- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
İnanma sakın görüşüyolar tembihlemiş işte kadını eve gelince engelliyo evden çıkınca kaldırıyo engeli başka teli bile olabilir yeminlere falan inanmayınBundan 15 gün önce eşimin neredeyse 6 aya yakın süren bir arkadaşlığı olmuş bir kadınla. Cinsellik yok ama şöyle bi durum var .bu süre zarfında sürekli günde 5-6 kez tekeldin göre görüşmesi whatsapp yazışması yani bildiğimiz flört yaşamışlar. Yeminler etti . Bitti dedi ama içimdeki ses inanmadı. Telefon şifresi ni bundan 15 gün önce öğrendim ondan öncesinde bilmiyordum. Neyse dün gece o kadının numarasını engellemiştim eşim olacak adam da biliyordu . Dün tekrar ekledim whatsapp da eşimi numarasını silmemiş. Bende dedim eşime oda ne bileyim dedi . Bu gece tekrar ekledim baktım kadın silmiş numarayı. Eşim birde görüşmüyorum diye etmediği yemin kalmadı bu tesadüf olabilr mi bi akıl verin ne olur
Siz tesadüf olduğuna inanmak istiyor olabilir misiniz?Dün tekrar ekledim whatsapp da eşimi numarasını silmemiş. Bende dedim eşime oda ne bileyim dedi . Bu gece tekrar ekledim baktım kadın silmiş numarayı. Eşim birde görüşmüyorum diye etmediği yemin kalmadı bu tesadüf olabilr mi bi akıl verin ne olur
İnanmıyorum tabi ama çok çaresizim.Siz tesadüf olduğuna inanmak istiyor olabilir misiniz?
Zira durum fazla net.
evet eşim başka bi hat almıştır kadının numarası aynıdır muhtemelenİnanma sakın görüşüyolar tembihlemiş işte kadını eve gelince engelliyo evden çıkınca kaldırıyo engeli başka teli bile olabilir yeminlere falan inanmayın
Bence ciddi sorun bole bisi inanmak aklinizda hep şüphe kalcak bir sure sesiz takip edin ama niye bole bir gerekce duymus öğrenin bunu. 6ay konuşan biri görüşüp buluşmuştur da.Bundan 15 gün önce eşimin neredeyse 6 aya yakın süren bir arkadaşlığı olmuş bir kadınla. Cinsellik yok ama şöyle bi durum var .bu süre zarfında sürekli günde 5-6 kez tekeldin göre görüşmesi whatsapp yazışması yani bildiğimiz flört yaşamışlar. Yeminler etti . Bitti dedi ama içimdeki ses inanmadı. Telefon şifresi ni bundan 15 gün önce öğrendim ondan öncesinde bilmiyordum. Neyse dün gece o kadının numarasını engellemiştim eşim olacak adam da biliyordu . Dün tekrar ekledim whatsapp da eşimi numarasını silmemiş. Bende dedim eşime oda ne bileyim dedi . Bu gece tekrar ekledim baktım kadın silmiş numarayı. Eşim birde görüşmüyorum diye etmediği yemin kalmadı bu tesadüf olabilr mi bi akıl verin ne olur
Bundan 15 gün önce eşimin neredeyse 6 aya yakın süren bir arkadaşlığı olmuş bir kadınla. Cinsellik yok ama şöyle bi durum var .bu süre zarfında sürekli günde 5-6 kez tekeldin göre görüşmesi whatsapp yazışması yani bildiğimiz flört yaşamışlar. Yeminler etti . Bitti dedi ama içimdeki ses inanmadı. Telefon şifresi ni bundan 15 gün önce öğrendim ondan öncesinde bilmiyordum. Neyse dün gece o kadının numarasını engellemiştim eşim olacak adam da biliyordu . Dün tekrar ekledim whatsapp da eşimi numarasını silmemiş. Bende dedim eşime oda ne bileyim dedi . Bu gece tekrar ekledim baktım kadın silmiş numarayı. Eşim birde görüşmüyorum diye etmediği yemin kalmadı bu tesadüf olabilr mi bi akıl verin ne olur
Ah şu caresizlik bu adamlar napmaya çalışıyor siz takipde kalin.Siz tesadüf olduğuna inanmak istiyor olabilir misiniz?
Zira durum fazla net.
Ne demek arayıp yuvamı yıktın diyeceksin ya. Eşiniz kadından daha suçlu. Yuvanızı eşiniz de yıkmış tek taraflı bakıyorsunuzRabbim kimseye yaşatmasın. Şimdi gelmiş yanıma yeminler ediyor. Bende o zaman sabah arıyorsun kadını ve küfür edip yuvamı yıktın diyeceksin diyorum. Ben o günden beri görüşmüyorum beni muhatap etme diyor
İmkanım olsa dururumuyum. Ama kredi çektim ben bu adama ve emekli maaşım bloke oldu. Elim kolum bağlıEğer boşanıp kendi kendime yeterim diyorsanız hiç durmayın derim. İnsan aldatmanın yatmalı-yatmasız olanı yoktur. Hatta duygusal olan daha bir iğrençtir bana göre.
Ya ben günlerdir ne yerdeyim ne gökte.
Eşimde şuçlu tabiki ama en azından görüştüler mi onu bilirimNe demek arayıp yuvamı yıktın diyeceksin ya. Eşiniz kadından daha suçlu
Aileniz yardımcı olmaz mı?İmkanım olsa dururumuyum. Ama kredi çektim ben bu adama ve emekli maaşım bloke oldu. Elim kolum bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?