Kızlar akıl verin

Eşimin çok zengin biri olduğunu sanıyor bu kadın. Kadın çalışıyor ve çıtası yüksek. Evli bi insandan ne beklentisi olacak para ama brnim eşimde yok ki para. 100.00 tl yakın borcumuz var ve brnim üzerimde bu borç

O kadar kötüyüm ki rabbim kimseye yaşatmasın. Ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi. Eridim resmen.

Erime canım benim, karşındaki adam eridiğinde dank edecek mi kafasına. Aynaya bak kendine bak iyice bu hayatta senden daha değerli kimse olamaz hayatında. Sen kendine değer verirsen insanlar sana değer verir. Bak kocan da seni senin kadar düşünmez, annen, baban, çocuğunda. Önce kendini düşün, sonra insanların tavırları değişir sana. Çalışmıyorsan bir iş bul. Kendine güvenin gelsin. Bu adam senin çalışıp çalışmamana bir şey diyecek durumda değil. Kendine bak sonra, ben iyiyim de ben mutluyum de.

Ya çalışırım emekli oldum ben emekli maaşımın kartı bile eşimde düşün ama şimdi bloke var borçtan dolayı

Ya çalışırım emekli oldum ben emekli maaşımın kartı bile eşimde düşün ama şimdi bloke var borçtan dolayı

İşin çok zor ama dilerim en kısa zamanda çözülür tüm sorunların. Bence boşan adam ekonomik özgürlüğünü elinden almış, aldatmış, giydiğine karışmış, özgürlüğüne karışmış, borcu üstüne yıkmış. Kadın derneklerini bir araştır belki yardımcı olurlar sana. Eğer sen boşanmak istiyorsan ve şartlar seni tutuyorsa mutlaka birilerine danış.

Ay ben neler okuyorum ya bu nasıl eş.

Ben eşimin şifresini buldum ve t

buluşmuşlar yemeğe gitmişler . İşe gidiyorum diye çıkıyor kendi işi çünkü istediği saatte istediği zaman görüşüyor
Utanmıyor mu bu insanlar ya ne kadar adi bir toplum olduk böyle. Eşinin yaptığını unutabilecek misin peki ? Çok üzülüyorum ben böyle olaylara ya. Bir kadın evli bir adamla beraber olacak kadar nasıl düşer yerlere, nasıl böyle aşağılık bir hayatı yakıştırır kendine .

Ve dökümlere baktım. Her gün günde 5-6 kez konuşmuşlar whatsapp yazışmalarını göremedim ama sadece eş olacak adam o gün silmeyi unutmuş. Bende resmini çekip kayıt ettim telefonuma ve takip ettim.eve gelmesine 5 dk kala arıyor sonra siliyor. Onu da erkek ismi ile kayıt etmiş. Ama 3 gün dayanabildim. Yüzüne vurdum gündüz oldu bu olay iki telefonu vardı eşimin dedim diğer hattından arıyorsun ve bende duyacağım.,kadını aradı ama sesi nasıl titriyor eşimin . Kadına söylediği eşim öğrendi bizi sonra ne dediğini duymadım kapattı bende evi terk ettim., o gün kadını aradım kadın o kadar rahat ki ben işte Ahmet’in eşimyim eşimle konuştunuz dedim oda evet sizde duydunuz dedi kadın.dedim ki siz hoş ve güzel bi kadınsınız evli bi adamdan ne beklentiniz olabilir önce inkar etti, eşim sizin hakkınızda nasıl konuştuğumuzu duysanız elimde kayıt var diyorum kadın Ahmet çok kibar saygılı biri siz eşinizi tanıyamamışsınız demez mi? Siz şizofreniz sizin tedaviye ihtiyacınız var sonrasını hatırlamıyorum yüzüne kapattım.,eşim yeminler etti allah kitap şahit olsun bitti en sevdiklerinin üstüne yemin etti. Bende döndüm ama içim de görüştüklerini hissediyorumdu .ta ki dün gece eşimin telefonuna kadının numarası engelli idi kaldırdım whatsapp baktım eşimin numarasını silmemiş eşime söyledim küfür etti kadına göya. Bu gece tekrar engelini kaldırıp baktım whatsapp kadın silmiş eşimi.

Ya insan paronayak olur. Aldatılmak ne zormuş okudukça sinirlendim. Siz sakin olun ama bencede tesadüf değil. Ben kadını da çok tuhaf buldum, evli bir insanla ne işin olabilir ya.. Ahlak, mantık, vicdan eksikliği çok zor, çok yazık..

Bir kere aldatan bi daha aldatır ben af dilemelere yeminlere inanmıyorum, baktı affediyosun beterini de yapar içindr var demek ki

Sizin bir konunuzda esinizi otelde basacaginizdan bahsetmiyor muydunuz? Ayni kadinsa cok buyuk ihtimalle cinsellik de var yoksa neden otelde bulussunlar? Ayrica kac yasinda insanlarin liseli gibi el ele tutusup gezerek flortlestigini mi dusunuyorsunuz 6 ay boyunca.. ve simdiki konunuza bakilirsa da hala gorusmeye devam ediyorlar. Bir adam/kadin aldatma karaktersizligindeyse ne yazik ki islah olmuyor, tekrar tekrar yapiyor..

Bu kadın işte gitmediler. Ona eminim. Sonra ben şifresini buldum eşimin. Allahım her gün günde 5 kez konuşma whatsapp yazışmaları
Nasıl emin olabiliyorsunuz?o gün gitmemiş olması gitmediği anlamına gelir mi?ki o yola girmiş biri nasıl sadece telde aldatmış olabilir nasıl ikna oldunuz buna? Malesef çok net hem duygusal hem fiziksel aldatiliyorsunuz..

tembihlemiş işte.. hem zaten 6 ay bile aldatması yeterli değil mi. bu saatten sonra neyine bakıyorsun hala görüşüyormu vs diye. cinsellik olmadığına neden inandın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…