- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
ben 3 aylık üyelik geçmişimde sayısız benzeri konular okudum da siz nasıl farketmediniz daha 1 ay olmadı bir arkadaşımız Polis memuru olan kocasının eşcinsel olduğunu öğrenmiş ve burda paylaşmıştı üstelik 8 yıllık evli idi 2 çocuğu vardı el atmasını istediğiniz kimdir onu da anlayamadım ?Ölsün kurtulsun! Bu konu gerck mi ya biri el atsın
Bunun akıl verilecek bir yanı yok . Kesinlikle boşanmalı . Düzelecek bir sorun DeğilKızlar merhaba arkadaşım yanımda ve beraber yazıyoruz doğuda yaşıyoruz biliyorsunuz eşim gibi Asker arkadaşımın eşi ve 3 aylık evli ve 4 haftalık hamile ama bazı şüpheleri vardı eşinin cinsel tercihi farklı galiba kızcağız farklı, absürt sitelere üye olduğunu farketmis eşinin .
Açıkça konuşmuş eşi daha önce erkeklerle cinsel hayatı olduğunu ama pisman olup tövbe ettiğini söylemiş. Ama hala farklı şeylere ilgisi var gibi diyor .yataklarına üçüncü insanları almayı ve daha çirkin şeyler teklif etmeye başlamış.sahte face hesabıni bulduk az önce hamile eşinin uygunsuz fotoğraflarını paylaşmış. İnternetten biraz araştırma yaptık eşcinsel bir çok insan evliliği paravan olarak kullaniyormus. Ailesine anlatamıyor ve tek arkadaşı benim burda sizlere sorabilecegimizi söyledim üyeligi olmadığı için benim üyeliğimle sorduk .sizce ne yapmalı bence ayrılmalı. işin iğrenç yani kocası eşimle birlikte çalışıyor ve ben kocasının eşimle arkadaş olmasını kaldiramiyorum. eşime de anlatamıyorum.
Sorun adamın pislikleri değil kadının saçma davranışları.ben 3 aylık üyelik geçmişimde sayısız benzeri konular okudum da siz nasıl farketmediniz daha 1 ay olmadı bir arkadaşımız Polis memuru olan kocasının eşcinsel olduğunu öğrenmiş ve burda paylaşmıştı üstelik 8 yıllık evli idi 2 çocuğu vardı el atmasını istediğiniz kimdir onu da anlayamadım ?
kadın tutarsız doğru haklısınız ..Sorun adamın pislikleri değil kadının saçma davranışları.
O yüzden inandırıcı gelmemiş olabilir.
Size dıyecegım hiç birsey yok ama bahsi gecırdıgınız kişiyledegörüşmeyin derim nacizane fıkrım bukadın tutarsız doğru haklısınız ..
çok teşekkür ederim bende aynı şeyi düşünüyorumSize dıyecegım hiç birsey yok ama bahsi gecırdıgınız kişiyledegörüşmeyin derim nacizane fıkrım bu
24 yaşında canım ben yarın bütün yorumları okutacağım arkadaşa herkese iyi geceler Allah a emanet olunDaha once soruldu mu bilmiyorum yorumlari okumadim.
Arkadasinizin yasini ogrenebilirmiyim?
+1Lütfen ama lütfen arkadasınız belli cahil etrafa rezil olurum hamile haliyle bosandı demesinler diye pasif kalabilir siz el atın ailesine söyleyin belki aileaide durumun üstünü örtmek isteyebilir ama aklı başında birine bahsedin ona ve yavrusuna iyilik yaparsınız ve Allah katında sevap kazanırsınız lütfen arkadasınızdan gizli anlatın ailesine ve direk eşcinsel falan demeyin bütün yaptıklarını detaylı anlatınki olayın ciddiyetini anlasın ailesi resmen kan beynime çıktı ya
Ay Allah ım Allah ım hamile eşinin fotoğraf ını paylaşan başka birilerine de teklif eder etmiş zaten kurtulsun bu pislikten tüm bilgileri kopyalayıpKızlar merhaba arkadaşım yanımda ve beraber yazıyoruz doğuda yaşıyoruz biliyorsunuz eşim gibi Asker arkadaşımın eşi ve 3 aylık evli ve 4 haftalık hamile ama bazı şüpheleri vardı eşinin cinsel tercihi farklı galiba kızcağız farklı, absürt sitelere üye olduğunu farketmis eşinin .
Açıkça konuşmuş eşi daha önce erkeklerle cinsel hayatı olduğunu ama pisman olup tövbe ettiğini söylemiş. Ama hala farklı şeylere ilgisi var gibi diyor .yataklarına üçüncü insanları almayı ve daha çirkin şeyler teklif etmeye başlamış.sahte face hesabıni bulduk az önce hamile eşinin uygunsuz fotoğraflarını paylaşmış. İnternetten biraz araştırma yaptık eşcinsel bir çok insan evliliği paravan olarak kullaniyormus. Ailesine anlatamıyor ve tek arkadaşı benim burda sizlere sorabilecegimizi söyledim üyeligi olmadığı için benim üyeliğimle sorduk .sizce ne yapmalı bence ayrılmalı. işin iğrenç yani kocası eşimle birlikte çalışıyor ve ben kocasının eşimle arkadaş olmasını kaldiramiyorum. eşime de anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?