kızlar bakın bi altın meselesi

Evet bende onun için onunda onay vermesini istiyorum. Dediğiniz gibi yapmak en doğrusu ortakca ama diyorum ki ayda binlira verip 7 bin faiz vericem umutsamıyor onunda bu durumda beni düşünmesi gerekir

belki de kredi ödeyecek durumdayken altınları bozdurup birikimi tüketmek istemiyordur.
adam altınları alıp kaçmamış nihayetinde kasada duruyor.
o davayı açarsanız boşanma davası da açmanız icap eder.

Yahu insan kocam dediği adama nasıl dava açabilir güzelce naz yap konuş bence kabul eder bence bazen biz kadınlar erkeklere yanaşmayı bilmiyoruz yaaaa ama tabii erkekten erkeğe değişir bu durum... Kolay gelsin sana

Ya ben ona her türlü eş görevini yapıyotum hizmette kusur etmiyorum oda bsna diyebilirki karıcım ihtiyacın varsa al altın senden önemli mi yerine koyulur bunu demiyor o vermeyince bende bu sefer benim diye tutturuyorum

Belki siz tutturunca inatlaşıyordur? Tatlı dille anlatmayı deneyin ne bileyim.. Aynı yastığa baş koyacaksınız davalık olmayın :/

Arabadan vazgeçin. Tek çözüm yolu bu. Her ay 1000 Tl para sizin maaşınızdan gidicek. Çok istiyorsa kendi çeksin kredi. Yoksa da otobüse devam Madem öyle.

Evet bende onun için onunda onay vermesini istiyorum. Dediğiniz gibi yapmak en doğrusu ortakca ama diyorum ki ayda binlira verip 7 bin faiz vericem umutsamıyor onunda bu durumda beni düşünmesi gerekir

Erkekler bazi seylere basta mantiksiz bir sekilde karsi cikar bence bir süre bekleyin bu konuyu kapatin ve hic acmayin. Belli zamanlarda yavas yavas arabaya ne kadar ihtiyaciniz oldugunu laf arasinda bahsedin. Mesela bugun suraya gidemedim araba olsaydi isim kolaylasirdi gibi. Sonra yine tatli dille acin konuyu. Simdi uzerine giderweniz iki tarafta inada biner.

kocaya bu yuzden dava acmak...
dava actıkdan sonra bosanmayı dusunuyorsunuz heralde zıra aynı evde nasıl kalınır bılemedım?
en bastan ortak hesap acsaydınız

27 yaşındayım artık araba kullanmak istiyorum kış geliyor hiç kullanamam burda çok kar yağıyor çünkü hamilelik girebilir araya artık bir araba almak istiyorum kendi ayaklarım üstünde durup alışverişimi kendim yapıp işe giderken servislerde ayakta beklemek istemiyorum bunların hepsini eşim biliyor başka bir eş olsa sana bir araba alalım diye kendi teklif eder üstelik evlenmeden babası demişti ki on kere gelinime araba alıcam hadi o almadı oğlu destek olsun o da yok

Kisin kullanamayacagin arabayi mi istiyorsun?

Bence sizin tavrınız yüzünden karşı çıkıyor eşiniz.Artık evlisiniz,sahip olduğunuz veya olacağınız herşey ikinize ait.Benim altınlarım benim arabam derseniz,kim olsa aynısını yapar.

Ya ben ona her türlü eş görevini yapıyotum hizmette kusur etmiyorum oda bsna diyebilirki karıcım ihtiyacın varsa al altın senden önemli mi yerine koyulur bunu demiyor o vermeyince bende bu sefer benim diye tutturuyorum

Sen onun esimisin, hizmetcisimisin?

Valla burdan bakilinca sanki ortada evlilik yok, sadece is sözlesmesi varmis gibi geliyor.

Hayir yani altinlar senin elinde olsaydi ne yapacaktin? O istemedigi halde yine araba almak mi? Benim bildigim evlilikte ortak karar alinir. Benim altinlarim su an kasamda fakat esimden habersiz asla onlara dokunmam. Onlar gelecegimizin bir maddi garantisi. Elbette beraber konusulup hareket edilecek satilmasi konusunda.

Araba isteyebilirsiniz çok doğal. Ehliyet aldığınızı biliyor eşiniz,bu konuda hevesiniz olduğunuda biliyordur muhakkak anlamadiğım şu,sebep öne sürmüyormu eşiniz? Şu veya bu sebepten kendin al demiyormu? