- 20 Ocak 2021
- 2.187
- -164
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Adam benden beklentin ne diye sordu.ona doğru yürümesi istiyo. Kendisini naza çekecek.unuttugu bisi var sitedeki filtreli fotosunu sevmiştim ama gerçek halini değil.ben bir ihtimal demiştim o da olmadiNiye tersledin ki adami simdi
Senin bütün hayatın polemik kavga. Kavgadan enerji alıyorsun sen. Huzurlu, saygılı ortamlarda yaşayamıyorsun. Toksiksin, enerji vampirisinYooo.yasamadigim hiçbişiye yazmadım burda.bu polemik mi bu kavga mi.olmadi adamla.sicak davransaydı inan cikacaktim
Bu kafayla bu yaşa iyi gelmişsiniz. Rainyy'nin 15 sene sonraki hali adeta.Adamla olmadı kızlar bye bye dedim.ukalalik vardı.garip sorular.
Hayatı yalan. Kafasında kurup inanıyor sonra da insanlarla kavga ediyor şikayet ediyorAşık oldum dediği kişiyle 5 saatte şu noktaya gelmesi bir tek bana mı komik geldi
Hani aşıktın, ne kadar çabuk vazgeçtin.Sildim zaten.soguk nevalenin tekiydi.
Konu sahibi soruyomus ki zaten .Sen niye sormuyon? Adam ne var yok alıyo ağzından .
Ay allahım çok şükür.Sildim zaten.soguk nevalenin tekiydi.
Sus kız nazar edeceksinAşık oldum dediği kişiyle 5 saatte şu noktaya gelmesi bir tek bana mı komik geldi
Bu kadın bende kafa yapıyor yemin ediyorum.Konu sahibi soruyomus ki zaten .
Adam bişey sormuyormus
Kaç aydır bıktım valla yaBu kadın bende kafa yapıyor yemin ediyorum.
Olmazsiniz.
Eski esi aldatmak nasil bir kafanin urunu.
Allaammm bayilazaaam.
Adama takik zaten adamdan iki adim uzaklasmamak icin evini ex’e yakin tuttu. Tayini sirf adamdan umidi oldugu icin aldirmadi. Tam gidecekken yine eskiye sardi sanki. (Konulari karistirmiyorsam tabi)Şair ( konu sahibi ) burada , "eski eşimle resmen boşansak da arada bir araya geliyoruz ve karı kocaymışçasına bir ilişki sürdürüyoruz , bu yüzden onu aldatmış olur muyum" demek istiyor diye anladım.
Eski eşi nasil aldatmış oluyorsunuz o kısmı anlamadım boşanmışsaniz neden olsun ki.. Birde aşk değil bu takılacak birini ariyorsunuz o da doğru kişi değil gibi geldi bana..Sakin gülmeyin kızlar ama aşık oldum ben ya.1 günde.baktim çok yalnızım aile yok iş arkadaşı yok komşu yok.ve ben bu durumu nasıl çözebilirim diye bir online dating sitesine girdim.uzun zamandır üyeydim ama girmiyordum.dun akşam biri mesaj attı ve burası küçük yer ve ben atan kişiyi tanıyorum.
Mesaj gönderen kişi de memur 48 yasinda.3 çocuğu var ve en küçük kızı benim oğlumun sınıfında.
Geçen sene bu beyefendinin çalıştığı kurumda bir isim olmuştu.kendisi telefonda yardımcı oldu.hatta whatsuptan da bana yardımcı olmuştu.adamla sadece telefonda konuşmuştum.sonra face de öneri olarak gelnisti.onu beğenmiştim ve sesinden de etkilenmiştim ama sonuçta adama mesaj atmadım 1.5 yıl önce.burasi küçük yer.adamin face profilinden evli olmadığını anlamıştım ama sadece 1 2 dakka telefon görüştüğüm adamın üzerine gitmedim.adam samsunlu.benim memleketlim.kizi ile de oğlum arkadas ve çok iyi anlaşıyorlar.
Fotografimi gönderdikten sonra adam bana mesafeli davrandı.begenmedi sanırım. Çünkü 104 kıl oyum.tel numarasını vermişti.whatupstan günaydın yazdım.kizlar cok heyecanliyim.eger bir aşk olursa benin için çok iyi olur.ama ciddi anlamda düşünmüyorum.3 çocuk var.kimbilir ne kadatlr nafaka ödüyor.eski karisi da çalıştığı kurumda burda çalışıyor.veli toplantısında da görmüştüm.
