Kızlar aranızda telefon bağımlısı olan varmı ???

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
alkisalkisalkisselam kızlar aranızda hiç cep telefonu bağımlısı olan varmı???
sevgılınızı sureklı aramak.mesaj atmak ıstegınız oluyormu yanı hep sevgılınızden mesaj telefon beklıyormusunuz ?telefonda uzun uzunnnnnnnnnnnn konusmak ıstıyormusnuz ???
bır ara ben boyleydım ama sonradan sonradan duzeldım merak ettım sızler arasında da hıc boyle bır durum yasayan oldumu ve bu durum neden oluyor ben bır sey bulamadım neden oluyor bulamadım ama oluyordu hep konusmak mesajlasmak ıstıyordum :)

çoook eskiden yaklaşık 5 buçuk sene evvel (eskimişiz resmen)-tatlicadiarzu-
ilk zamanlarımızdı. şımartılmak istiyordum. Sürekli benle ilgilensin istiyrdum.
ozamanlar böyle 30 kontre 1000 dk bilmemkaç mesaj bedava da yoktu paralar gidiyordu kontüre
sonra zaten herşey rayına oturdu şimdi o çalışyor işteyken aralarda mesaj atar akşamalrı da muhakkak
arar. Çünkü haftaiçi görüşemiyoruz yüzyüze.
Dozunda görüşmek en iyisi biz başta abarttık acemilikten heralde. şimdiki aklım olsa okadar konuşmazdım
çok pişmanım dermişimdelikafadulden

biz askerdeyken çok konuştuk..turkbayragi
avea öğretmen hatları yeni çıkmıştı o dönem.hemen babama aldırıp bitanesinide ona yolladım..sürekli konuşurduk.
hatta mokunu çıkarıp gece nöbetlerinde arayıp uyuyomusun,uyuma der uyuyorsamda horlamamı filan dinlerdi..:lepi:
ne romantikmişiz..aşkda farklı bakış açısı bu olsa gerek:bbo:
ama şu an yok..konuşmalarımız iş yoğunluğundan dolayı çok kısa..mafoldumben
ha bu demek değilki;telefon konuşmam yok..olmazmı?tüm arkadaşlarımla ha gayret knuşuyorum..tek başıma her ay ev tlf faturasına 100 küsür ödesemde konuşmayı seviyorum ben ne yapayım..zemuszemus

mokunu çıkarmayı demkki herkes yapıyor-tatlicadiarzu-
sen dedinde hatırladım annemler teyzemlere gittiğinde bir de kontür artık yetişmiyr diye evden arardı beni. Ama ne konuşma bir günde 3 4 saat aralıksız konuştuumuzu hatırlarımkafamçokkarıştı
ne konuştunuz derseniz gevezi galba konu bulmuşuzzemuszemus
arada diyordumki dur yemek yiyim sonra gene ara. bekle bulaşıkları yıkayımsırnaşık şey
Allam manyakmışız bee

yavru evlenince bir de gör bu konuşmalardan eser kalmicakdelikafadulden

olmaz mı bütün gençlerde aynı bağımlılık var.bi de bu indirimler falan gençlerimizin beyni hasar görecek,benim çocuğum da aynı.yatarken de telefon yanında çok üzülüyorum çooooooook.

hemide nasıl kelimelerle anlatılmıcak şekildee yaaa
her zaman yanımda telefonum valla:)
sürekli konuşmak istemem onu sevmemden kaynaklanıyorr ona telefonu kapatıp hemen arkadaşlarla msjlaşmaya başlıyoru vallaa:)
askerden gelince bakalım nolcak

ayrıca ben şubatla mart ayında toplam 40 günlük bir sürede 550 kntör aldım bitirdm üstelik oda 150 kntör almıştı

ama konuşmamız komutanı gelince flaan bölünüyodu nöbetlerde

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama benimki zorunlu anacım sevgilin uzakta olunca telefonun onun yerini alıyor kardeş kardeş geçiniyoz valla 24 saat beraberiz telimle isim bilem koydum kız o derece yani :roflol::roflol:

olmaz mı bütün gençlerde aynı bağımlılık var.bi de bu indirimler falan gençlerimizin beyni hasar görecek,benim çocuğum da aynı.yatarken de telefon yanında çok üzülüyorum çooooooook.

