Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

tövbe bismillah, en kısa zamanda iyi bir avukat bulsun, ailesine anlatsın ve kendini kurtarsın

aslında konunun neden açıldığını defalarca ben yazmıştım ayrıca benimle alakası olmayan bir konu hakkında dövünmem mi gerekir ?kendimin zaten zor bir hayatı var sadece arkadaşı boşanmalı olduğuna tek başıma ikna edemediğim için bu konu açıldı defalarca yazdım .hepimizin ortak düşüncesi boşanmalı ayrıca gönülden dilerdim ki yeryüzünde böyle iğrenç şeyler sadece sahte olsun. insanların niyetinin olmadığı şeylere hep bahaneleri oluyor .ama tövbe etti demek kendini avutmak kandırmakta ona kolay geliyor galiba

Dediğim gibi iki düşünceyi de paylaştım ayrıca size değil o bayana yazdım..
bu benim düşüncem Allah sabır versin diyelim o zaman çok zor rabbim kimseyi böyle bişeyle imtahan etmesin

Arkadaşınız kaç yaşında ?
Ailesi yanında mı ? Ailesi nereli ?
Görücü usülü sanırım evlilik . Boşanmaya ailesinin tepkisi ne olur .
Bunları açıklarsa bir plan proje çizebiliriz diye düşünüyorum

Hamile esinin uygunsuz fotolarini baskalariyla paylasmak nedir yaa? Konunun sahte olmasini o kadar ümit ediyorum ki..

24 yaşında hayır hiç kimsenin ailesi yanında olamıyor buralarda doğuda şark görevindeyiz hepimiz .severek evlenmişler ailesini tanımıyorum ama heralde şunları açıklasa ailesi kendisi ayrıl der hangimiz evladımızın böyle bir evliliği sürdürmesini ister ki ?eşi bunların ifşa etmesinin ona yapacağı bir hata olduğunu empoze etmiş kıza sanki kendi yaptıkları çok normal şeyler de kızın ifşa etmesi dert

Canım kendini harcamasın,hemen savcılığa şikayet edip boşanma davası açsın,NW demek karısının fotoğraflarını paylaşmak yahu,bende hamileyim bunu kimseye söylemek dilime gelmez kolay kolay ama çocuk işini bir kez daha düşünsün arkadaşın,böyle bir adamdan koca olamamış babada olmaz

Arkadaşınız bence uzun bir süredir şüpheleniyordu içsel olarak evlilik yatak ilişkisi şüphelerini tetikledi ve öğrendi .
Şuan onun psikolojisinin iyi olduğunu sanmıyorum .
Birde üstüne hamile Çok zor yarabbim sen yardımcısı ol .
Dediğim gibi sağlık testi çok önemli ilk önce onu yaptırın öyle bir durum varsa erken öğrenilmesi çok önemli .
Sonra arkadaşınızı bulunduğunuz merkezden uzaklaştırın ve gittiği yerde bir psikologla konuşmasını sağlayın .
Zaten ruh sağlı tekrar iyileşmeye başlayınca en doğru kararları verecektir ki .
Psikoloğa gitmesi hamilelikte depresyon geçirmesine engel olur .
Boşanmaya karar verince inşallah iyi bir sosyal hizmet uzmanıyla doğru kararlarla yeni bir hayat kurar

Birde askerde olan bir tanidigim öyle kisilerin askere alinmadigini söylemisti, mantiklida gelmisti. Yaksin askerliginide.

Zaten burada o asker olan erkekleri düşünmek istemiyorum .
Daha önce belirtmiştim . Bir iki tane biseksüel gördüm ve de insan kendini kötü hissediyor .
Komutanın kalçana vs yerlerine bakıp iç geçiriyor ne kadar iğrenç ya
Konu sahibi içinde zor çünkü eşi o adamla arkadaş .
bu değnek 2 uçlu olmaktan çıkmış !

Eşinizin illa eşcinsel olmasi gerekmiyor.
Size ahlaksizca 3.kişiler tekf etmesi uygunsuz fotoğraflarinizi paylaşmasi boşanma sebebi bence çocuğu dogurup dogurmamayı da ciddi anlamda dusunmenz

aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği

Nasıl bir geri dönüşüm bekliyor ki arkadaşınız?
adam ya böyle. Kabul et ya da git demiş! !!
Özür dilerim dese kabul edecek mi?
adamın cinsel tercihi bir tarafa da adam sapık sapık. Bunu kabul edebilir mi ?
suan dışarda başka kadınla aldatması daha masum görünürdu gözüme.
Kendine saygısı varsa ayrılır arkadaşınız.

Biseksüellik/geylik için yani cinsel yönelimi için diyebilecek sözüm yok. Türkiye'de ne yazık ki gey erkekler rahat değil ve paravan evlilikler yapmak zorunda kalabiliyorlar. Kadına büyük haksızlık elbette. Grup seksi de sapkınlık olarak nitelendirmiyorum, linç yemem umarım :) İki tarafın da rızası varsa bir şey denilemez, zorluyorsa apayrı bir tartışma konusudur. Ammma ve lakin hamile eşinin uygunsuz görüntülerini yayınlamak ve bundan cinsel zevk almak sapkınlıktır. En basitinden eşi ifşalamaktır, kabul edilecek yanı yok. Boşanmak istemiyormuş, muhtemelen çevresi yüzünden ama buna da yıllarca katlanmak, üstüne üstlük çocuk doğurmak... Çok üzücü ne diyebilirim ki?

Hadi eşcinselsin elinde değil duygularına engel olamıyorsun da, karının fotolarını ne paylaşıyorsun be Ada'm!!! Düpe düz sapkınlık bu! Hiç utanmam paylaşır herkese rezil eder boşanırım arkadaşım. O düşünmüş mü ki karısını foto paylaşırken de ben onun işini gücünü düşüncem. Bebeğe yazık eyvah eyvah...

eşinin uygunsuz fotolarını paylaşmak ne demek ya.. hem eşi hem çocuğuna hamile... nasıl birlikte olabilecek arkadaşın... yatak odasında kameralar olmadığı ne malum... çok dikkat etsin... eşininde uygunsuz foto video çekmesine izin vermesin
... boşanmak isteyince hepsi ortaya dökülür... şantaj yapar ... çok üzülür arkadaşın..

Bütün sayfaları yok artık diyerek okudum

Adamın eş cinsel olması en masum yanı şu durumda.sapık,teşhirci,grup seks istiyor,sahtekar vs vs

Arkadaşınız kocisciginden boşanmayacak bu belli.

Size bir tavsiye kocanizi bu adamdan uzak tutun malum her an herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…