- 23 Mayıs 2011
- 435
- 132
- 303
- 41
- Konu Sahibi Gulnar1984
-
Çokkkkkkk geçmişolsun canım. .peki nasıl anladı doktor dış gebelik oldugunu
Hala çıkmadı sonuç beklemek mahvetti beni. .inşallah canım benim tamam yazacam çok teşekkür ederimnormaldir allahin izniyle sonucu alir almaz yaz mutlaka hersey insallah gonlunce olsun
Allah ım yardımcın olsun canım . Insallah sagsalım kucagına alıırsın kac haftalık dıye takma kafana . Saglıklı olsun bebısını gor bır ultrasonda zaten dr soyler su kadar dıye . Rabbım korusun sızı . Mucızeler gercektır . Hayırlı haberlerınızı beklıyorum kızlar . Ben 1 yıldır ugrastım dr bana yumurtalıkların cok yavas dedı . normalde tedavısız olmayacak bırsey 1 bucuk sene sonra tedavısız dualarla oldu bın sukur . Allah uzun omur versın . Benım ıcın bı bır mucıze. Dua edın yaradan karsılıgını verırır. Gerı cevırmez Insallah :)canim bende gecen ayin 14 unde adet gordum iki gun once ayin 11 inde evde test yaptim ikinci test silik cikti sonra aksam acilde hem kan hem idrar tahlili yaptilar sonuc pozitif gebesin dedi doktorlar yarin kadin doguma gorun dediler bana sonucum 42.60 idi bende dun hastaneye gittim ultrasonda rahmin cevresinde sivi goruldu doktor bana dis gebelik yada kist patlamis olabilir dedi daha yarin ayim doluyor bugun kan verdim yarin sonucumu alicam eger normal sekilde alirsam sonucu insallah bi sorun yoktur bugun tekrar tesst yaptim ilk yaptigim testten daha koyu cikti amaa yine silik insallah rabbim oyle bisey yasatmasin uzme kendini hersey allahtan birbirimiz icin dua edelim
Ayy canım yaa çok çok geçmiş olsun tekrar üzücü olmuş Rabbim daha beterinden Korusun inşallahgeç anladı biraz.İlk önce kürtaj oldm kürtajda gebelik materyali çıkmayınca beta hcg bakalım tekrar dedi baktık 7000.Tüpün tam ağzında kalmış 8 haftalık kalbi atıyodu mecburi ameliyat tüpüm alındı.
İnşallah canım benim hayırlısını versin Rabbim. .şuan normal gebelik oldugunu duyayim haftası falan önemli değilAllah ım yardımcın olsun canım . Insallah sagsalım kucagına alıırsın kac haftalık dıye takma kafana . Saglıklı olsun bebısını gor bır ultrasonda zaten dr soyler su kadar dıye . Rabbım korusun sızı . Mucızeler gercektır . Hayırlı haberlerınızı beklıyorum kızlar . Ben 1 yıldır ugrastım dr bana yumurtalıkların cok yavas dedı . normalde tedavısız olmayacak bırsey 1 bucuk sene sonra tedavısız dualarla oldu bın sukur . Allah uzun omur versın . Benım ıcın bı bır mucıze. Dua edın yaradan karsılıgını verırır. Gerı cevırmez Insallah :)
zaten hersey nasip canim ne zamn gelecegini ne gelecegini allahim bilir insallah oyle bisey olmaz zaten nedense ben inanmiyorum allahin izniyle benim bebisim suan yerlesme asamasinda annesine tutunacak biliyorum ben gucluyum babasi guclu oda guclu insallah biz daha yeni evliyiz iki ayim yeni bitti fakat cok sorunlar atlattik kotu gunler gecirdik rabbimden gelen bas goz ustune buda bizim mucizemiz olsun insallahAllah ım yardımcın olsun canım . Insallah sagsalım kucagına alıırsın kac haftalık dıye takma kafana . Saglıklı olsun bebısını gor bır ultrasonda zaten dr soyler su kadar dıye . Rabbım korusun sızı . Mucızeler gercektır . Hayırlı haberlerınızı beklıyorum kızlar . Ben 1 yıldır ugrastım dr bana yumurtalıkların cok yavas dedı . normalde tedavısız olmayacak bırsey 1 bucuk sene sonra tedavısız dualarla oldu bın sukur . Allah uzun omur versın . Benım ıcın bı bır mucıze. Dua edın yaradan karsılıgını verırır. Gerı cevırmez Insallah :)
