- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Kızlar araba alıcam diye konu açmıştım biz düğün altınlarını bir bankaya kasaya koyduk eşimin adına işte en büyük hatam bu oldu o farketmez dedi bende o an düşünemedim salak gibi şimdi istiyorum araba almak için vermiyor beni krediye sokmak istiyor 3 yıl her ay bin lira ödüycem kredide. buna girmek istemiyorum hukukende kadına takılan altınlar kadının hakkıdır ama o benim de hakkım var diyor ben napayım şimdi çok sinirliyim ya eşşek gibi kredi ödemek istemiyorum ama kasa da onun adına dava açmak mı gerekir almak için ya ben napıcam yardım eder misinz
Evliyim çok şükür boşanma falan da yok ama biliyorum ki hukuken kadının hakkıdır altınlar kendi altınım onun adına kasada bunu istiyorum paraya ihtiyacım var 3 yıl maaşımdan bin lira vermek istemiyorumüstüne 6 7 bin faiz istiyolar ya havaya o kadar faiz ödeyeceğim benSiz evli misiniz boşanmak üzere mi ben anlamadım?
Ama bu öyle dava açarak olmaz ki.o zaman evliliğini rezil olur.Evliyim çok şükür boşanma falan da yok ama biliyorum ki hukuken kadının hakkıdır altınlar kendi altınım onun adına kasada bunu istiyorum paraya ihtiyacım var 3 yıl maaşımdan bin lira vermek istemiyorumüstüne 6 7 bin faiz istiyolar ya havaya o kadar faiz ödeyeceğim ben
Ya ben ona her türlü eş görevini yapıyotum hizmette kusur etmiyorum oda bsna diyebilirki karıcım ihtiyacın varsa al altın senden önemli mi yerine koyulur bunu demiyor o vermeyince bende bu sefer benim diye tutturuyorumArkadaşım kadının hakkı değil karı koca olmuşsunuz bir araya gelip artilariyla eksileriyle bir konuda ortak karar alırsınız yok senin yok benim diyerek bu evlilik zor yürür senin veya benim değil biz olabiliyorsaniz karı koca olabilmissinizdir bu şekilde davranarak birbirinize karşı hirslanirsiniz ki bu da evliliginize zarar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?