• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Allah rızası için önerisi olan paylaşabilir mi?

Evlenmeden gebe kalmissin
Evlenmissin evli adamdan hoslaniyosun
Ilginc bi hayatin var

O adam seni sadece kullanmak icin bakiyor ediyor. Yoksa evini esini duzenini bozmaz senin icin

kendimi bir türlü alıkoyamıyorum bu söylediklerinizi düşünüyorum ama yine kendimi onun yanında buluyorum güvenilmez olduğunu biliyorum :(

Bence sizde guvenilmezsiniz. Kocanizin size yaptigindan ne farkiniz kaldiki simdi ? Yada kocanizin sizi aldattigi kadindan ? Bide cocugunuz var yani. Kocanizin yaninda uyurken baska birini dusunuyosunuz. Garip bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şok geçirdim bu yaptıgınız çok yanlış sizde başka bi kadının yuvasını yıkıyorsunuz resmen diyecek birşey yok allah ıslah etsin çocugunuza acıdım yazık günah onada:47:

Kızlar sizden bir kurtuluş yolu önerisi istiyorum. 4 yıllık evliyim birbirimizi çok severek evlendik ve 3 yaşında bir kızımız var ama eşim beni bundan 1,5 yıl kadar önce aldattı hazmedemedim sindiremedim derken eşimin pişman oluşu bana karşı hal ve hareketlerinin çok iyi olması bebeğim olması ve az da olsa ona olan sevgim ve her insan ikinci bir şansı hakeder düşüncesi ile eşimi affettim. Zaman içimde çok büyük tartışmalarımız olsa da aramız düzeldi tabi içimdeki sızı ve güvensizlik duygusu kaldı. Asıl mesele ise eşimin bana karşı son zamanlarda çok ilgisiz ve alakasız olması ben devlet memuruyum. Çalıştığım yerde bana çok ilgi gösteren bir bey var. İlk başta çok umrumda olmuyordu ben evliyim eşimin bana yaptığını o kadının bana yaşattığını ben kimseye yaşatmayacağım diyordum ama zaman içinde alışkanlık oldu ve ben onun ilgisinden etrafımda dolaşmasından çok hoşlanmaya başladım ve karşılık vermeye başladım. Ama şuana kadar merhabalarımız dışında onunla hiç konuşmadık ve ben ona aşık olduğumu hissediyorum. Ne kadar yapmıycam desemde işyerimde onun etrafında dolaşırken buluyorum kendimi onun için süsleniyor onun için giyiniyorum evde işte her yerde onu düşünüyorum ve o da evli ama bana karşı çok yoğun bir ilgisi var farkındayım. Benimle konuşmak istiyor, kızlar ben benim yaşadığımı başkasına yaşatmak istemiyorum eşimden intikam almak gibi bir niyetim de yok eşimin yanındayken başkasını düşünerek ona ihanet ettiğimi de farkındayım psikolojim çok bozuk antidepresan kullanmaya başladım yoğun kalp çarpıntılarım var sabah kalktığımda akşam yatarken hep aklımda hoşlandığım bu kişiye aşırı derecede ilgi duyuyor seviyorum ama onu görünce ve bu tür düşüncelere dalınca midem bulanıyor kendime böyle birşey yakıştıramıyorum ama kendimi de bundan alıkoyamıyorum. Ne yapabilirim? Memur olduğum için işten de ayrılamam Nasıl bir yol izleyebilirim. Kızlar ne olur bu durumdan kurtulmak için bir öneri bir yol istiyorum. ve lütfen ne olur yazdıklarımı okurken beni kınamayın böyle insanların Allah belasını versin diyen ben şimdi o insanlardan biriyim :( :50:

