kızlar arkadaşım şaşırmış size sormak istedi

Bidaha muhattap olmasın bu kadar. Kadının kocasına nazlanasi gelmiştir benim canımı sıktılar bi zil için şöyle böle diye. Görünce görmezden gelsin konsmsn mrb mrb bile olmasın anlar hatasni

Herşey tamam da adamın patavatsızlığı çok rahatsız edici ılnuş. Ne alaka gidip de komşuna eşimle tartıştık da zaten yönetici olmamı istemiyor falan dersin ki? Bu mevzuları bana söylerseniz daha iyi olur eşim yöneticilik meseleleriyle uğraşmak istemiyor de geç yani. Ben olsam artık ikisiyle de mecbur kalmadıkça muhattap olmam.

kızlar iş arkadaşım adına soruyorum. bunun bir komşusu var. eşi apartmanda yönetici. komşusuyla samimiler. dün zili bozulmuş. iş çıkışı samimi olduğu komşusunun kapısını çalmış eşi yönetici olduğu için. muhabbet etmişler ayaküstü. hatta arkadaşım şakalaşmış bu zili tamir eden usta birini düzeltirken birini bozuyor hep diye. hatta eşin yoğunsa bende arayabilirim demiş ustayı. sizin işte zor demiş. herkes sorunda sizi arıyor falan diye. ama bunlar gülerek şakalaşarak konuşmuşlar. neyse eve gidiyor arkadaşım. 10 dakka sonra samimi olduğu komşusunun eşi geliyor yani yönetici. yarın hallederiz zil işini ama bir daha böyle bir şekilde benim hanıma gitmeyin direk bana söyleyin, sen söylenmişsin eşim alınmış, tartıştık zaten yönetici olmamı istemiyor demiş. arkadaşımda demişki biz muhabbet ettik ben saydırmadım demiş. ve çok bozulmuş. yönetici olan kocası eşiyle tartıştığı için sinirle mi geldi yoksa samimi arkadaşı mı gönderdi kocasını kapıya onu bilmiyor. ama çok kırıldı. ben kocasını arasam bu sefer ben arkadaşınım bana da söyleyebilirdin derdi belki,hem ben aramızdaki samimiyete güvenerek gittim ayrıca şakalaştık güzel konuştuk diyor arkadaşım. hala şokta arkadaşım. muhatap olmayı düşünmüyor artık.
ayrıca watsap grubundan da ayrılmış. kızlar arkadaşım sohbet ederken kakara kikiri gülüştük ve ben gerçekten laf sokmadım söylenmedim dedi. çok güzel muhabbet ettik çok güldük dedi. bu yüzden şaşkınım diyor
Vallahi buradaki tek masum arkadaşınız. Kadın adamın bu iş yapmasını istemediği için her sorunu bire bin katarak anlatıyor ki adamı yıldırmaya çalışıyor. Adam da ne haddine kadına eşime söylenmişsiniz diyor. Yöneticiler ne sorunlarla uğraşıyor, bu işi yapıyorsa tepkilerle de karşılaşacak. Ayrıca eşine söylesin şikayeti olanı bana yönlendir diye. Tüm apartmanla uğraşmaktansa önce karından başla çözüm aramaya. Amaan çok sinir oldum yazarken bile. Hiç üzülmesin arkadaşınız. Kadının karakterini görmüş. Bir sonraki seçimde o adama oy vermesinler lütfen :KK70:

Arkadaşınızda eşini yollasın kadının kapısına eşim size çok alındı evde tartıştık bir daha böyle bir şey olursa eşime değil bana gelsin kocanız desin bakalım ne oluyor:KK45:

Back
X