bana kalsa agzını arıcam da nasıl arıcam bilmiyorum bide karsılıksız cıkarsa rezil olmak var
En başta da ben .. kaç gün mapushane görür bu gözler tahmin edemiyorumCevaplara bakıp kıs kıs gülüyorlardır belki de fake konu ise
Olan cevap veren ,banlanan üyelere olacak
Oyle bir hedefim yoktu ama evli bi adamdan hoslanıyorum napimCanım neyin rezilligi sen zaten evli bir adamın metresi olmak için uğraşmıyor musun ? Bundan büyük rezillik mı olur . . Ver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?