• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Allah rızası için önerisi olan paylaşabilir mi?

talihsiz84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
87
1
96
41
İstanbul
Kızlar sizden bir kurtuluş yolu önerisi istiyorum. 4 yıllık evliyim birbirimizi çok severek evlendik ve 3 yaşında bir kızımız var ama eşim beni bundan 1,5 yıl kadar önce aldattı hazmedemedim sindiremedim derken eşimin pişman oluşu bana karşı hal ve hareketlerinin çok iyi olması bebeğim olması ve az da olsa ona olan sevgim ve her insan ikinci bir şansı hakeder düşüncesi ile eşimi affettim. Zaman içimde çok büyük tartışmalarımız olsa da aramız düzeldi tabi içimdeki sızı ve güvensizlik duygusu kaldı. Asıl mesele ise eşimin bana karşı son zamanlarda çok ilgisiz ve alakasız olması ben devlet memuruyum. Çalıştığım yerde bana çok ilgi gösteren bir bey var. İlk başta çok umrumda olmuyordu ben evliyim eşimin bana yaptığını o kadının bana yaşattığını ben kimseye yaşatmayacağım diyordum ama zaman içinde alışkanlık oldu ve ben onun ilgisinden etrafımda dolaşmasından çok hoşlanmaya başladım ve karşılık vermeye başladım. Ama şuana kadar merhabalarımız dışında onunla hiç konuşmadık ve ben ona aşık olduğumu hissediyorum. Ne kadar yapmıycam desemde işyerimde onun etrafında dolaşırken buluyorum kendimi onun için süsleniyor onun için giyiniyorum evde işte her yerde onu düşünüyorum ve o da evli ama bana karşı çok yoğun bir ilgisi var farkındayım. Benimle konuşmak istiyor, kızlar ben benim yaşadığımı başkasına yaşatmak istemiyorum eşimden intikam almak gibi bir niyetim de yok eşimin yanındayken başkasını düşünerek ona ihanet ettiğimi de farkındayım psikolojim çok bozuk antidepresan kullanmaya başladım yoğun kalp çarpıntılarım var sabah kalktığımda akşam yatarken hep aklımda hoşlandığım bu kişiye aşırı derecede ilgi duyuyor seviyorum ama onu görünce ve bu tür düşüncelere dalınca midem bulanıyor kendime böyle birşey yakıştıramıyorum ama kendimi de bundan alıkoyamıyorum. Ne yapabilirim? Memur olduğum için işten de ayrılamam Nasıl bir yol izleyebilirim. Kızlar ne olur bu durumdan kurtulmak için bir öneri bir yol istiyorum. ve lütfen ne olur yazdıklarımı okurken beni kınamayın böyle insanların Allah belasını versin diyen ben şimdi o insanlardan biriyim :( :50:

Arkadasim, sizin pesinizde dolasan bu adam evinde ayni esinizin size davrandigi gibi davranan bir adam.
Bu sogumaniz icin yeterli degil mi?
İlgisi varmis peeeh.
Eger aranizda bir sey kalmadiysa esinizle, farkli bir hayat arzu ediyorsaniz bosanin.
Bebeginize yazik degil mi?
Yarin nasil yuzune bakacaksiniz?

Arkadasim, sizin pesinizde dolasan bu adam evinde ayni esinizin size davrandigi gibi davranan bir adam.
Bu sogumaniz icin yeterli degil mi?
İlgisi varmis peeeh.
Eger aranizda bir sey kalmadiysa esinizle, farkli bir hayat arzu ediyorsaniz bosanin.
Bebeginize yazik degil mi?
Yarin nasil yuzune bakacaksiniz?

kendimi bir türlü alıkoyamıyorum bu söylediklerinizi düşünüyorum ama yine kendimi onun yanında buluyorum güvenilmez olduğunu biliyorum :(

Hiç kimse için değil ama kendimiz için erdemli olmalıyız.
Şimdilerde hissettiğin yoğun duyguları bir zamanlar eşine karşı da hissetmiştin değil mi?
Neticede tutku yerini gerçeklere bıraktı. Yanlışlar yanlışlarla düzeltilemez. İçinden çıkılamaz hale gelir.
Otokontrolümüz olmasa, hepimin etrafında dönmeye cesaret edebilecek hayranlarımız olurdu.
Dilerim sahip olduğun değerlerin kıymetini anlayabilmek için onları kaybetmen gerekmez.

Baska birini gece gunduz dusunerek zaten aldatmis oluyorsunuz bana gore.. Ustelik o adam evli!!
Diyelim ki size ilgisi var, sizin icin bosanacak mi hayir! :(
Yanlis yoldasiniz bence, evliliginizi bitirmek istiyorsaniz bahane aramayin, esinizi sevmiyorsaniz bitirin ama bunu o adam icin yapmamalisiniz!

büyük konuşmayım..seninki borcu borçla kapatmak gibi bir şey olmuş..kullandığın antideprasandan hiç bir farkı yok, iş yerindeki o adamın. ilaç bitince kutuyu atacaksın, heves geçince de maalesef; kadınlık annelik grurunu..

Evli bi adama boyle hisler besleyebilmek ne kadar igrenc bunu dusundum okur okumaz. Rabbim korusun. Esin senden daha masum bu hikayede. Kucucuk cocugu evde misil misil uyurken annesinin kendini baska birine begendirme cabasi gercekten mide bulandirici. Allah islah etsin ve icinizdeki bu kotu duygulari yok etsin. Bu belki nefs belki baska sey ama allah yardimciniz olsun.

