Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize yarın bu yorumları okutacağım arkadaşa umarım doğru olanı kabullenir .hakkınızı helal edin hepiniz..

Ölsün kurtulsun! Bu konu gerck mi ya biri el atsın
ben 3 aylık üyelik geçmişimde sayısız benzeri konular okudum da siz nasıl farketmediniz daha 1 ay olmadı bir arkadaşımız Polis memuru olan kocasının eşcinsel olduğunu öğrenmiş ve burda paylaşmıştı üstelik 8 yıllık evli idi 2 çocuğu vardı el atmasını istediğiniz kimdir onu da anlayamadım ?

Bunun akıl verilecek bir yanı yok . Kesinlikle boşanmalı . Düzelecek bir sorun Değil

Sorun adamın pislikleri değil kadının saçma davranışları.

O yüzden inandırıcı gelmemiş olabilir.

Sizin eşiniz biliyor olabilir genelde erkekler merakda eder hemcinsleriyle birlikte olmayı size tavsiyem eşinizi uzak tutun zira o kişi eşinize bile yaklaşmış olabilir ve arkadasınıza tavsiyem hemen ayrılsın afersinizde agzımı açacagım şimdi g...tü.nü veren adamdan ne hayır gelir iğrenç arkasına bakmadan kaçsın çocıgunuda tek büyütsün

Escinsel olması bir yana karısının fotoğraflarını paylaşması asla affedilemeZ bir durum.
Hemen boşan kurtar kendini escinsel adam ne diye evlenir ha bide çocuk yapar ya anlamıyorum pes!

ahlaksız bir adam. vaz geçse tövbe etse göreve gittim dese içinizde hep bir şüphe...çok zor. çocuk için bişey demek bana düşmez .(aslında yorum yapmam gerekirse rahme düştüyse doğmaya hakkı vardır derim) arkadaşınız ailesiyle konuşsun.uygun dille anlatsın. kendi ayıbı değil ki utansın...eşiyle de konuşsun...benim fotoraflarımı kaldır oradan . silsin fotoları.emin olun. sonra bırakın ne hali varsa görsün...kendi hayatı sonuçta...yeterki sizi daha fazla üzmesin...önce bi avukatla konuşun tazminat vs durumlarını.. eşiniz uyumlu davranırsa ve fotoları silerse tazminatı ..yani hakkınızı verirse çokta fazla duyurmayın cevresinde... işi gücü yerinde olsun ki manevi tazminatınızı ödeyebilsin... çocuğu doğuracasa çocuğun onurunu düşünüp sessizce halledin sorunu...

Her şeyi anladım da, arkadaşınız o fotoğrafları ne diye çektirdi. Birde bir erkek nasıl eşinin resimlerini internete koyabilir. Valla saf anadolu kızı diyorsunuz da arkadaşınız pek saf değilmiş.

Lütfen ama lütfen arkadasınız belli cahil etrafa rezil olurum hamile haliyle bosandı demesinler diye pasif kalabilir siz el atın ailesine söyleyin belki aileaide durumun üstünü örtmek isteyebilir ama aklı başında birine bahsedin ona ve yavrusuna iyilik yaparsınız ve Allah katında sevap kazanırsınız lütfen arkadasınızdan gizli anlatın ailesine ve direk eşcinsel falan demeyin bütün yaptıklarını detaylı anlatınki olayın ciddiyetini anlasın ailesi resmen kan beynime çıktı ya

+1
kesinlikle katiliyorum

Ay Allah ım Allah ım hamile eşinin fotoğraf ını paylaşan başka birilerine de teklif eder etmiş zaten kurtulsun bu pislikten tüm bilgileri kopyalayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…