- 5 Şubat 2019
- 51
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi Cananbal213534
-
Hayır hiç bir şeyi yok ananemden kalma bir evi vardı orada kalıyor.Emekliliği evi vs var mı
Beni bitirdin artık diye bağırdım bugün kavgada ne istiyorsun benden dedim. Bırakın o zaman beni evime diyor. İyileşmedin nasıl bırakayım diyorum. Milletten utandığımız için bırakmadığımızı söyledi. Kalbim paramparçaGönder kendi evine gitsin. Yaşlıysa bakıcı ya da bakımevi. Vicdansız değilim ama evladına hayatı zehir eden yaşını başını almış insanları anlamıyorum.
Evet bugün tayin olayını da düşündüm. Biz kavga ederken oğlum anne noldu noldu dedi. Etkilendi çocuk da korktu. Bir an kendim geldi aklıma ağladım. Bunları hak etmiyorum seni Allah’a havale ediyorum Allah’a sığınıyorum dedim. Çok utanıyorum ama tövbe de ediyorum. Beni çok yıprattın hakkımı helal etmiyorum dedim ya çok pişmanımBir psikiyatristin lafıydı sanırım "sen üst soyundan değil alt soyundan sorumlusun"
Evladınızı bu saçma kavgalardan koruyun. Gerekirse tekrar tayin alın uzaklaşın.
Bir psikiyatristin lafıydı sanırım "sen üst soyundan değil alt soyundan sorumlusun"
Evladınızı bu saçma kavgalardan koruyun. Gerekirse tekrar tayin alın
Bir şey olmaz. Annenizin torununu düşünüp o'nun yanında bu tip tartışmalara girmemesi lazım ama giriyor işte. Yazık çocuğa anlamıyor da neler olduğunu.Evet bugün tayin olayını da düşündüm. Biz kavga ederken oğlum anne noldu noldu dedi. Etkilendi çocuk da korktu. Bir an kendim geldi aklıma ağladım. Bunları hak etmiyorum seni Allah’a havale ediyorum Allah’a sığınıyorum dedim. Çok utanıyorum ama tövbe de ediyorum. Beni çok yıprattın hakkımı helal etmiyorum dedim ya çok pişmanım
Bir şey olmaz. Annenizin torununu düşünüp o'nun yanında bu tip tartışmalara girmemesi lazım ama giriyor işte. Yazık çocuğa anlamıyor da neler olduğunu.
Esiniz ne diyor bu duruma.uzuldum sizin adiniza her iki tarafida idare etmek zordur hele ayni evdeyken.konusmaktan anlamiyorsa ve terapiyi kabul etmiyorsa malesef mesafe koymak durumundasiniz.
Ne guzel esinizle iliskiniz en azindan o anlayisli.ona da iyiki varsin iyiki yanimdasin bu zorluklari sen olmasan daha zor katlanirdim vs vs derseniz birazvicdaniniz belki rahatlar.haketmedigi muamele gordugunu dusunuyorsunuz ya siz hakettigi gbi davranirsaniz iciniz biraz rahatlar.ya i sonucta anneniz ne kadar ne yapabilirsinizEşimin küçük yaşta babası vefat etmiş. O yüzden kaybetmek çok acı. Sen hoş gör ben onun dediklerini takmıyorum diyor. O böyle oldukça daha çok batıyor annemin yaptıkları. Annem o beni istemiyor diyor. Evet arada kalmak çok kötü. Ömrüm hep başkalarının anne babasına özenmekle geçti. Bugünkü kavgada da hangi anne evladına eşini doldurur yapma diyorum beni dinlemiyor bile
Ne guzel esinizle iliskiniz en azindan o anlayisli.ona da iyiki varsin iyiki yanimdasin bu zorluklari sen olmasan daha zor katlanirdim vs vs derseniz birazvicdaniniz belki rahatlar.haketmedigi muamele gordugunu dusunuyorsunuz ya siz hakettigi gbi davranirsaniz iciniz biraz rahatlar.ya i sonucta anneniz ne kadar ne yapabilirsiniz
Daha önce böyle bir sorun yoktu demişsiniz.Ayrica annenizin iyi bir insan olduğunu da vurgulamissiniz.Bence bir psikiyatristle gorusturmeniz iyi olacaktır.hic bir şey yokken büyü yapıldı diye kalkiyorsa hasta olma ihtimali çok yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?