Kizlar asik oldum.

Niye tersledin ki adami simdi
Adam benden beklentin ne diye sordu.ona doğru yürümesi istiyo. Kendisini naza çekecek.unuttugu bisi var sitedeki filtreli fotosunu sevmiştim ama gerçek halini değil.ben bir ihtimal demiştim o da olmadi

Eski konularınizi da biliyorum.1 günde aşık oldum cümlesinden sonra yaşınıza baktım ergen de değilsiniz.

Olmazsiniz.

Eski esi aldatmak nasil bir kafanin urunu.

Allaammm bayilazaaam.

Şair ( konu sahibi ) burada , "eski eşimle resmen boşansak da arada bir araya geliyoruz ve karı kocaymışçasına bir ilişki sürdürüyoruz , bu yüzden onu aldatmış olur muyum" demek istiyor diye anladım.

Şair ( konu sahibi ) burada , "eski eşimle resmen boşansak da arada bir araya geliyoruz ve karı kocaymışçasına bir ilişki sürdürüyoruz , bu yüzden onu aldatmış olur muyum" demek istiyor diye anladım.
Adama takik zaten adamdan iki adim uzaklasmamak icin evini ex’e yakin tuttu. Tayini sirf adamdan umidi oldugu icin aldirmadi. Tam gidecekken yine eskiye sardi sanki. (Konulari karistirmiyorsam tabi)

Eski eşi nasil aldatmış oluyorsunuz o kısmı anlamadım boşanmışsaniz neden olsun ki.. Birde aşk değil bu takılacak birini ariyorsunuz o da doğru kişi değil gibi geldi bana..

Ammaaaan Tanrım… ben ne okudum. Aboooo

Eski eş? Aldatmak? Ama kafalar nasıl güzell

Psikolojik sorunla 3 yıldır yalnız olmanın ve bunun için çözüm aramanın ne ilgisi var.ama evli kadınlar kocam ilişkiye girmiyor tedaviye yanaşmıyor diye konu açtığında aaaa cinsellik önemli boşa kocanı diyenler, ben sevgi saygı belki cinsellik aradığımda sanki anormalmisim çocuğuma kötü örnek oluyormuşum yok itfaiyeyi çağıralım mi vs bunlar çok çirkin şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…