Kızlar aranızda telefon bağımlısı olan varmı ???

kaydirigubbakcemile aynen katılıyorum bızde konusucak bır sey kalmıyınca kavga etmeye baslıyorduk genelde ben cıkaryordum kavları delikafadulden

hemde ne bağımlılık elimde hiç düşmüyor ama sadece sevgili vs. değil akşama kadar telefonum hiç susmaz kuzenlerim arkadaşlarım maşallah günde üç kez şarj ettiğim oluyor fena bi durum yani ...

gün boyu telefon kulağımdan düşmez
öyleki artık kulaklarım çınlamaya başlar
görümcem ablam annem kardeşlerim
liste böyle uzaaaaaaaar gider

bizde nişanlılık döneminde çok konuşurdukk
işden çıkacagı saati bilir hemen arardım.
konuş konuş bitmezdi lafımız yaa

şimdide konuşuyoruz ama
uzun uzun olmuyor

eve birşey lazımmı
evet canım ekmek al
tamam geliyorum ben
öptüm

bukadar şimdiki konuşmalarımızzz

Evlenen kadar vardı
Şimdi gece uyurken kapatıyorum bazen açmayı unutuyorum 2 gün :roflol:
arkadaşlar evden arıyıp cebini aç diye hatırlatıyorlar saolsunlar :roflol:

telefonla cok konusunca icime sıkıntı gelir, kapatiyorum artik derim ben...
eskiden sizin gibiydim ama artik yaslandim (29) o yuzden eskisi gibi hevesli degilim telefona ama bugune kadar telefona verdigim paralarla neler alinmazdi...

ben de ılk zamanlar konture para yetstıremezdım ögrencılık yıllarım konture para harcamakla gecmıstı :1rolleyes: baktık olacak gibi değil en sonunda sınırsız mesaj hakkı veren bı hatta gectik sabahlara kadar mesajlasırdık ne günlerdi ahh ahh yerimsenibenyerimseniben

evet bi ara manyak derecesindeydim.. telefondan arar kontörleri bitirir. evden arradım.. 10dk bi cağrı atardım. ama frenliyorum kendimi evet sesini duymak istiyorum ama okadar cok aramaya gerek yokmuş şimdi anladım

bir zamanlarr wc ye bile telefonla gidiyordum.hep korkum wc ye düşmesiydi :) ama olmadı iyi ki :))
öyle ki elimden bırakamıyordum.şimdi daha iyiyim.

hatta mokunu çıkarıp gece nöbetlerinde arayıp uyuyomusun,uyuma der uyuyorsamda horlamamı filan dinlerdi..
ne romantikmişiz..aşkda farklı bakış açısı bu olsa gerek
bizde öyleyiz yha hele bi de sewdiiin uzaktaysa telefon sewgilin oluo elinden düşmüo gözünün önünden ayırmıosun telefona sarılıosun telefonu öpüosun aricak die bekliosun msjını bekliosun ufff güzel şeyler yha ben halaaa bagımlısıyım telefonun gece gündüz ayırmam yanımdan
sanki bi yanım yok gibi telefonsuz:dance:

kounşmada bedawa msjda 1000 tane bedawa:)))
başım agrıo düsenli olarak konuşmaktan,ama benim ki benden beter meraklı,yemek yese,duja girse arar toto$um:)))
bişilerle uğraşınca ii oluo ama rahat edioruz,arada öslemek lazım canımmm:))

flörtumuzun ilk ayları oyleydık... tlf elımden dusmezdı.. tamda vizelerim baslamıstı , hiç ders çalısamamıstım veee kötü sooonn 5dersten kalmıstım..

ilk başlarda tlfn elimden düşmez hep mesajlaşrdık şimdi ise günde 5 msjı geçmez :))

çok konuşmak iyi degl yaa...ilk çıktığımz sene haftada 4 kez buluşurduk ee dogal olarak kavga gürltü eksk olmazdı :))

şimdi tlf da buluşmalarda rayına oturdu opuyorumnanaktan ama arar diye yanmdadr hep telf

ay canim benim ne güzel, bende simdi düsünüyordum arayimmi aramayimmi diye, yoksa beklyim o mu arasin diye, birde ailesi yaninda müsait olmayabilir diye aramaya cekiniyorumda offff

bu arada ben bagimli degilimdir ama tlf yanimdan ayirmam hic, bazen ayrilayim tlf oldugu yere geldigimde bakarim arayan soran varmi diye sesi aci olsa dahi bu da bir cinslik iste

o bende de vardr kaydirigubbakcemile3 wc ye gidip geliyim son ses açk olsa bile bakıyorum arayan var mı diye :))
aramak sesini duymak istiyosan ara hulicim müsait olmaz diye düşünüyosan romantk bi msj çek yerimseniben sesini duymak istiyorum konuşalm mı vs vs diye he derse olay tamamdr hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…