Kızlar aranızda yeniyim gebelikte sol böbrek,bel ve hafif kasık ağrısı çektinizmi

Canimm benim çok ama çok teşekkür ederim desteğin inan öldüm öldüm dirildim doktor dış gebelik olabilir deyince..inşallah artış olur..102 normal mi peki senin ilk değerin kaçtı peki

Son adet tarihim 10 hazirandi canım bu ayın 9u olmam gerekirdi
canim allah korusun dis gebelik olursa zaten kan degerleri dengesizlesiyor cok yuksek cikabiliyor yada deger ayni kaliyor iki gunde bir degerin ikiye katlanmasi gerek yani senin iki gun sonra degerinin 204 olmasi gerekiyor canim insallah bende yarin hayirli haber alirim zaten kan degeri normal yukselirse sorun yok aniden dengesiz olursa sanirim sorun cikiyor allaha sigin senin icin kendim icin hepimiz icin dua edicem insallah hersey gonlumuzce olur

Son adet tarihim 10 hazirandi canım bu ayın 9u olmam gerekirdi
canım cok ıyı o zaman . Benım son adet tarıhı 22 mayısdı 27 hazıranda kan testı yaptırdım sonucum 380 dı 3 gun sonra 30 hazıranda 1229 cıktı . Ikı sonra tekrar baktır canımm :) ıcını rahat tut tadını cıkar :)

bakalim canim insallah hislerinde kimse yanilmaz insallah cnm diger arkadasin durumunda cok sevindim onun gunu gecmis baya sonuc iyi masallah benim 42.60 diye cikmisti
Kızlar size çok ama çok teşekkür ederim çok destek oldunuz hepiniz. .inşallah hepimiz sağlıklı bebislerimizi alırız kucağimiza

bakalim canim insallah hislerinde kimse yanilmaz insallah cnm diger arkadasin durumunda cok sevindim onun gunu gecmis baya sonuc iyi masallah benim 42.60 diye cikmisti

Kız sende bır kac gun sonra yazrsın su kadar artı bugun keseyı gorduk bugun bebısımı gordum kalp atısını duydum dıye :)) karamsarlıkla kaplma ıcını :))

Canimbenim nasıl rahatladım anlatamam çok teşekkür ederim inşallah artış düzenli olur da dış gebelik şuphesi ortadan kalkar

Kızlar size çok ama çok teşekkür ederim çok destek oldunuz hepiniz. .inşallah hepimiz sağlıklı bebislerimizi alırız kucağimiza
sira bende kuzum yarin sabah yine hepiniz burda olun insallah hayirli haberi bende size veririm rabbim yardimcimiz olsun cok strese kapilmayalim ne gelirse allahtan allah buyuktur ne istediyse o olacak canimm

Canimbenim nasıl rahatladım anlatamam çok teşekkür ederim inşallah artış düzenli olur da dış gebelik şuphesi ortadan kalkar
olur Insllah zor bılıyorum ama ıcını rahat tutmaya bak canım tek yolu bu sımde strese gırsen bebısıne zarar . Emın ol o donemde cok stres yaptım sımdı ne salaklık dıyorum hem kendıme hem bebısıme zarar verdım be uzulınce oda uzuldu . Ana rahmıne duser dusmez anne ne hıssederse bebısde onu hısseder unutma

buda ilk yaptigim test sanirim bugunki test daha belirgin cikti hcg degeri yukseldice testin rengi belirginlesiyor insallah bakalim hayirlisi allahtan :)

Haklısın bitanem inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşırız hep bir birimizi böyle rahatlatiriz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…