Kızlar aranızda yeniyim gebelikte sol böbrek,bel ve hafif kasık ağrısı çektinizmi

benimde kan sonucum 19.55 yükseliyor kan sonucunda yukarıya doğru ok var
canim benim adet gunum 14 haziran idi 27 gunde yanu ayin 11 inde adet olmam gerekiyordu olmadim test yaptim 42.60 cikti ama bugun ayim yani 30 gunum tamamlandi herseyin hayirlisi cnm dustu bnim deger ama ben hissediyorum insallah hislerimde yanilmam insallah sende hamilesindir sakin uzulme suan ben unuttum normal hayatima devam edicem :)

Sendende Allah razı olsun canım benim sende bana destek oldun dün :)yarın akşam degerime birdaha bakılacak inşallah iyi çıkar da sonucu paylaşırım burda
cikar canim merak etme allah kimsenin duasini karsiliksiz birakmaz emin ol rabbim yar ve yardimcin olsun insallah senin ve cumlemizin

kac yasindasin canim ilk cocukmu
Yok canım 2ci bu 6 yaşında oğlum var 31 yaşındayım ama sanki ilk hamileligim unuttum bile aynı heyecan aynı telaş oglumda böyle olmadiydi geç gittiydim ondan kan tahlili falan vermedim direk ultrasonda görmüştüm bu yüzden bu defa çok tedirginim. .senin ilk mi canım kaç yaşindasin

ayy abla demem lazim o zamn ben 24 yasindayim iki aylik evliyim daha ben

abla bugun arastirma hastanesine gittim tekrar kan ve idrar tahlili yaptirdim pozitif cikti yine .. alttan muayene ettiler daha cok yeni dedi kesinlikle dis gebelik falan yok dediler artik hayirlisi
Ay Maşallah canım çok sevindim gerçekten strese değmiyomuş boşuna üzuyoruz kendimizi,hayirlisiyla kucağına almak nasip olur inşallah canım benim

Benimde bı haftadır ağrıyor bebek varmı yokmu onuda bilmiyorum acaba hamielemiyim bende kasık ağrıları da var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…