- Konu Sahibi oglumherseyim
-
aslında konunun neden açıldığını defalarca ben yazmıştım ayrıca benimle alakası olmayan bir konu hakkında dövünmem mi gerekir ?kendimin zaten zor bir hayatı var sadece arkadaşı boşanmalı olduğuna tek başıma ikna edemediğim için bu konu açıldı defalarca yazdım .hepimizin ortak düşüncesi boşanmalı ayrıca gönülden dilerdim ki yeryüzünde böyle iğrenç şeyler sadece sahte olsun. insanların niyetinin olmadığı şeylere hep bahaneleri oluyor .ama tövbe etti demek kendini avutmak kandırmakta ona kolay geliyor galibaArkadaşlar böyle bir durumda yapılaşacak şey belli...
Başka erkeklerle yatıp kalktıktan sonra karısının koynuna giriyor. Eğer bu konu gerçekse ve kadın kabullenecek pozisyonda duruyorsa konu neden açılıyor anlamadım..
ha gerçekse konu ciddi anlamda fikir almak için sorduysa herkesin yorumu "Boşanmalı" yorumuna tövbe etti cevabı geliyor..
Başka bi yorumda bulunmayacağım...
Dediğim gibi iki düşünceyi de paylaştım ayrıca size değil o bayana yazdım..aslında konunun neden açıldığını defalarca ben yazmıştım ayrıca benimle alakası olmayan bir konu hakkında dövünmem mi gerekir ?kendimin zaten zor bir hayatı var sadece arkadaşı boşanmalı olduğuna tek başıma ikna edemediğim için bu konu açıldı defalarca yazdım .hepimizin ortak düşüncesi boşanmalı ayrıca gönülden dilerdim ki yeryüzünde böyle iğrenç şeyler sadece sahte olsun. insanların niyetinin olmadığı şeylere hep bahaneleri oluyor .ama tövbe etti demek kendini avutmak kandırmakta ona kolay geliyor galiba
Amin Rabbim o yavruyu da korusun ...Dediğim gibi iki düşünceyi de paylaştım ayrıca size değil o bayana yazdım..
bu benim düşüncem Allah sabır versin diyelim o zaman çok zor rabbim kimseyi böyle bişeyle imtahan etmesin
24 yaşında hayır hiç kimsenin ailesi yanında olamıyor buralarda doğuda şark görevindeyiz hepimiz .severek evlenmişler ailesini tanımıyorum ama heralde şunları açıklasa ailesi kendisi ayrıl der hangimiz evladımızın böyle bir evliliği sürdürmesini ister ki ?eşi bunların ifşa etmesinin ona yapacağı bir hata olduğunu empoze etmiş kıza sanki kendi yaptıkları çok normal şeyler de kızın ifşa etmesi dertArkadaşınız kaç yaşında ?
Ailesi yanında mı ? Ailesi nereli ?
Görücü usülü sanırım evlilik . Boşanmaya ailesinin tepkisi ne olur .
Bunları açıklarsa bir plan proje çizebiliriz diye düşünüyorum
24 yaşında hayır hiç kimsenin ailesi yanında olamıyor buralarda doğuda şark görevindeyiz hepimiz .severek evlenmişler ailesini tanımıyorum ama heralde şunları açıklasa ailesi kendisi ayrıl der hangimiz evladımızın böyle bir evliliği sürdürmesini ister ki ?eşi bunların ifşa etmesinin ona yapacağı bir hata olduğunu empoze etmiş kıza sanki kendi yaptıkları çok normal şeyler de kızın ifşa etmesi dert
Birde askerde olan bir tanidigim öyle kisilerin askere alinmadigini söylemisti, mantiklida gelmisti. Yaksin askerliginide.
O mantikla bakarsak kardelenlerin cocugu da on yargili cahil olacak en hafif tabirle. Allahim bazilarina akil fikir bizlere de sabir versin.O adamdan olan çocukta kansız olur malum kanı bozuk babanın
Ve bu insan 3. şahısları yatağına almayı hangi hakla ve cesaretle sorar?Bir insanın eşi neden uygunsuz foto çeker ve eşi buna nasıl izin verir ....bunu bana biri açıklasın nolur?
aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?