Kızlar aranızda yeniyim gebelikte sol böbrek,bel ve hafif kasık ağrısı çektinizmi

Çokkkkkkk geçmişolsun canım. .peki nasıl anladı doktor dış gebelik oldugunu

geç anladı biraz.İlk önce kürtaj oldm kürtajda gebelik materyali çıkmayınca beta hcg bakalım tekrar dedi baktık 7000.Tüpün tam ağzında kalmış 8 haftalık kalbi atıyodu mecburi ameliyat tüpüm alındı.

Allah ım yardımcın olsun canım . Insallah sagsalım kucagına alıırsın kac haftalık dıye takma kafana . Saglıklı olsun bebısını gor bır ultrasonda zaten dr soyler su kadar dıye . Rabbım korusun sızı . Mucızeler gercektır . Hayırlı haberlerınızı beklıyorum kızlar . Ben 1 yıldır ugrastım dr bana yumurtalıkların cok yavas dedı . normalde tedavısız olmayacak bırsey 1 bucuk sene sonra tedavısız dualarla oldu bın sukur . Allah uzun omur versın . Benım ıcın bı bır mucıze. Dua edın yaradan karsılıgını verırır. Gerı cevırmez Insallah :)

Ayy canım yaa çok çok geçmiş olsun tekrar üzücü olmuş Rabbim daha beterinden Korusun inşallah

İnşallah canım benim hayırlısını versin Rabbim. .şuan normal gebelik oldugunu duyayim haftası falan önemli değil

zaten hersey nasip canim ne zamn gelecegini ne gelecegini allahim bilir insallah oyle bisey olmaz zaten nedense ben inanmiyorum allahin izniyle benim bebisim suan yerlesme asamasinda annesine tutunacak biliyorum ben gucluyum babasi guclu oda guclu insallah biz daha yeni evliyiz iki ayim yeni bitti fakat cok sorunlar atlattik kotu gunler gecirdik rabbimden gelen bas goz ustune buda bizim mucizemiz olsun insallah

boyle guclu annenın guclu babanın bebegı guclu olur tutunur annesıne . Sen ıyı dusun ıyı olsun . Olacak Insallah de . Kaderınde alnında yazılıysa zaten kıyametde kopsa o senın kucagına dogacak Insallah :)

boyle guclu annenın guclu babanın bebegı guclu olur tutunur annesıne . Sen ıyı dusun ıyı olsun . Olacak Insallah de . Kaderınde alnında yazılıysa zaten kıyametde kopsa o senın kucagına dogacak Insallah :)
oyle canim insallah rabbim yardim etsin ben yarin kan sonucunu alayim şu sivi gorulmesin tek istegim o yani hersey nasip kimse basina ne gelecek bilemiyor hayirlisi allahtan insallah canim sende dua et hamilelerin dualari kbul olurmus :)

oyle canim insallah rabbim yardim etsin ben yarin kan sonucunu alayim şu sivi gorulmesin tek istegim o yani hersey nasip kimse basina ne gelecek bilemiyor hayirlisi allahtan insallah canim sende dua et hamilelerin dualari kbul olurmus :)
ben ınanıyorum bebısın senınle :) haberını beklıyoruz bak Hayırlı haberlerınıı :)

Kızlar tahlil sonucum 102 çıktı değeri normalmi sizce kaç haftalik oluyor,2 günde bir tekrar tahlil yaptiracaz artış varmi bakacak miş doktor. .

Kızlar tahlil sonucum 102 çıktı değeri normalmi sizce kaç haftalik oluyor,2 günde bir tekrar tahlil yaptiracaz artış varmi bakacak miş doktor. .
Ayyyy masalllah bakkk strese degmıyor demı :) son adet tarıhın ne zamandı canım ? Ve sunu soyleyeyım ultrasona kadar kac haftalık falan dıye dusunme . Cunku ultrason kesın soonucu vwrıyor . Ikı gun sonra gıt artısa bak ıkıye katlanması lazıom . Rabbım kucagına almayı nasıp eylesın ınsallah :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…