- 4 Aralık 2014
- 724
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Kusura bakmayın ama çok ilginç bi çiftsiniz. Evlilikte herşey ortaktır ama siz o benim bu senin diye ayırırsanız zor yürür bu evlilik.
Ayrıca eşinize dava açmayı nasıl düşünürsünüz hayret valla. Dava açınca evliliğinizin zarar görmeyeceğini mi zannediyorsunuz ?
Pardon neden bu kadar şaşırdınız
şu altınları kendi hesabına istediği için taşlanan konu sahibine taş atan üyeleri bekliyorum ben hadi buyrun bu arkadaşta eşinin üstüne olmasını önemsememiş buna ne diyosunuz?Kızlar araba alıcam diye konu açmıştım biz düğün altınlarını bir bankaya kasaya koyduk eşimin adına işte en büyük hatam bu oldu o farketmez dedi bende o an düşünemedim salak gibi şimdi istiyorum araba almak için vermiyor beni krediye sokmak istiyor 3 yıl her ay bin lira ödüycem kredide. buna girmek istemiyorum hukukende kadına takılan altınlar kadının hakkıdır ama o benim de hakkım var diyor ben napayım şimdi çok sinirliyim ya eşşek gibi kredi ödemek istemiyorum ama kasa da onun adına dava açmak mı gerekir almak için ya ben napıcam yardım eder misinz
Kızlar araba alıcam diye konu açmıştım biz düğün altınlarını bir bankaya kasaya koyduk eşimin adına işte en büyük hatam bu oldu o farketmez dedi bende o an düşünemedim salak gibi şimdi istiyorum araba almak için vermiyor beni krediye sokmak istiyor 3 yıl her ay bin lira ödüycem kredide. buna girmek istemiyorum hukukende kadına takılan altınlar kadının hakkıdır ama o benim de hakkım var diyor ben napayım şimdi çok sinirliyim ya eşşek gibi kredi ödemek istemiyorum ama kasa da onun adına dava açmak mı gerekir almak için ya ben napıcam yardım eder misinz
takılar ucmuc olmasınesınızın bu kadar ısrarına göre
Evet aynen öyle ev var eşimin arabasıda var bende çalışıyorum eşimin iş saatleri bana hiç uymuyor bir gün izni var bu yüzden onun arabasına binemiyorum hhep servislerdeyim kendi arabam olmasını istiyorumSadece tahmin . Şimdi bu arkadaşımızın kendine ait evi vardır . Eşinin ailesi Aldı belki . Arabada var bi tane . Borç gibi bi sıkıntıları da yok . O Yüzden altınlarını bozmak bu kadar kolay geliyor . Altın gitgide artıyor eşin bu Yüzden bozmak istemiyor belki de ilerde daha da değerlenecek .
Allah aşkına ben anlatamıyormuyum ki diyorum ki eşim araba için altın satmak istemiyorum diyor bende krediye girmek istemiyorum altın satıp almak istiyorumYani yorumlarınız bana biraz cocukca geldi kusura bakmayın
Kocanıza neden sormuyorsunuz neden alamıyorum şuan arabayı, kredi çekmem neden sana daha mantıklı geliyor? Diye sorsanız cevabı alırsınız belki...
yok anlamadım siz şimdi evlisiniz ve eşinize dava mı açmayı düşünüyorsunuz ?Kızlar araba alıcam diye konu açmıştım biz düğün altınlarını bir bankaya kasaya koyduk eşimin adına işte en büyük hatam bu oldu o farketmez dedi bende o an düşünemedim salak gibi şimdi istiyorum araba almak için vermiyor beni krediye sokmak istiyor 3 yıl her ay bin lira ödüycem kredide. buna girmek istemiyorum hukukende kadına takılan altınlar kadının hakkıdır ama o benim de hakkım var diyor ben napayım şimdi çok sinirliyim ya eşşek gibi kredi ödemek istemiyorum ama kasa da onun adına dava açmak mı gerekir almak için ya ben napıcam yardım eder misinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?