O süslendiğin adamı sen ne sanıyorsun ? Kesin bu kadını yollan çıkarırım hesapları içindedir ve başka arkadaşları ile bunu paylaşmıştır zamane erkeği saf ve iyi niyetli değil vardır onun seninle kirli planları allah aşkına o adamın oyununa gelme , milletin içindede herkesin ağzında sakız olma
bir erkek uğruna ,

bir araştırsan o erkeğin neleri ne kirli şeyleri ortaya çıkacak !

Adam gram tuvalet ve bakımlı oluşu , seni aldatmasın
:20:

birimini değiştirebilirsin.acilen bu düşüncelerden uzaklaşmalısın.
en azından kızın için yapmalısın gittiğin yol yol değil.

bu sorunun cevabını bekliyorum

cvp ne olursa olsun da

yanlış yoldasınız

önce evladınızı sonra da kendinizin düştüğü durumu düşünün

Hayır canım benim arkadaşım şifre alarak benden kendisi açmıştı o konuyu benim bir ilgim yok dalga geçmek gibi bir niyetim de yok gerçekten zor durumdayım ve bu durumdan kurtulmanın yolarını arıyorum yemin ederim söylediklerim doğru

Hayır canım benim arkadaşım şifre alarak benden kendisi açmıştı o konuyu benim bir ilgim yok dalga geçmek gibi bir niyetim de yok gerçekten zor durumdayım ve bu durumdan kurtulmanın yolarını arıyorum yemin ederim söylediklerim doğru

dediğin doğru yada yalan seni bağlar

tek diyeceğim çocuğunu gözünün önüne getir ona göre aklıselim bi anne gibi davran

Sen adamı sevmiyorsun adamın ilgisini seviyorsun.

Eşin ilgi göstermediği için sen adamın ilgisini sevgi sanıyorsun.

Eşinle daha çok zaman geçir ilgi istediğini söyle

adam sana kur yapıyor ya başka evli hatunlarada kur yapmadığını nerden biliyorsun?

hadi eşinin yaptığını unutmadın unutamıyorsun neden boşanmıyorsun. öle evlilik mi olur.

Olaya eşim beni 1.5 yıl önce aldatmıştı diye başlayarak şu anda yaşadığınızın sorumlusu olarak eşinizi gösteriyorsunuz.
Kaç tane kadın var aldatılan.
Biri de benim mesela.
Benim başıma gelseydi böyle ilgilibiri ya haddini bildirirdim bir daha beş metre yanıma yaklaşamazdı.
Hiçbirşey yapamasam birim değiştirirdim.
Üstelik konuyu da herkese duyurabilirdim.
Evlisiniz ve daha da önemlisi annesiniz.
Duygularınızı bastırın ya da ayrılın eşinizden.
Bu şekilde devam edemezsiniz bir gün kendinize yenilebilirsiniz..

Siz yanlıs yoldasın mutlaka kendıne gel dememızı neden beklıyorsunuz anlam veremedım? Bır suru kısı aynı fıkırde, kı bu dogru yol, hatta tek seçenek. Sizin eşim benı aldattı affettım deme luksunuz yok cunku sız de onunla aynı karakterde davranıyorsunuz. Ve esınızın sızı aldattıgı kadın gıbı davranmak olur daha ılerıye gıtmek. Yanı bunun ıcın yonlendırme yada fıkre ıhtıyacınız yok.

Eşinizi sevmıyorsanız ve suphelenıyorsanız ayrılın demek bize dusmez. Ama ısyerınızdekı o kadın duskunu adamın sıze ılgı duydugunu sanmayın, adam resmen sizi parmagında oynatıyor, uzgun kadın avcısı zavallı bır adamdan ne beklenebılır kı. Eger bunun engellenemez hıs oldugunu dusunuyorsan dua et ve bu kotu huylardan arınmak ıcın Allah a sıgın, burada senı destekleyecek ıcını rahatlatacak yorum aramak ınan kendını kandırmak olur.

20 kısı sana yanlıs yoldasın kardesım dıyor, hala aynı kafada ısen, 1 kişinin gelip sende kadınsın ılgı hakkın demesını bekleme ve bunun ardına sıgınma.

Benden sana tavsıye, cocugun ve kendı karakterıne olan saygın ıcın o adamla tum ıletısımını ( buna bakışmak ve dusunmek dahıl ) kes.

Yoksa burada yarın obur gun o adamın zavallı karısının esım benı aldattı affettım sımdı adamın bırı bana ılgı duyuyor dıye başlayan cumlelerini okuruz, o zaman sende akıl verırsın belkı. Dusun bakalım bunu sen ne onerırdın?

Sevgiler.

aslında yazmak istedigim çok şey var ama
ne ben nede başkası sizi kırmamak adına yazmayacak
yanlış yapıyorsunuz
eşinizi affettiyseniz yaptıgınızın suçunu sorumlulugunu eşinize yüklemeyin
bu şekilde kendinizi haklı olarak görüp
adama yaklaşmaya devam edersiniz
ki siz aldatılmış biri olarak nasıl böyle birşey yapabiliyorsunuz aklım almış degil

Back
X