Kızlar annemle bir sıkıntım var lütfen yardım

Gönder kendi evine gitsin. Yaşlıysa bakıcı ya da bakımevi. Vicdansız değilim ama evladına hayatı zehir eden yaşını başını almış insanları anlamıyorum.
Beni bitirdin artık diye bağırdım bugün kavgada ne istiyorsun benden dedim. Bırakın o zaman beni evime diyor. İyileşmedin nasıl bırakayım diyorum. Milletten utandığımız için bırakmadığımızı söyledi. Kalbim paramparça

Bir psikiyatristin lafıydı sanırım "sen üst soyundan değil alt soyundan sorumlusun"
Evladınızı bu saçma kavgalardan koruyun. Gerekirse tekrar tayin alın uzaklaşın.

Bir psikiyatristin lafıydı sanırım "sen üst soyundan değil alt soyundan sorumlusun"
Evladınızı bu saçma kavgalardan koruyun. Gerekirse tekrar tayin alın uzaklaşın.
Evet bugün tayin olayını da düşündüm. Biz kavga ederken oğlum anne noldu noldu dedi. Etkilendi çocuk da korktu. Bir an kendim geldi aklıma ağladım. Bunları hak etmiyorum seni Allah’a havale ediyorum Allah’a sığınıyorum dedim. Çok utanıyorum ama tövbe de ediyorum. Beni çok yıprattın hakkımı helal etmiyorum dedim ya çok pişmanım

Bir şey olmaz. Annenizin torununu düşünüp o'nun yanında bu tip tartışmalara girmemesi lazım ama giriyor işte. Yazık çocuğa anlamıyor da neler olduğunu.

Evet çocukken de bizim etkilenmemiz onlar için pek önemli değildi . Ya biz bunların her rezilliklerine tanık olduk. Baba sevgisizliğini hala iliklerime kadar hissediyorum. Dua ediyorum Allahım bi adım atsa gideceğim diye. Onda evlat sevgisi yok. Annem iyi bir insandı çok düşkündü bize. Çocuğum ilk doğduğunda ve sonrasında çok baktı. Eşimle o zaman çok iyiydi. Anlamıyorum ne olduğunu.

Esiniz ne diyor bu duruma.uzuldum sizin adiniza her iki tarafida idare etmek zordur hele ayni evdeyken.konusmaktan anlamiyorsa ve terapiyi kabul etmiyorsa malesef mesafe koymak durumundasiniz.

Eşimin küçük yaşta babası vefat etmiş. O yüzden kaybetmek çok acı. Sen hoş gör ben onun dediklerini takmıyorum diyor. O böyle oldukça daha çok batıyor annemin yaptıkları. Annem o beni istemiyor diyor. Evet arada kalmak çok kötü. Ömrüm hep başkalarının anne babasına özenmekle geçti. Bugünkü kavgada da hangi anne evladına eşini doldurur yapma diyorum beni dinlemiyor bile

Ne guzel esinizle iliskiniz en azindan o anlayisli.ona da iyiki varsin iyiki yanimdasin bu zorluklari sen olmasan daha zor katlanirdim vs vs derseniz birazvicdaniniz belki rahatlar.haketmedigi muamele gordugunu dusunuyorsunuz ya siz hakettigi gbi davranirsaniz iciniz biraz rahatlar.ya i sonucta anneniz ne kadar ne yapabilirsiniz

Daha önce böyle bir sorun yoktu demişsiniz.Ayrica annenizin iyi bir insan olduğunu da vurgulamissiniz.Bence bir psikiyatristle gorusturmeniz iyi olacaktır.hic bir şey yokken büyü yapıldı diye kalkiyorsa hasta olma ihtimali çok yuksek

Evet çok haklısınız daha dikkatli olayım eşime karşı. Annemin de ayağına taş değsin istemem. İnsAllah rabbim içine merhamet versin ne diyeyim

Evet haklısınız kesinlikle bi sıkıntı var. Defalarca ima etti. Eşim ben anladık yani. Eşime karşı çok utandım. Ailesinin yaptığını söyleyip beddualar ediyor. Seni kullanıyorlar tepene çıkmışlar farkında değilsin kendine bak bitmişsin falan dedi bana çok üzülüyorum ya . Kendi evim için çırpınıp duruyorum. Bir damla mutluluğa açım. Çocuk olmadım genç olmadım anne olmaya çalışıyorum ama kullanıyorlar görüyor.

Boşanayım mı sen kötüsün diye ben iyiiym dedim. Kavgalarınızdan bıktım kavgasız evlilik için çabalıyorum dedim. Her şeyi sen yapıyorsun o hiç bir şey yapmıyor tabi kavga olmaz diyor. Ona da elimden geldiğince koşuyorum. Yaptığım da görünmüyor. Böyle mi olmalı yani evlat mecbur mu arkadaşlar ben bilmiyorum.

Aslında bu konuya pek bir yorumum yok kelin ilaci olsa başınna sürer siz de annenizin annesi olmuşsunuz ben de ailemin annesiyim ama yazdıklarınızdan o kadar iyi bir insan olduğunuzu hissettim ki annenizin kalbine Allah merhamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…