- 13 Temmuz 2016
- 121
- 43
- 13
- Konu Sahibi Gulnar1984
-
Tamam o zaman hisslerine güven sen hamilesin ve anne olacaksın hiç korkma canimamin kuzum amin ama nedense icime doguyor ben hamileyim biliyorum
Canim senin adetin kaç gün geçikti pekibenimde kan sonucum 19.55 yükseliyor kan sonucunda yukarıya doğru ok var
cok saol canim rabbim razi olsun destekleriniz icinTamam o zaman hisslerine güven sen hamilesin ve anne olacaksın hiç korkma canim
canim benim adet gunum 14 haziran idi 27 gunde yanu ayin 11 inde adet olmam gerekiyordu olmadim test yaptim 42.60 cikti ama bugun ayim yani 30 gunum tamamlandi herseyin hayirlisi cnm dustu bnim deger ama ben hissediyorum insallah hislerimde yanilmam insallah sende hamilesindir sakin uzulme suan ben unuttum normal hayatima devam edicem :)benimde kan sonucum 19.55 yükseliyor kan sonucunda yukarıya doğru ok var
Sendende Allah razı olsun canım benim sende bana destek oldun dün :)yarın akşam degerime birdaha bakılacak inşallah iyi çıkar da sonucu paylaşırım burdacok saol canim rabbim razi olsun destekleriniz icin
cikar canim merak etme allah kimsenin duasini karsiliksiz birakmaz emin ol rabbim yar ve yardimcin olsun insallah senin ve cumlemizinSendende Allah razı olsun canım benim sende bana destek oldun dün :)yarın akşam degerime birdaha bakılacak inşallah iyi çıkar da sonucu paylaşırım burda
Amin inşallah canım amin bütün gelişmeleri paylaşalım bir birimize destek olalım hersey çok güzel olacak inşallahcikar canim merak etme allah kimsenin duasini karsiliksiz birakmaz emin ol rabbim yar ve yardimcin olsun insallah senin ve cumlemizin
insallah canim benimAmin inşallah canım amin bütün gelişmeleri paylaşalım bir birimize destek olalım hersey çok güzel olacak inşallah
kac yasindasin canim ilk cocukmuAmin inşallah canım amin bütün gelişmeleri paylaşalım bir birimize destek olalım hersey çok güzel olacak inşallah
Yok canım 2ci bu 6 yaşında oğlum var 31 yaşındayım ama sanki ilk hamileligim unuttum bile aynı heyecan aynı telaş oglumda böyle olmadiydi geç gittiydim ondan kan tahlili falan vermedim direk ultrasonda görmüştüm bu yüzden bu defa çok tedirginim. .senin ilk mi canım kaç yaşindasinkac yasindasin canim ilk cocukmu
ayy abla demem lazim o zamn ben 24 yasindayim iki aylik evliyim daha benYok canım 2ci bu 6 yaşında oğlum var 31 yaşındayım ama sanki ilk hamileligim unuttum bile aynı heyecan aynı telaş oglumda böyle olmadiydi geç gittiydim ondan kan tahlili falan vermedim direk ultrasonda görmüştüm bu yüzden bu defa çok tedirginim. .senin ilk mi canım kaç yaşindasin
Evet canım benim daha yenisinhadi hayırlısı inşallahayy abla demem lazim o zamn ben 24 yasindayim iki aylik evliyim daha ben
Normal canım hayırlı ugurlu olsun inşallahKizlar 5 hafta 4 gunluk gebelik 6700 kusur bthcg normal mi sizce
abla bugun arastirma hastanesine gittim tekrar kan ve idrar tahlili yaptirdim pozitif cikti yine .. alttan muayene ettiler daha cok yeni dedi kesinlikle dis gebelik falan yok dediler artik hayirlisiEvet canım benim daha yenisinhadi hayırlısı inşallah
Ay Maşallah canım çok sevindim gerçekten strese değmiyomuş boşuna üzuyoruz kendimizi,hayirlisiyla kucağına almak nasip olur inşallah canım benimabla bugun arastirma hastanesine gittim tekrar kan ve idrar tahlili yaptirdim pozitif cikti yine .. alttan muayene ettiler daha cok yeni dedi kesinlikle dis gebelik falan yok dediler artik hayirlisi
cok tesrkkur ederim ablacimmm eger nasipte kucagima almak varsa ne olursa olsun zaten o olacak insallahAy Maşallah canım çok sevindim gerçekten strese değmiyomuş boşuna üzuyoruz kendimizi,hayirlisiyla kucağına almak nasip olur inşallah canım benim
İnşallah canım inşallahcok tesrkkur ederim ablacimmm eger nasipte kucagima almak varsa ne olursa olsun zaten o olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?