Kizlar asik oldum.

Zaten adamın polis olmadığına kalıbımı basarım he olsa ne..

Yok Valla bekar bir kadin bir iliski istediğinde linç ediyorsunuz resmen.

Yok Valla bekar bir kadin bir iliski istediğinde linç ediyorsunuz resmen.
Pamuk seni linç etmiyor kimse. Bir sürü yanlış yaptın, daha fazlasını yapma diye uyarıyorlar seni. Sen her zamanki gibi kafanda kurduklarına inanıyorsun ve burada bile insanları suçluyorsun. Senin çok ciddi psikiyatrik tedaviye ihtiyacın var. Hayal dünyasında yaşıyorsun, kendine gel gerçek dünyaya dön.

Bazen karakterimizde oturmayan şeyler için psikolojik rahatsızlıklar arkasına sığınıyoruz diye düşünüyorum. Daha önceki konularınızı da az buçuk biliyorum. Yapmayın etmeyin. Kendinizi dinlemeyi öğrenin. Annemin bir lafı vardı bize sinirlenince söylerdi. “İnsan bir düşünür.” hem iş hayatınızda hem evliliğinizde hem de sosyal ilişkilerinizde “bir düşüneyim” dediğinizi sanmıyorum. Birisine birşey söylerken ya da eyleme geçerken bunun sonuçları ne olabilir kime ne zarar verebilirim bundan ben zarar görür müyüm dur hiç düşünmüyorsunuz gibi geliyor bana.
Şehir değiştirmeyi planlarken dating sitesinde gezinip çocuğumun arkadaşının babasıyla azıcık flört edeyim de demez insan. Sanırım gitmeden naparsam yapayım da orada yeni sayfa açayım diyorsunuz. O öyle olmuyor. Yaptığınız hep işliyor aklınızın bir köşesine.

Birisi de çıkıp 40 yasinda kadınsın.sevgiyi aramaya hakkin var demedibe.hakkim var sevmeye sevilmeye
Bu şekilde karşımızdakine sevgi veremezsiniz sadece dert verirsiniz. Bir akrabanız bir tanıdığınız bir aile büyüğünüz de mi yok yavrum sen ne yapıyorsun diyecek? Ama kimsenin sözünü dinlemezsiniz değil mi? Burada anonim olarak yazıyoruz belki bizler de yüzünüze söylemeyeceğimiz şeyleri söylüyoruz acımasız olabiliyoruz. Size tek diyeceğim şey çocuğunuz için tedavi olun. Dünyadaki herkes size karşı olamaz, herkes yanlış siz doğru olamazsınız. Benim hatam nedir diye bakıyor musunuz? Pişmanlıklarınız oluyor mu?

Birisi de çıkıp 40 yasinda kadınsın.sevgiyi aramaya hakkin var demedibe.hakkim var sevmeye sevilmeye
İşyeri sorunların psikolojik sorunların dağ olmuş. Onları çözmeden ne aşkı ne meşki? Bu adamla da ayrı sorunların olacak hayat boyu konu açacaksın buraya. Önce kendini tedavi et. Aşk işi kolay .

40 yaşında kadınım diyorsun da hareketlerin 3 yaşında çocuk. Sen küçükken kafa üstü mü düştün? Beyninde hasar mı oluştu? 40 yaşına kadar insanlar seni idare ettiği için gelmişsin. Ne laftan anlıyorsun ne insanlıktan. Sana uzanan her eli ısırıyorsun. Sen nankör ve bencilsin. Bundan sonra ne halin varsa gör, senin için yapabileceğim bişey olsa da yapmam çünkü sen zarar veriyorsun herkese

Bir insan neden var olmak için başka bir insanın varlığına ihtiyaç duyar? Tek başına bir birey olamadığından mı kendini sevemediğinden mi? Kendini seven, kendisi ile barışık olan insan yalnız mıdır? Yalnız olsa da bunu bu kadar kafaya takar mı? Kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…