Benim amacım cinsellik vs değil ama viŕlikte cikariz bisiler iceriz sinemaya gideriz.klasik dating.sormak istediğim bu adamla ben olur muyuz.bu flirt bu küçücük ilçede doğru olur mu.adama haksızlık mi.bir de eski eşimle bir kavgalı bir barışık görüşüyoruz.simdi ben onu aldatıyor oluyor muyum.sizce bu doğru mu
Eski eşle hala birbirlerinin evinde falan kalıyolarmışEski eşi nasil aldatmış oluyorsunuz o kısmı anlamadım boşanmışsaniz neden olsun ki.. Birde aşk değil bu takılacak birini ariyorsunuz o da doğru kişi değil gibi geldi bana..
Ammaaaan Tanrım… ben ne okudum. AbooooSakin gülmeyin kızlar ama aşık oldum ben ya.1 günde.baktim çok yalnızım aile yok iş arkadaşı yok komşu yok.ve ben bu durumu nasıl çözebilirim diye bir online dating sitesine girdim.uzun zamandır üyeydim ama girmiyordum.dun akşam biri mesaj attı ve burası küçük yer ve ben atan kişiyi tanıyorum.
Mesaj gönderen kişi de memur 48 yasinda.3 çocuğu var ve en küçük kızı benim oğlumun sınıfında.
Geçen sene bu beyefendinin çalıştığı kurumda bir isim olmuştu.kendisi telefonda yardımcı oldu.hatta whatsuptan da bana yardımcı olmuştu.adamla sadece telefonda konuşmuştum.sonra face de öneri olarak gelnisti.onu beğenmiştim ve sesinden de etkilenmiştim ama sonuçta adama mesaj atmadım 1.5 yıl önce.burasi küçük yer.adamin face profilinden evli olmadığını anlamıştım ama sadece 1 2 dakka telefon görüştüğüm adamın üzerine gitmedim.adam samsunlu.benim memleketlim.kizi ile de oğlum arkadas ve çok iyi anlaşıyorlar.
Fotografimi gönderdikten sonra adam bana mesafeli davrandı.begenmedi sanırım. Çünkü 104 kıl oyum.tel numarasını vermişti.whatupstan günaydın yazdım.kizlar cok heyecanliyim.eger bir aşk olursa benin için çok iyi olur.ama ciddi anlamda düşünmüyorum.3 çocuk var.kimbilir ne kadatlr nafaka ödüyor.eski karisi da çalıştığı kurumda burda çalışıyor.veli toplantısında da görmüştüm.
Benim amacım cinsellik vs değil ama viŕlikte cikariz bisiler iceriz sinemaya gideriz.klasik dating.sormak istediğim bu adamla ben olur muyuz.bu flirt bu küçücük ilçede doğru olur mu.adama haksızlık mi.bir de eski eşimle bir kavgalı bir barışık görüşüyoruz.simdi ben onu aldatıyor oluyor muyum.sizce bu doğru mu
Sizin adınız zaten çıkmış çıkacağı kadar. Varsın bide eski eşiyle şeyaparken bide online dan millete yazıyor diye çıksın. Ne olacak?Akşama yazar ve cevap vereceğim ama şu var burası küçük yer adım çıkar mi burada
Eski eş? Aldatmak? Ama kafalar nasıl güzellSakin gülmeyin kızlar ama aşık oldum ben ya.1 günde.baktim çok yalnızım aile yok iş arkadaşı yok komşu yok.ve ben bu durumu nasıl çözebilirim diye bir online dating sitesine girdim.uzun zamandır üyeydim ama girmiyordum.dun akşam biri mesaj attı ve burası küçük yer ve ben atan kişiyi tanıyorum.
Psikolojik sorunla 3 yıldır yalnız olmanın ve bunun için çözüm aramanın ne ilgisi var.ama evli kadınlar kocam ilişkiye girmiyor tedaviye yanaşmıyor diye konu açtığında aaaa cinsellik önemli boşa kocanı diyenler, ben sevgi saygı belki cinsellik aradığımda sanki anormalmisim çocuğuma kötü örnek oluyormuşum yok itfaiyeyi çağıralım mi vs bunlar çok çirkin şeyler.Mutlu olmak istiyorsunuz anlıyoruz ama sizin çok ağır psikolojik sorunlarınız var hatta anlamakta güçlük çekiyor da olabilirsiniz. Bütün yorumlara bakıyorum cevaplarınız sorudan bağımsız gibi. Lütfen kendiniz ve o çocuk için önce tedavi olup doğru ve yanlışı öğrenin. Sonra mutlu olursunuz. O çocuk sizi örnek alıyor yapmayın bunu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?