Kızlar aranızda telefon bağımlısı olan varmı ???

heheheheh aynenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay senin verdigin fikirleri yirim ben, daha cok yeniyiz birazda cekiniyorum acikcasi :kedi:

heheheheh aynenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay senin verdigin fikirleri yirim ben, daha cok yeniyiz birazda cekiniyorum acikcasi :kedi:

bende çok çekiniyodum hulicim kaydirigubbakcemile3 ömründen ömür gitti valla ayyy üzüldm şimdi sevgilime :asigim:
teklf etti aylar sonra kabul ettim,ilk aşkım flnı çktıktan 2 ay snra didim :1shok: :)) düşün o kadar çekiniyodum ama içinden geleni yap hadi vakt kaybetme ara msj at :dance: hoşuna gder :))

zaman zaman bende de oluyor mesajdan daha çok teli kapatmak istemiyorum lafı uzatıyorum
kavga ettiğimizde de mesaja yöneliyorum gerçi eskisi kadar yapmıyorum

evlendim evleneli telefondan nefret ediyorumkaydirigubbakcemile3, hergün ailemi ararım, arada bir arkadaşlarımı arar sorarım, mesajla falan uğraşamıyorum artık zemuszemus

benben ben adam uzakta olunca telefonla çıkıyorum sanki anacımmafoldumben

olmazmıııısırnaşık şey tlf sürekli yanımda ama napalım ya farklı şehirlerdeyiz tek bağlantımız bu tlf işte :gitme: ewden çıkarken annemin hep dediği şey "kocanı aldınmı??":roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…