Kinamiyorum kesinlikle canim ama bi baskasina ayni seyi yasatmak cok kötü bisey değilmi bi baska kadinin canini yakacak olan şey bence aşk değil.. kendi yaşadıklarıni düşün baskasinada aynisini yasatma bence. Eşinle ilgilen ona tekrar aşık olmak icin caba goster evladin varms en onemlisi ona yasatma bunu duyulsa ilerde kizinda bilse bu olayi onun yüzüne bakamanki. Canim benim önerim kocanla arani duzeltmen eski aski yasamaniz bu senn hissettigin zamanla gececek is yeri flörtu. Rahatsızligindan dolayida gecmis olsun

Bilmiyorum boşanmak istemiyorum bebeğim var babasız büyümesini istemiyorum ben de çok az da kalmış olsa kocama karşı bir sevgim var

Sevgin var kocana oyle mi ? Hahahaha cok guldum suan. Seven insan boyle seyler yapiyosa sevmeyen neler yapar kim bilir. Insanin sinirini bozuyosun cidden.

Yazik bir kadinin dusmani yine baska bir kadin ne diyeyim Allahya yalvarin kurtarsin sizi boyle igrenc dusuncelerden. Nihayetinde herkesin sinavi baska. Sunu dusunun o adamin esi de sizin durumunuzda yazik degil mi. Kizmayin ama evli kadinlara bile guvenemez olduk

kızlar hiç boşuna vakit kaybedip yazmayın bence :37:
daha sorduğum soruya cevap verme zahmetinde bulunmadı bayan,
bizi keklemeye çalışıyor :19:

Son düzenleme:
O insan senle aynı yer de çalıştığı sürece bu duygularından vazgeçeceğini sanmıyorum ama eşine karşı sevgin geri geldiği zaman da iş yerindeki kişiye karşı nasıl böyle bir şey hissettim diye pişmanlık duyacaksın. Çocuğun için yapmalısın ne yapacaksan tek düşüneceğin şuan o olmalı... Ha birde ilahi adalet demeden geçemeyeceğim eşin yaptığını buluyor...:51:

bak güzelim sen bir çocuk annesi bazı şeyleri yaşamış bir kadınsın. senin peşinden gezen adam da eşinden pek farklı olmasa gerek. ki belki de eşin onun yanında daha iyi bile olabilir. bence sen ve eşin aranızdaki o sihirli durumu kaybetmişsiniz. bence siz birbirinizi suçlarken ya da sen onu suçlayıp yanlışlarını gördüğün için sevgin bitmiş. herşey olabilir. saygı da duyarım bu duruma çünkü değişim insanın doğasında var. ama birde şunu düşün sen bir annesin ve karşında sana ilgi gösteriyor dediğin de belki bir baba ve sen hem kendi çocuğunu hem de diğer tarafı mutsuz edeceksin bu duruma. bazı şeyler dışardan çok güzel gözükür ama maalesef içine girdiğinde seni en kötü uçurumlara sürükleyebilir. eşinle anlaşamıyorum evliliğimiz bitti diyorsan konuşursunuz anlaşırsınız ayrılırsınız. ama bence diğer erkekten de ne yap et uzaklaş. zina bir suç olmayabilir ama hala en büyük günahlardan biri ve bunun evli olmakla olmamakla da ilgisi yok. boşanırsın o kişi de varsa bir mutsuzluğu boşanabilir o zaman düşünürsün ama şu durumda kesinlikle uzaklaş o kişiden. nasıl mı? şeytan seni onun etrafına götürdüğünde sen de iradeni kullan ve kendi mevkine geri dön. ya da o senin yanına yanaştığında mesafeli ve işvesiz davran. o adamdan sana yar olmaz. kimsenin yuvasını bozan kadın olmak da sana yakışmaz. hiçbir kadına yakışmaz.

