Kızlar sizden bir kurtuluş yolu önerisi istiyorum. 4 yıllık evliyim birbirimizi çok severek evlendik ve 3 yaşında bir kızımız var ama eşim beni bundan 1,5 yıl kadar önce aldattı hazmedemedim sindiremedim derken eşimin pişman oluşu bana karşı hal ve hareketlerinin çok iyi olması bebeğim olması ve az da olsa ona olan sevgim ve her insan ikinci bir şansı hakeder düşüncesi ile eşimi affettim. Zaman içimde çok büyük tartışmalarımız olsa da aramız düzeldi tabi içimdeki sızı ve güvensizlik duygusu kaldı. Asıl mesele ise eşimin bana karşı son zamanlarda çok ilgisiz ve alakasız olması ben devlet memuruyum. Çalıştığım yerde bana çok ilgi gösteren bir bey var. İlk başta çok umrumda olmuyordu ben evliyim eşimin bana yaptığını o kadının bana yaşattığını ben kimseye yaşatmayacağım diyordum ama zaman içinde alışkanlık oldu ve ben onun ilgisinden etrafımda dolaşmasından çok hoşlanmaya başladım ve karşılık vermeye başladım. Ama şuana kadar merhabalarımız dışında onunla hiç konuşmadık ve ben ona aşık olduğumu hissediyorum. Ne kadar yapmıycam desemde işyerimde onun etrafında dolaşırken buluyorum kendimi onun için süsleniyor onun için giyiniyorum evde işte her yerde onu düşünüyorum ve o da evli ama bana karşı çok yoğun bir ilgisi var farkındayım. Benimle konuşmak istiyor, kızlar ben benim yaşadığımı başkasına yaşatmak istemiyorum eşimden intikam almak gibi bir niyetim de yok eşimin yanındayken başkasını düşünerek ona ihanet ettiğimi de farkındayım psikolojim çok bozuk antidepresan kullanmaya başladım yoğun kalp çarpıntılarım var sabah kalktığımda akşam yatarken hep aklımda hoşlandığım bu kişiye aşırı derecede ilgi duyuyor seviyorum ama onu görünce ve bu tür düşüncelere dalınca midem bulanıyor kendime böyle birşey yakıştıramıyorum ama kendimi de bundan alıkoyamıyorum. Ne yapabilirim? Memur olduğum için işten de ayrılamam Nasıl bir yol izleyebilirim. Kızlar ne olur bu durumdan kurtulmak için bir öneri bir yol istiyorum. ve lütfen ne olur yazdıklarımı okurken beni kınamayın böyle insanların Allah belasını versin diyen ben şimdi o insanlardan biriyim

[
otur ve kendini sorgula aslında sen o adama aşık falan değilsin kocanın ilgisi kalmadığı için duygusal boşluk içindesin kocan senle eskisi gibi ilgilenmeye bi başlasa dünyayı gözün görmez sakın bi hata yapma..