- 1 Ağustos 2015
- 272
- 192
- 18
- Konu Sahibi Gulnar1984
-
kız ıkıncı cızgı ortada :)) bak burada okumustum . Bayana demısler kı bebegın kalp atısı yok kurtaja alıcaz . Bayan gırmemıs tabıı . Kensısının de dedıgı gıbı annelık ıc gudusu ama su an bebegı saglıklıymıs tam hatırlayamadım dogurdu mu yoksa hala hamıle mı ama boyle hıkayeler tesellı olmalı bıze yol gostermelı .
oyle kuzum vallahi kesinlikle haklisin ama benim icimi rahatlatan ilk yaptigim test ile ikinci yaptigim test arasinda fark olmasi insallah yarin degerim normal cikar herseyin hayirlisi olur tek istegim bu canimkız ıkıncı cızgı ortada :)) bak burada okumustum . Bayana demısler kı bebegın kalp atısı yok kurtaja alıcaz . Bayan gırmemıs tabıı . Kensısının de dedıgı gıbı annelık ıc gudusu ama su an bebegı saglıklıymıs tam hatırlayamadım dogurdu mu yoksa hala hamıle mı ama boyle hıkayeler tesellı olmalı bıze yol gostermelı .
valla ne guzel olır . Bak bende cuma gunu ınsallah bebısımın kalp atıslarını duyacagım :)Haklısın bitanem inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşırız hep bir birimizi böyle rahatlatiriz. .
evvvet sıra sıra sende :) ama ben yarın sabahtn burada olamaya bılırımsira bende kuzum yarin sabah yine hepiniz burda olun insallah hayirli haberi bende size veririm rabbim yardimcimiz olsun cok strese kapilmayalim ne gelirse allahtan allah buyuktur ne istediyse o olacak canimm
guzel ve tam kıvamında bır rakamla gel bıze hadı ınsallah :)))oyle kuzum vallahi kesinlikle haklisin ama benim icimi rahatlatan ilk yaptigim test ile ikinci yaptigim test arasinda fark olmasi insallah yarin degerim normal cikar herseyin hayirlisi olur tek istegim bu canim
ayyy insallah kuzum benim insallah hic sorun degil insallah hayirli haberi alirim da dua et bana bitanem benimevvvet sıra sıra sende :) ama ben yarın sabahtn burada olamaya bılırım( telefon esımın ama aksam dırekt alıp buraya gırerın o zama kadar sen hamılelık ımzanı hazırlamıs olırsın zaten bırlıkte kutlarızz :) :)
Rabbıım elı ayagı duzgun saglıklı guzel pamuk gıbı bır melek nasıp eylesın bıze sana sıze ısteyen herkese canımm herkese valla o kadar mutlu olurum kı :))ayyy insallah kuzum benim insallah hic sorun degil insallah hayirli haberi alirim da dua et bana bitanem benim
Yarın ben burdayım hemen yazarsın canım benim hayırlı haberini taze ve güzel anne eminim çok güzel haber vereceksin bizlere içini ferah tut benim yaptığım gibi stres yapma sakin herşey çok güzel olacakayyy insallah kuzum benim insallah hic sorun degil insallah hayirli haberi alirim da dua et bana bitanem benim
allah razi olsun canim insallah yarin haber vericem size sizi cok opuyorum hayirli gecelerYarın ben burdayım hemen yazarsın canım benim hayırlı haberini taze ve güzel anne eminim çok güzel haber vereceksin bizlere içini ferah tut benim yaptığım gibi stres yapma sakin herşey çok güzel olacak
Sendende canım benim,hayırlı nurlu geceler öpüyorum kocaman :)allah razi olsun canim insallah yarin haber vericem size sizi cok opuyorum hayirli geceler
Sendende canım benim,hayırlı nurlu geceler öpüyorum kocaman :)
canim olmadi sonuc dustu haberiniz olsun hepinizden allah razi olsun kendinize iyi bakin
Ayy kuzum ne dedi peki doktor. ..adet oldunmu, üzülme lütfencanim olmadi sonuc dustu haberiniz olsun hepinizden allah razi olsun kendinize iyi bakin
belki yerlesme asamasindadir dedi adet olmadim bi hafta beklicem ben bilmiyorum cok kotu oldum yaa neden boyle oldu ki acaba hayirlissi allahtan demek sinavimiz buymusAyy kuzum ne dedi peki doktor. ..adet oldunmu, üzülme lütfen
Olabilir tabiki yerleşme aşamasındadır sıkma canını dün benim yaşadığım stresi üzüntüyü biliyorsun aynısını yaşama lütfen içini ferah tut dua et bekle canım iyi olacak bak gorbelki yerlesme asamasindadir dedi adet olmadim bi hafta beklicem ben bilmiyorum cok kotu oldum yaa neden boyle oldu ki acaba hayirlissi allahtan demek sinavimiz buymus
insallah canim herseyin hayirlisi tesekkur ederim.Olabilir tabiki yerleşme aşamasındadır sıkma canını dün benim yaşadığım stresi üzüntüyü biliyorsun aynısını yaşama lütfen içini ferah tut dua et bekle canım iyi olacak bak gor
Hayırlısı olacak inşallah sen bu bir haftada kendini üzmemeye bak stres yapma içini ferah tut ve bekle canım sabırla biliyorum beklemek en zoru ama napalım elimizden gelen bişey yok. .bende yarın aksami bekliyorum bakalım artış olacak mı birdaha tahlil yapılacak inşallah bizim için hayırlısı neyse o olsun canımbeniminsallah canim herseyin hayirlisi tesekkur ederim.
bakalim canim herseyin hayirlisi eskiden boyle seyler yokmus annelerimiz ne guzel hamilelikler gecirmis teknoloji gelistikce insanlarin piskolojisi alt usst oluyor nasip bakalim herseyin hayirlisiHayırlısı olacak inşallah sen bu bir haftada kendini üzmemeye bak stres yapma içini ferah tut ve bekle canım sabırla biliyorum beklemek en zoru ama napalım elimizden gelen bişey yok. .bende yarın aksami bekliyorum bakalım artış olacak mı birdaha tahlil yapılacak inşallah bizim için hayırlısı neyse o olsun canımbenim
Evet ne güzelmiş eskiden şimdi hamile olduguna tam seviniyorsun bu sefer kandaki değer artmali diyolar..artıyor bu defa da kese var bebek yok bekliyorsun. .kalp atışıni bekliyorsun sonra tarama testleri falan filan derken hep stresli geçiyor beklemekle geçiyor Rabbim kolaylik versin hepimize canım benim inşallahbakalim canim herseyin hayirlisi eskiden boyle seyler yokmus annelerimiz ne guzel hamilelikler gecirmis teknoloji gelistikce insanlarin piskolojisi alt usst oluyor nasip bakalim herseyin hayirlisi
amin kuzum amin ama nedense icime doguyor ben hamileyim biliyorumEvet ne güzelmiş eskiden şimdi hamile olduguna tam seviniyorsun bu sefer kandaki değer artmali diyolar..artıyor bu defa da kese var bebek yok bekliyorsun. .kalp atışıni bekliyorsun sonra tarama testleri falan filan derken hep stresli geçiyor beklemekle geçiyor Rabbim kolaylik versin hepimize canım benim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?