bak güzelim sen bir çocuk annesi bazı şeyleri yaşamış bir kadınsın. senin peşinden gezen adam da eşinden pek farklı olmasa gerek. ki belki de eşin onun yanında daha iyi bile olabilir. bence sen ve eşin aranızdaki o sihirli durumu kaybetmişsiniz. bence siz birbirinizi suçlarken ya da sen onu suçlayıp yanlışlarını gördüğün için sevgin bitmiş. herşey olabilir. saygı da duyarım bu duruma çünkü değişim insanın doğasında var. ama birde şunu düşün sen bir annesin ve karşında sana ilgi gösteriyor dediğin de belki bir baba ve sen hem kendi çocuğunu hem de diğer tarafı mutsuz edeceksin bu duruma. bazı şeyler dışardan çok güzel gözükür ama maalesef içine girdiğinde seni en kötü uçurumlara sürükleyebilir. eşinle anlaşamıyorum evliliğimiz bitti diyorsan konuşursunuz anlaşırsınız ayrılırsınız. ama bence diğer erkekten de ne yap et uzaklaş. zina bir suç olmayabilir ama hala en büyük günahlardan biri ve bunun evli olmakla olmamakla da ilgisi yok. boşanırsın o kişi de varsa bir mutsuzluğu boşanabilir o zaman düşünürsün ama şu durumda kesinlikle uzaklaş o kişiden. nasıl mı? şeytan seni onun etrafına götürdüğünde sen de iradeni kullan ve kendi mevkine geri dön. ya da o senin yanına yanaştığında mesafeli ve işvesiz davran. o adamdan sana yar olmaz. kimsenin yuvasını bozan kadın olmak da sana yakışmaz. hiçbir kadına yakışmaz.

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun yuva yıkmak gibi bir niyetim asla yok kendi yaşadıklarımı uykusuz gözlerim mosmor geçen sinir krizi geçirdiğim günlerimi hele büyük konuşmayım ama asla başka kadına yaşatmam ben sadece içimde beni zor duruma sokan mahveden bu durumdan kurtulmak istiyorum bir yol bir kurtuluş çaresi arıyorum kendime gerekirse kendi içimde can çekişirim yine de yaşatmam başkasına bunun öbür dünyası da var :(

Hiç kimse için değil ama kendimiz için erdemli olmalıyız.
Şimdilerde hissettiğin yoğun duyguları bir zamanlar eşine karşı da hissetmiştin değil mi?
Neticede tutku yerini gerçeklere bıraktı. Yanlışlar yanlışlarla düzeltilemez. İçinden çıkılamaz hale gelir.
Otokontrolümüz olmasa, hepimin etrafında dönmeye cesaret edebilecek hayranlarımız olurdu.
Dilerim sahip olduğun değerlerin kıymetini anlayabilmek için onları kaybetmen gerekmez.

Tam da benim soyleyeceklerimi ifade etmissiniz.aklin yolu birdir neticede

efecim

Aaaaahhh ahh allah şeytana uydurmasın
sakın kimsenin ahını almayın iflah olmazsınız
siz de yaşadınız o duyguları başkasına yaşatmayın
bunun bir de günah boyutu var
eşine yogunlaş ve o adamdan uzaklaş
kendini beğendirmeye çalışma
onun olduğu yerde kendini değiştirmeye dikkatini çekmeye çalışma
o adam seni ancak kullanıp atar
evini eşini bırakmaz
sen kendinden pay biç

aman deyim kaç kurtar kendini

Benim bildiğim çok acı bir örnek var aklımda
hala çok üzülüyorum
komşumuz adam ayrı takılırdı kadınlarla
kadında memurdu ve onunda başkasıyla arasının iyi olduğunu duyardık (allah affetsin)
ama çok iyi bir insandı ikisi de
maddi durumları da iyiydi
adamla ayrılma noktasına geldiler ama ayrılmadılar
sonra adam aniden kalp krizi geçirdi görev yerinde öldü (allah rahmet eylesin)
kadın 2 yıl sonra intihar etti
3 çocuk ortada kaldı en büyüğü 27 yaşında en küçüğü 14 yaşında
inanın çok acı
çocuklar da ayrı bir ev tuttular ve kendi başlarına yaşıyorlar
adam da kadın da birilerinin ahını mı aldı bilmiyorum ama
onların evini her gördüğümde çok üzülüyorum

