Kizlar asik oldum.

Kızını tanıyorum eba da canlı derslerde gördüm.duzgun bir çocuk.oglum da iyi anlasiyor
:) Kurban olayım, az aklını başına al.
Bugünlere iyi gelmişsin valla sen.
Muhakeme şeklin beni benden alıyor. Kızını gördün, adamın mükemmel olduğuna karar verdin he mi? Oyyyy, içime fenalık geliyor.

Saçmalık eski karısından bana ne.cok saçma geldi.herhanlde hala unutamadı dedim
Sormadım ama garip geldi
Eski eşim demiyor eşim diyor.
Niye eski eşinden bahsetsin sana?
Ben evliyim ona göre diyor yani baştan.
Bunda anlamayacak birşey yok aslında.
Hayır adamla konuşup konuşup, kızlar adam evli çıktı beni kandırdi diyeceksin sonunda. Hâlbuki baştan eşinden bahsetmiş. Anlamamızliktan geliyorsun.

Ben ona günaydın whatsup takı profil fotonuz hiç sitesine benzemiyo yazmıştım.o da sitedeki fotoğrafının 3 sene önceki fotosu olduğu yazmış.gunaydin yazmış bir de
Bu durumda adam yazmış olmuyor, sizin yazdığınıza cevap vermiş oluyor

Nüfus kayıt örneğini edevletten gösterir.ben adamın bosandigindan eminim

Ben de bisi yazmadım.kendisini hint kumaşı sanmasın.50 yaşında adam sonucta
Günaydın mesaji atıp sohbet ilerlesin diye profil fotosu hakkında yorum yapmışsınız ama birşey yazmadınız öyle mi? Ve az önce yazdıklarınıza bakarsak evet adam sizin için bulunmaz hint kumaşı.

Offf siz iflah olmazsınız...

Günaydın mesaji atıp sohbet ilerlesin diye profil fotosu hakkında yorum yapmışsınız ama birşey yazmadınız öyle mi? Ve az önce yazdıklarınıza bakarsak evet adam sizin için bulunmaz hint kumaşı.
Adam siteye yabancı artistler gibi bir foto koymuş.kir sacli yeşil gözlü acayip bir foto.ama gerçek hayatta fotoğraf farklı.sitedeki fotoğraf filtreli sanırım ve beni kandırdın a getirdim.tipi ile.ilgili emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…