Kızlar akıl verin

Papatyagibisin70

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
1.128
453
123
Bundan 15 gün önce eşimin neredeyse 6 aya yakın süren bir arkadaşlığı olmuş bir kadınla. Cinsellik yok ama şöyle bi durum var .bu süre zarfında sürekli günde 5-6 kez tekeldin göre görüşmesi whatsapp yazışması yani bildiğimiz flört yaşamışlar. Yeminler etti . Bitti dedi ama içimdeki ses inanmadı. Telefon şifresi ni bundan 15 gün önce öğrendim ondan öncesinde bilmiyordum. Neyse dün gece o kadının numarasını engellemiştim eşim olacak adam da biliyordu . Dün tekrar ekledim whatsapp da eşimi numarasını silmemiş. Bende dedim eşime oda ne bileyim dedi . Bu gece tekrar ekledim baktım kadın silmiş numarayı. Eşim birde görüşmüyorum diye etmediği yemin kalmadı bu tesadüf olabilr mi bi akıl verin ne olur

İnanma sakın görüşüyolar tembihlemiş işte kadını eve gelince engelliyo evden çıkınca kaldırıyo engeli başka teli bile olabilir yeminlere falan inanmayın

Siz tesadüf olduğuna inanmak istiyor olabilir misiniz?
Zira durum fazla net.

Bence ciddi sorun bole bisi inanmak aklinizda hep şüphe kalcak bir sure sesiz takip edin ama niye bole bir gerekce duymus öğrenin bunu. 6ay konuşan biri görüşüp buluşmuştur da.

Peki siz nasıl sakinsiniz, 6 ay diyorsunuz. Arada cinsellik olup olmamasından çok, eşinizin birine duygusal olarak yakın hissetmesi asıl sorun. Kadın kocanızı kaybetmemek için engelliyor belki. Yani sizin tercihiniz tabi ki.

Eğer boşanıp kendi kendime yeterim diyorsanız hiç durmayın derim. İnsan aldatmanın yatmalı-yatmasız olanı yoktur. Hatta duygusal olan daha bir iğrençtir bana göre.

Rabbim kimseye yaşatmasın. Şimdi gelmiş yanıma yeminler ediyor. Bende o zaman sabah arıyorsun kadını ve küfür edip yuvamı yıktın diyeceksin diyorum. Ben o günden beri görüşmüyorum beni muhatap etme diyor

Ne demek arayıp yuvamı yıktın diyeceksin ya. Eşiniz kadından daha suçlu. Yuvanızı eşiniz de yıkmış tek taraflı bakıyorsunuz

Ya ben günlerdir ne yerdeyim ne gökte.

Yeri göğü kendinize zindan etmeyin. Kocanıza zindan edin. Süslenin, bakımlı olun. Sürekli mutlu gezin. Gözünüzden tamamen düşmüş gibi davranın. O tutuşur zaten, başka kadınlara ayıracağı ilgiyi size yöneltir. Aldatılan kadınlar üzüldükçe erkekler bir şey oldum sanıyor. Sen de sakin sakin dur, sürekli mutlu ol, kendine bak. İşkillenir bütün ilgisi sana kayar.

Sizin otel konusu ne oldu?
Cinsellik yaşamadıklarına nasıl emin oldunuz?
Hoş yasamasalarda aldatmış sizi orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…