Benim bildiğim çok acı bir örnek var aklımda
hala çok üzülüyorum
komşumuz adam ayrı takılırdı kadınlarla
kadında memurdu ve onunda başkasıyla arasının iyi olduğunu duyardık (allah affetsin)
ama çok iyi bir insandı ikisi de
maddi durumları da iyiydi
adamla ayrılma noktasına geldiler ama ayrılmadılar
sonra adam aniden kalp krizi geçirdi görev yerinde öldü (allah rahmet eylesin)
kadın 2 yıl sonra intihar etti
3 çocuk ortada kaldı en büyüğü 27 yaşında en küçüğü 14 yaşında
inanın çok acı
çocuklar da ayrı bir ev tuttular ve kendi başlarına yaşıyorlar
adam da kadın da birilerinin ahını mı aldı bilmiyorum ama
onların evini her gördüğümde çok üzülüyorum

Rabbim günahlarını bağışlasın benimkinin de cümlemizin çok üzüldüm ah alan evet iflah olmuyor ilahi adalet illa ki tecelli ediyor

Hayır canım benim arkadaşım şifre alarak benden kendisi açmıştı o konuyu benim bir ilgim yok dalga geçmek gibi bir niyetim de yok gerçekten zor durumdayım ve bu durumdan kurtulmanın yolarını arıyorum yemin ederim söylediklerim doğru

Arkadasınızla aynı kaderi yasamanız kötü oda aldatılmış demek.. normalde aşka sevgiye çok saygım vardır.gönlün kimi istiosa kimi sewıyorsan onla geçir ömrünü derim ama böle yanlışlar içindeki bi duygu seline saygı gösteremiyoruz.Kocana karsı içinde çok boşluk varsa boşan.çocuğu bu pskolojıyle buyutmekte zaten sağlıklı değil.bukadar ben napıcam diye yanıp yakıldığınıza göre zaten bu duygulardan cokta dönüşü yok allah sonunu hayır etsin:97:

pardon da kendi doğurdurduğu evladını düşünmeyen bir kadın, adamın karısını mı düşünecek,
bu kadar bencillik niye, neden?? o çocuğa yazık. eşinizle tencere kapak zaten

oncelikle kadin olduklari halde kendilerini erkeklerden daha degersiz goren kadinlara sinir oluyorum! yok neymis sen kocandan daha suclusun falan filan! aldatan erkekse aman affet, hangi erkek yapmaz, cocugun var der bu zihniyet! ama kadinsa tuuuu nasi yaparsin. alcaksin, annesin sen unutma, pis kadin, kaka kadin....
gelelim meselene: arkadasim kimse kimsenin hayatini yargilama hakkina sahip degil..gunahiyla, sevabiyla senin hayatin..basimdan gecmedi ama empati yapabiliyorum en azindan..belki esinin sana olan tavirlarindan dolayi aklin ona kaydi, belki de birinin sana ilgi gostermesinden hoslandin..insaniz, herkesin basina gelebilir. dusmez kalkmaz bir Allah sonucta...iyi dusun bunu..esine sevgin mi azaldi yoksa adamin ilgisi mi hosuna gitti? eger sevgin kalmadiysa esine bugun bu kisiye igi duyarsin yarin baskasina..bu yuzden evliligini gozden gecir derim..bosan diyemem bana dusmez bunu demek cunku..eger hosuna giden o kisinin ilgisiyse buyuk ihtimal bu gecici bi durumdur..emin ol o kisi senin icin esinden bosanmaz..dikkatini baska yone cevir. esinle daha fazla vakit gecir..birimini degistirmek icin gayret et. o kisiden uzak durmaya calis..belki bi cok kadina mavi boncuk dagitan biridir. belki o da senin gibi bosluktadir suan...dilerim hakkinda hayirlisi olur...

