- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Saçmalık eski karısından bana ne.cok saçma geldi.herhanlde hala unutamadı dedimNereden biliyorsun?
Eşim de polis demiş işte.
Öyle deyince birşey sormadın mi?
:) Kurban olayım, az aklını başına al.Kızını tanıyorum eba da canlı derslerde gördüm.duzgun bir çocuk.oglum da iyi anlasiyor
Unutamamakla ne ilgisi var, eski eşim demek bu kadar zor değil.Saçmalık eski karısından bana ne.cok saçma geldi.herhanlde hala unutamadı dedim
Saçmalık eski karısından bana ne.cok saçma geldi.herhanlde hala unutamadı dedim
Eski eşim demiyor eşim diyor.Sormadım ama garip geldi
Ne yazdıAdam bana yazdı ama ben korkuyorum
Ben ona günaydın whatsup takı profil fotonuz hiç sitesine benzemiyo yazmıştım.o da sitedeki fotoğrafının 3 sene önceki fotosu olduğu yazmış.gunaydin yazmış bir deNe yazdı
Adam evli ama, başka adam mı yok evrendeYani kızlar birine ihtiyacım var.evde tek başıma olmuyo.hichimsem yok.
Bu durumda adam yazmış olmuyor, sizin yazdığınıza cevap vermiş oluyorBen ona günaydın whatsup takı profil fotonuz hiç sitesine benzemiyo yazmıştım.o da sitedeki fotoğrafının 3 sene önceki fotosu olduğu yazmış.gunaydin yazmış bir de
Nüfus kayıt örneğini edevletten gösterir.ben adamın bosandigindan eminimEski eşim demiyor eşim diyor.
Niye eski eşinden bahsetsin sana?
Ben evliyim ona göre diyor yani baştan.
Bunda anlamayacak birşey yok aslında.
Hayır adamla konuşup konuşup, kızlar adam evli çıktı beni kandırdi diyeceksin sonunda. Hâlbuki baştan eşinden bahsetmiş. Anlamamızliktan geliyorsun.
Ee evli yorumları dönüyor konuda şimdi okudum o nedirBen ona günaydın whatsup takı profil fotonuz hiç sitesine benzemiyo yazmıştım.o da sitedeki fotoğrafının 3 sene önceki fotosu olduğu yazmış.gunaydin yazmış bir de
Ne yazdı?Adam bana yazdı ama ben korkuyorum
Ben de bisi yazmadım.kendisini hint kumaşı sanmasın.50 yaşında adam sonuctaBu durumda adam yazmış olmuyor, sizin yazdığınıza cevap vermiş oluyor
Ne alakası varGerçekten bu kadar libidonuz var mı ya?
Günaydın mesaji atıp sohbet ilerlesin diye profil fotosu hakkında yorum yapmışsınız ama birşey yazmadınız öyle mi? Ve az önce yazdıklarınıza bakarsak evet adam sizin için bulunmaz hint kumaşı.Ben de bisi yazmadım.kendisini hint kumaşı sanmasın.50 yaşında adam sonucta
Offf siz iflah olmazsınız...Sakin gülmeyin kızlar ama aşık oldum ben ya.1 günde.baktim çok yalnızım aile yok iş arkadaşı yok komşu yok.ve ben bu durumu nasıl çözebilirim diye bir online dating sitesine girdim.uzun zamandır üyeydim ama girmiyordum.dun akşam biri mesaj attı ve burası küçük yer ve ben atan kişiyi tanıyorum.
Mesaj gönderen kişi de memur 48 yasinda.3 çocuğu var ve en küçük kızı benim oğlumun sınıfında.
Geçen sene bu beyefendinin çalıştığı kurumda bir isim olmuştu.kendisi telefonda yardımcı oldu.hatta whatsuptan da bana yardımcı olmuştu.adamla sadece telefonda konuşmuştum.sonra face de öneri olarak gelnisti.onu beğenmiştim ve sesinden de etkilenmiştim ama sonuçta adama mesaj atmadım 1.5 yıl önce.burasi küçük yer.adamin face profilinden evli olmadığını anlamıştım ama sadece 1 2 dakka telefon görüştüğüm adamın üzerine gitmedim.adam samsunlu.benim memleketlim.kizi ile de oğlum arkadas ve çok iyi anlaşıyorlar.
Fotografimi gönderdikten sonra adam bana mesafeli davrandı.begenmedi sanırım. Çünkü 104 kıl oyum.tel numarasını vermişti.whatupstan günaydın yazdım.kizlar cok heyecanliyim.eger bir aşk olursa benin için çok iyi olur.ama ciddi anlamda düşünmüyorum.3 çocuk var.kimbilir ne kadatlr nafaka ödüyor.eski karisi da çalıştığı kurumda burda çalışıyor.veli toplantısında da görmüştüm.
Benim amacım cinsellik vs değil ama viŕlikte cikariz bisiler iceriz sinemaya gideriz.klasik dating.sormak istediğim bu adamla ben olur muyuz.bu flirt bu küçücük ilçede doğru olur mu.adama haksızlık mi.bir de eski eşimle bir kavgalı bir barışık görüşüyoruz.simdi ben onu aldatıyor oluyor muyum.sizce bu doğru mu
Bu adam sorunlu ama 3 çocuğu olduğu için değil.Üç çocukla boşandığı için adam sorunlu mu.peki ben kiminle olabilirim.bosanmis bir adamla.ya adam iyi biri ama evliliğe uygun degilse
Adam siteye yabancı artistler gibi bir foto koymuş.kir sacli yeşil gözlü acayip bir foto.ama gerçek hayatta fotoğraf farklı.sitedeki fotoğraf filtreli sanırım ve beni kandırdın a getirdim.tipi ile.ilgili emin değilim.Günaydın mesaji atıp sohbet ilerlesin diye profil fotosu hakkında yorum yapmışsınız ama birşey yazmadınız öyle mi? Ve az önce yazdıklarınıza bakarsak evet adam sizin için bulunmaz hint kumaşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?