Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

bir kaç gün önce beni isteklerimle kabul et yada git tarzı bişey söylemiş dün gece sabaha karşıda tövbe ettim bir daha asla böyle konuşmalar yapmayacağım demiş bende bana anlatıldığı kadar biliyorum.dönüşü olacak gibi değil ki..

adamın cinsel eğilimi farklı tövbeyle olacak bir şey değil yani arkadaşın boşuna umutlanmasın ..
yatağına 3. bir erkek almak isteyen fotolarını nette paylaşan bir adamdan koca olmaz artık..

Bu nasıl bir yaklaşımdır . Doğmamış bir sabiye bunu yakıştırmak ne kadar etik . Üstelik anne yada anne adayı iken !!!!
arkadaş eşinin hatalarında kendi çocuğuna da kansız diyecek galiba .sanırım henüz anne değil inşallah olduğunda bizleri anlayacaktır .suçlarımız hatalarımız bireyseldir bizlerin kötü insanlar olması çocuklarımıza maal edilmemeli.umut ediyorum ki kendini ifade edememiş ,yazmak istediği o olmamış olsun.

Eskiden tanıdığım diyeyim bir çocuk vardı . Ergenlik döneminde cinsel tercihi anlayamamıştı .
Anne baba ayrı filan büyük araştırmalar sonucu biseksüel olduğuna karar verdi . 2 tane tanıdığım aynı şekilde kız var .
Genellikle Problemli ailelerde büyümüşler . Arkadaşınızın bu gün alacağı her karar bebeğini etkileyecek .
Ki adam sadece biseksüel değil . Ernest , grup gibi ilişkilere bulaştığına göre pedofili dahi olabilir . Çok zor bir durum .
Ben boşanması taraftarıyım . Bebek daha 4 haftalık eşine hamile olduğunu söylemediyse . Alsın çocuğunu gitsin yeni bir hayat kursun . Eşi biliyorsa da her şeyi öğrenip hakim ve bir psikolog eşliğinde alınacak kararlara göre keza yeni bir hayat kursun

adamın anlattığına göre ilk cinsel deneyimi erkeklerle olmuş ve öyle gitmiş uzun yıllar yani eşcinsel olduğunun farkındayken evlenmesi çok adice bence .insan kendini kullanılmış hisseder ki eşine söylemiş çocuğu istemiyorum demiş sonrada tövbe ettim bir daha asla konuşmayacağım vs demiş.

Acısına veriyorum yeni doğmamış çocugunu kaybetti diye hatırlıyorum . Öyle demek istemedi sayıyorum . Ne olursa olsun babası annesi katil de , canavar da olsa bebek masum , saf ve sabidir ....

Evlenmeden önce mi erkeklere olan ilgisini öğrendi arkadaşınız??Herşeyden önce hamile bir kadının uygunsuz fotoları internette ciddi bir durum hukuken bunları kanıtlamak amaçlı mutlaka koplayalarını alın..ahlakende sapkın bir adam boşanmalı bence arkadaşın çok uzatmaya gerek yokki..üzeri kapatılacak bir konu değil,mevzu çok derin

aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
senin mahremini binlerce insanın önüne sunmuş
eşcinsel
çocuğunu düşürtmeye kalkmış
uygunsuz bir sürü siteye üyeliği var ve buralardan bulduğu insanları yarın öbür gün evinize getirmeyeceğinin garantisi yok
ya kabul edersin ya gidersin diyor
bunlara rağmen ailem duyarsa geri dönüşü olmaz mı diyorsun??
arkana bakmadan kaç yap şikayetini donuna kadar al.
çocuğu doğurup doğurmamak sana kalmış ama ben olsam o adamla aramda hiçbir şekilde bağ bırakmazdım.ömrüm boyunca bir daha onu görmemek adına...

Ayrılsın tabiki.. çocuğuna eşcinsel bi babayı mı layık görüyormuş bu durumda kendini düşünmemeli arkadaşın. Ve sana gelince canım kocanla konuş o adamın iğrençliğini görsün ve uzak dursun.
Aklıma takılan hem erkeğe hem kadına ilgi duymaları? Eşini nasıl hamile bırakmış Allahım daha neler duyacağız

Acısına veriyorum yeni doğmamış çocugunu kaybetti diye hatırlıyorum . Öyle demek istemedi sayıyorum . Ne olursa olsun babası annesi katil de , canavar da olsa bebek masum , saf ve sabidir ....
insanların doğmamış çocuğuna hakaret etmek babasının günahını ona biçmek pek acıya verilecek bir durum değil bence .Allah kalbine göre versin .

Arkadasiniz ailesine aciklasin durumu. Bebegi aldirsin ve bosansin. Babasiz bebek buyutmekte zor bu zamanda. ALLAH yardimciniz olsun.. Diyecek kelime bulamiyorum

Arkadaşlar böyle bir durumda yapılaşacak şey belli...
Başka erkeklerle yatıp kalktıktan sonra karısının koynuna giriyor. Eğer bu konu gerçekse ve kadın kabullenecek pozisyonda duruyorsa konu neden açılıyor anlamadım..
ha gerçekse konu ciddi anlamda fikir almak için sorduysa herkesin yorumu "Boşanmalı" yorumuna tövbe etti cevabı geliyor..
Başka bi yorumda bulunmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…