kızlar hiç boşuna vakit kaybedip yazmayın bence :37:
daha sorduğum soruya cevap verme zahmetinde bulunmadı bayan,
bizi keklemeye çalışıyor :19:

dirim ve öbür bulan arkadaşlar harikasınız :)
sinir oluyorum şöyle insanlara burası herkesin birbirine yardım ettiği iyi bir site
neden insanları saçma sapan meşgul ederler ki
neden cvp vermiyo sana yemiyo çünkü..

dirim ve öbür bulan arkadaşlar harikasınız :)
sinir oluyorum şöyle insanlara burası herkesin birbirine yardım ettiği iyi bir site
neden insanları saçma sapan meşgul ederler ki
neden cvp vermiyo sana yemiyo çünkü..
beni görmezden geliyor hanımefendi :19:

Kızlar sizden bir kurtuluş yolu önerisi istiyorum. 4 yıllık evliyim birbirimizi çok severek evlendik ve 3 yaşında bir kızımız var ama eşim beni bundan 1,5 yıl kadar önce aldattı hazmedemedim sindiremedim derken eşimin pişman oluşu bana karşı hal ve hareketlerinin çok iyi olması bebeğim olması ve az da olsa ona olan sevgim ve her insan ikinci bir şansı hakeder düşüncesi ile eşimi affettim. Zaman içimde çok büyük tartışmalarımız olsa da aramız düzeldi tabi içimdeki sızı ve güvensizlik duygusu kaldı. Asıl mesele ise eşimin bana karşı son zamanlarda çok ilgisiz ve alakasız olması ben devlet memuruyum. Çalıştığım yerde bana çok ilgi gösteren bir bey var. İlk başta çok umrumda olmuyordu ben evliyim eşimin bana yaptığını o kadının bana yaşattığını ben kimseye yaşatmayacağım diyordum ama zaman içinde alışkanlık oldu ve ben onun ilgisinden etrafımda dolaşmasından çok hoşlanmaya başladım ve karşılık vermeye başladım. Ama şuana kadar merhabalarımız dışında onunla hiç konuşmadık ve ben ona aşık olduğumu hissediyorum. Ne kadar yapmıycam desemde işyerimde onun etrafında dolaşırken buluyorum kendimi onun için süsleniyor onun için giyiniyorum evde işte her yerde onu düşünüyorum ve o da evli ama bana karşı çok yoğun bir ilgisi var farkındayım. Benimle konuşmak istiyor, kızlar ben benim yaşadığımı başkasına yaşatmak istemiyorum eşimden intikam almak gibi bir niyetim de yok eşimin yanındayken başkasını düşünerek ona ihanet ettiğimi de farkındayım psikolojim çok bozuk antidepresan kullanmaya başladım yoğun kalp çarpıntılarım var sabah kalktığımda akşam yatarken hep aklımda hoşlandığım bu kişiye aşırı derecede ilgi duyuyor seviyorum ama onu görünce ve bu tür düşüncelere dalınca midem bulanıyor kendime böyle birşey yakıştıramıyorum ama kendimi de bundan alıkoyamıyorum. Ne yapabilirim? Memur olduğum için işten de ayrılamam Nasıl bir yol izleyebilirim. Kızlar ne olur bu durumdan kurtulmak için bir öneri bir yol istiyorum. ve lütfen ne olur yazdıklarımı okurken beni kınamayın böyle insanların Allah belasını versin diyen ben şimdi o insanlardan biriyim :( :50:[

otur ve kendini sorgula aslında sen o adama aşık falan değilsin kocanın ilgisi kalmadığı için duygusal boşluk içindesin kocan senle eskisi gibi ilgilenmeye bi başlasa dünyayı gözün görmez sakın bi hata yapma..

Back
X