Kizlar asik oldum.

Yavrimu vajinismus için tedavi olsana önce.

Pamuk istediğini yap, gelip ağlamandan mağduru oynamandan bıktı forumda herkes. Soruyorsun insanlar sana anlatıyor kimseyi dikkate almıyorsun sonra bide çemkiriyorsun. 40 yaşına gelmiş kadınsın bizden ne istiyorsun. Allah senin çevrendekilere peygamber sabrı versin. Sen kendini sevmiyorsun önce kendinle sorununu hallet sonra başka insanlarla sorun çıkar

Ben kendimi de seviyorum aşkı da bulacağım hem de internette.kim ne derse desin.yalnizligi ben çekiyorum.siz anlayamazsınız.kimsem yok.hayata tutunmaya çalışıyorum

Ben kendimi de seviyorum aşkı da bulacağım hem de internette.kim ne derse desin.yalnizligi ben çekiyorum.siz anlayamazsınız.kimsem yok.hayata tutunmaya çalışıyorum
Hayatında kimsenin olmamasının sebebi sensin. Kafanda kurup inanıp kavga ediyorsun insanlarla. İnsanlar seninle konuşuyor dinlemiyorsun. Kendini dünyanın merkezinde görüyorsun. Ciddi sorunların var. İnsanları rahatsız ediyorsun. Herkes sana karşı herkes sana saldırıyor herkes kuyunu kazıyor sanıyorsun. Öyle bir dünya yok. Kendinle yüzleş, 40 yaşına kadar nasıl geldin sen bu kafa ile

Yalnız olup hayatınızda birini istemeniz gayet normal evet. Ama tutarsız konuşmalarınız var. Cinsellik istemiş de olabilirsiniz ben buna tepki vermedim. Sorun başka çok başka. Sizin daha iyi bir hayat yaşayıp daha iyi kararlar alabilmeniz için psikolojik destek demiştim. Siz bilirsiniz yinede tabiki. Hayatı daha iyi yaşamak daha güzel tercihler yapmak bizim elimizde siz bunu unutmayın. Umarım mutlu olursunuz

Bu olaydan sonra namusunu kan temizler bfhfhfh

Valla kusura bakma da kimse seninle ömür boyu sürtünmek zorunda değil manoşçum.

1 günde herifin tekine "aşık olup" sonra hemen vazgeçiyorsun. Aşk öyle bir şey değil ki. Ne zannediyorsun aşkı cidden?

"Aşk"ı birini beğenmekle karıştırıyorsun galiba. Biraz Türkçe çalış, TDK'yi açıp kelimenin anlamına bak.

Kimse hayatına birini sokma, yalnız ol, cinsellik yaşama demiyor ama duygusal olgunluğun 13 yaşındaki birine eşdeğer.

Vajinismusla cinsellik olmuyor diye biliyorum nasıl cinsellik yaşayacaksınız ki orasını anlayamadım ben ? Tam vajinismus değildir belki

Pamuk kabus gibisin. Ben neden bu kötü olayları yaşıyorum demiyorsun da hala sağa sola sarıyorsun. Önce kendini iyileştir. Elini attığın yeri kurutuyorsun. Neden biliyor musun kendi olumsuzluklarından. Kendini iyileştir. İnsanlar seni görünce uzaylı görmüş gibi kaçışıyor, bela oluyorsun insanlara. İçindeki huzursuzluğu, kendine yetmemesi hallet. Ciddi sorunların var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…