allahim yuzune baksin insallah canim cumlemizin seninde yuzunu guldursunHala çıkmadı sonuç beklemek mahvetti beni. .inşallah canım benim tamam yazacam çok teşekkür ederim
boyle guclu annenın guclu babanın bebegı guclu olur tutunur annesıne . Sen ıyı dusun ıyı olsun . Olacak Insallah de . Kaderınde alnında yazılıysa zaten kıyametde kopsa o senın kucagına dogacak Insallah :)zaten hersey nasip canim ne zamn gelecegini ne gelecegini allahim bilir insallah oyle bisey olmaz zaten nedense ben inanmiyorum allahin izniyle benim bebisim suan yerlesme asamasinda annesine tutunacak biliyorum ben gucluyum babasi guclu oda guclu insallah biz daha yeni evliyiz iki ayim yeni bitti fakat cok sorunlar atlattik kotu gunler gecirdik rabbimden gelen bas goz ustune buda bizim mucizemiz olsun insallah
oyle canim insallah rabbim yardim etsin ben yarin kan sonucunu alayim şu sivi gorulmesin tek istegim o yani hersey nasip kimse basina ne gelecek bilemiyor hayirlisi allahtan insallah canim sende dua et hamilelerin dualari kbul olurmus :)boyle guclu annenın guclu babanın bebegı guclu olur tutunur annesıne . Sen ıyı dusun ıyı olsun . Olacak Insallah de . Kaderınde alnında yazılıysa zaten kıyametde kopsa o senın kucagına dogacak Insallah :)
ben ınanıyorum bebısın senınle :) haberını beklıyoruz bak Hayırlı haberlerınıı :)oyle canim insallah rabbim yardim etsin ben yarin kan sonucunu alayim şu sivi gorulmesin tek istegim o yani hersey nasip kimse basina ne gelecek bilemiyor hayirlisi allahtan insallah canim sende dua et hamilelerin dualari kbul olurmus :)
sonuç ne çıktı canımÇok teşekkür ederim kızlar gerçekten çok destek oldunuz. .20 dakika sonra sonuç çıkacak çok Üzgünüm dua edin lütfen
insallah kuzum en hayirli haberi gonderecegim size insallah :)ben ınanıyorum bebısın senınle :) haberını beklıyoruz bak Hayırlı haberlerınıı :)
Şimdi girecem canım doktora hala bekliyorum dua etsonuç ne çıktı canım
hadııı ınsallah canım bısmıllah de gır ıcerı . Haber vermeyı unutma sakın .Şimdi girecem canım doktora hala bekliyorum dua et
insallah kuzum en hayirli haberi gonderecegim size insallah :)
insallah cnm şu bebis takvimini bende yapicam insallah :)hadııı ınsallah canım bısmıllah de gır ıcerı . Haber vermeyı unutma sakın .
Bbeklıyorum bak canım sendende guzel guzel haberler :))
enınde sonunda yapacaksın sen bak ben hıssedıyorum . :)insallah cnm şu bebis takvimini bende yapicam insallah :)
ilk sonucun kac idiKızlar tahlil sonucum 102 çıktı değeri normalmi sizce kaç haftalik oluyor,2 günde bir tekrar tahlil yaptiracaz artış varmi bakacak miş doktor. .
ayy kiz agzindan bal damliyor :))enınde sonunda yapacaksın sen bak ben hıssedıyorum . :)
Ayyyy masalllah bakkk strese degmıyor demı :) son adet tarıhın ne zamandı canım ? Ve sunu soyleyeyım ultrasona kadar kac haftalık falan dıye dusunme . Cunku ultrason kesın soonucu vwrıyor . Ikı gun sonra gıt artısa bak ıkıye katlanması lazıom . Rabbım kucagına almayı nasıp eylesın ınsallah :) :)Kızlar tahlil sonucum 102 çıktı değeri normalmi sizce kaç haftalik oluyor,2 günde bir tekrar tahlil yaptiracaz artış varmi bakacak miş doktor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?