- 3 Nisan 2014
- 36.492
- 149.248
- 798
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
O adamdan olan çocukta kansız olur malum kanı bozuk babanın
bir kaç gün önce beni isteklerimle kabul et yada git tarzı bişey söylemiş dün gece sabaha karşıda tövbe ettim bir daha asla böyle konuşmalar yapmayacağım demiş bende bana anlatıldığı kadar biliyorum.dönüşü olacak gibi değil ki..ya arkadaşım bir tövbe etmiş diyorsun diğer mesajda da beni böyle kabul et yoksa git dedi diyorsun hangisi ?
tövbe eden adam eşinin fotolarını mı paylaşır?
arkadaşın neyi bekliyor düzeleceğini falan sanıyorsa adam ifşa da olmuş artık boşanmazsa nasıl olsa kabul etti deyip istediğini yapmaya devam edecek..
aileme gidersem dönüşü olmaz diyen arkadaşına söyle dönüşü olmasın zaten..
bir kaç gün önce beni isteklerimle kabul et yada git tarzı bişey söylemiş dün gece sabaha karşıda tövbe ettim bir daha asla böyle konuşmalar yapmayacağım demiş bende bana anlatıldığı kadar biliyorum.dönüşü olacak gibi değil ki..
arkadaş eşinin hatalarında kendi çocuğuna da kansız diyecek galiba .sanırım henüz anne değil inşallah olduğunda bizleri anlayacaktır .suçlarımız hatalarımız bireyseldir bizlerin kötü insanlar olması çocuklarımıza maal edilmemeli.umut ediyorum ki kendini ifade edememiş ,yazmak istediği o olmamış olsun.Bu nasıl bir yaklaşımdır . Doğmamış bir sabiye bunu yakıştırmak ne kadar etik . Üstelik anne yada anne adayı iken !!!!
biz bunu düşünemedik çok önemli bir noktaya değindin doğru. geçen yine burda bir arkadaşımız Polis kocasının eşcinsel olduğunu iki çocuğu olduğunu yazmıştı biraz araştırma yaptık bugün .maalesef eşcinsel olup evliliği paravan olarak göre devlet memuru sayısı çok fazla...
adamın anlattığına göre ilk cinsel deneyimi erkeklerle olmuş ve öyle gitmiş uzun yıllar yani eşcinsel olduğunun farkındayken evlenmesi çok adice bence .insan kendini kullanılmış hisseder ki eşine söylemiş çocuğu istemiyorum demiş sonrada tövbe ettim bir daha asla konuşmayacağım vs demiş.
Eskiden tanıdığım diyeyim bir çocuk vardı . Ergenlik döneminde cinsel tercihi anlayamamıştı .
Anne baba ayrı filan büyük araştırmalar sonucu biseksüel olduğuna karar verdi . 2 tane tanıdığım aynı şekilde kız var .
Genellikle Problemli ailelerde büyümüşler . Arkadaşınızın bu gün alacağı her karar bebeğini etkileyecek .
Ki adam sadece biseksüel değil . Ernest , grup gibi ilişkilere bulaştığına göre pedofili dahi olabilir .Çok zor bir durum .
Ben boşanması taraftarıyım . Bebek daha 4 haftalık eşine hamile olduğunu söylemediyse . Alsın çocuğunu gitsin yeni bir hayat kursun . Eşi biliyorsa da her şeyi öğrenip hakim ve bir psikolog eşliğinde alınacak kararlara göre keza yeni bir hayat kursun
Acısına veriyorum yeni doğmamış çocugunu kaybetti diye hatırlıyorum . Öyle demek istemedi sayıyorum . Ne olursa olsun babası annesi katil de , canavar da olsa bebek masum , saf ve sabidir ....arkadaş eşinin hatalarında kendi çocuğuna da kansız diyecek galiba .sanırım henüz anne değil inşallah olduğunda bizleri anlayacaktır .suçlarımız hatalarımız bireyseldir bizlerin kötü insanlar olması çocuklarımıza maal edilmemeli.umut ediyorum ki kendini ifade edememiş ,yazmak istediği o olmamış olsun.
senin mahremini binlerce insanın önüne sunmuşaileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
insanların doğmamış çocuğuna hakaret etmek babasının günahını ona biçmek pek acıya verilecek bir durum değil bence .Allah kalbine göre versin .Acısına veriyorum yeni doğmamış çocugunu kaybetti diye hatırlıyorum . Öyle demek istemedi sayıyorum . Ne olursa olsun babası annesi katil de , canavar da olsa bebek masum , saf ve sabidir ....
Arkadasiniz ailesine aciklasin durumu. Bebegi aldirsin ve bosansin. Babasiz bebek buyutmekte zor bu zamanda. ALLAH yardimciniz olsun.. Diyecek kelime bulamiyorumKızlar merhaba arkadaşım yanımda ve beraber yazıyoruz doğuda yaşıyoruz biliyorsunuz eşim gibi Asker arkadaşımın eşi ve 3 aylık evli ve 4 haftalık hamile ama bazı şüpheleri vardı eşinin cinsel tercihi farklı galiba kızcağız farklı, absürt sitelere üye olduğunu farketmis eşinin .
Açıkça konuşmuş eşi daha önce erkeklerle cinsel hayatı olduğunu ama pisman olup tövbe ettiğini söylemiş. Ama hala farklı şeylere ilgisi var gibi diyor .yataklarına üçüncü insanları almayı ve daha çirkin şeyler teklif etmeye başlamış.sahte face hesabıni bulduk az önce hamile eşinin uygunsuz fotoğraflarını paylaşmış. İnternetten biraz araştırma yaptık eşcinsel bir çok insan evliliği paravan olarak kullaniyormus. Ailesine anlatamıyor ve tek arkadaşı benim burda sizlere sorabilecegimizi söyledim üyeligi olmadığı için benim üyeliğimle sorduk .sizce ne yapmalı bence ayrılmalı. işin iğrenç yani kocası eşimle birlikte çalışıyor ve ben kocasının eşimle arkadaş olmasını kaldiramiyorum. eşime de anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?