aslında çok doğru ama şöylede bişi var genelde gençler msjlaşır doğru mu doğru kendimden biliyorum aşkım uzakta olduğundan o arar diye hep bi yanımda duruyo ben msjlaşmıyorum istemiyorum ...
benim msjları isteksiz yazdığım yüzde 90 dır her gün.
çünkü msj atıyolar atmıyorum diğer gün okulda neden atmadın diye sıraya diziliyolar sürekli ardı ardına sorular bende atıyorum napayımm...
yada bahane bulup atmıyorum artık çoğu zaman ellerim ağrıyor yazmaktan:S

bide kankan oluncaa muhabbet koyu olunca msjlaşıyosunda msjlaşıyosun malesef

bide sevgililer...
sürekli özlemek hemen telefona elimin gitmesi demek oluyor...

Son düzenleme:
ooo hemde ne bağımlılık tam 2 yıl nişanlı kaldım gece gündüz telefonlaydım bi parçam olmuştu resmen gece gündüz ya konuşuyorduk yada msj laşıyorduk telefonum hiç kapanmazdı
ama şimdi öyle değilim

biz eşimle hiç öyle saatlerce konuşmazdık ne nişanlıyken nede çıkarken. böylesi daha iyiydi bizim için çünkü çok konuşunca gereksiz yere tartışmalar çıkıyor.ama telefonla konuşmaktan nefret ediyorum özellikle cep telefonundan.

aksine hiç sevmem telefonla konuşmayı biran önce kapatmak isterim ...msj atmaktansa aramayı etrcih ederim sinir basıyo ...

Ben telefonu sevmem. Çoğu zaman kızarlar neden dönmüyorsun diye. Ama bir arkadaşım var sürekli telefon elinde. Sevgilisi olmadan öncede annesini ablasını arardı. dışarıya çıkarıdık beraber dur ben bir annemi arıyayım onunla konuşur seninle 5 dk konuşmadan birde ablamı arıyayım. Onu kapatır. yine seninle doğru düzgün konuşmadan x i de arıyalım y yi de arıyalım. Sürekli telefonda konuşur sen tek başına çıkmış gezmiş gelmiş olursun. O yanında sadece görüntüdür. Başkasıyla çıktığında da beni arar. Yani sürekli telefonda konuşsun. Adı da 'ben kimseyi ihmal etmiyorum' dur. Şimdi sevgilisi var. Ya onunla beraber ya da başkasıylaysa telefonda onunla beraberdir.

eweett tatlımm bende oyleyıdımm..ama bız farklıı yerlerdeydıkk sureklıı tlflaa konusmamız gerekıyordu... oylekıı banyoya wc yee dahıı tlfla gırıgımıı bılıyorumm ya msj gelecekk dıyee... o dereceydıı yanıı takıı evlenene kadarr ama sımdıı (

bırdee bende gercektenn tlf bagımlılıgıı vardıı gercekten de yenıı cıkann begendıgımm tlflarınn hastassıı olrdumm 3 yılda 3 tlfff degıstırmıstımm buyuzdenn babm da bas edemedıı tabıı canımcımm..all senle kocann ugrassınn bundann sonraa deyıpp verıverdıı benıı kocısımeee :))

Ya bende sürekli msj atmak istiyorum ama sinir ediyo erkek arkadaşım beni o benim gibi değil bu yüzden frenliyorum kendimi ama çok seviyorum msjlaşmayı eski arkadaşımla günde 60 70i bulurdu msjlaşmamız. Galliba ben bi bağımlıyım

ben çok üşengecim şu mesaj konusunda mirmirmirmirbi zor geliyor şükür ki sevgilimde sevmez mesajı tüm gün mesaj beklese bide:bbo:
lisedeyken gene elimden düşmezdi tüm gün gece çıtır çıtır mesaj yazıp dururdum

evlenene kadar böyle olucak... mesajlaşmak istiyorum her an ben sürekli yazarım

allahtan aşkımda cevap yazar iletişim sağlıyoruz iyi valla böyle kapatmam hep yanımdadır...

evlenince bu kadar olmaz bağımlılık telefona değil aşkımaaa::):):):)

ondan haber almamı sağlayan araç o :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…