biz eşimle hiç öyle saatlerce konuşmazdık ne nişanlıyken nede çıkarken. böylesi daha iyiydi bizim için çünkü çok konuşunca gereksiz yere tartışmalar çıkıyor.ama telefonla konuşmaktan nefret ediyorum özellikle cep telefonundan.
delikafadulden ciddimisin süperr yaaa :)
evet bende severım msj atsın arasın ısterım ararda msj ı pek sevmez :)
biz askerdeyken çok konuştuk..turkbayragi
avea öğretmen hatları yeni çıkmıştı o dönem.hemen babama aldırıp bitanesinide ona yolladım..sürekli konuşurduk.
hatta mokunu çıkarıp gece nöbetlerinde arayıp uyuyomusun,uyuma der uyuyorsamda horlamamı filan dinlerdi..:lepi:
ne romantikmişiz..aşkda farklı bakış açısı bu olsa gerek:bbo:
ama şu an yok..konuşmalarımız iş yoğunluğundan dolayı çok kısa..mafoldumben
ha bu demek değilki;telefon konuşmam yok..olmazmı?tüm arkadaşlarımla ha gayret knuşuyorum..tek başıma her ay ev tlf faturasına 100 küsür ödesemde konuşmayı seviyorum ben ne yapayım..zemuszemus
bir zamanlarr wc ye bile telefonla gidiyordum.hep korkum wc ye düşmesiydi :) ama olmadı iyi ki :))
öyle ki elimden bırakamıyordum.şimdi daha iyiyim.
ilk başlarda tlfn elimden düşmez hep mesajlaşrdık şimdi ise günde 5 msjı geçmez :))
çok konuşmak iyi degl yaa...ilk çıktığımz sene haftada 4 kez buluşurduk ee dogal olarak kavga gürltü eksk olmazdı :))
şimdi tlf da buluşmalarda rayına oturdu opuyorumnanaktan ama arar diye yanmdadr hep telf
ay canim benim ne güzel, bende simdi düsünüyordum arayimmi aramayimmi diye, yoksa beklyim o mu arasin diye, birde ailesi yaninda müsait olmayabilir diye aramaya cekiniyorumda offff
bu arada ben bagimli degilimdir ama tlf yanimdan ayirmam hic, bazen ayrilayim tlf oldugu yere geldigimde bakarim arayan soran varmi diye sesi aci olsa dahi bu da bir cinslik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?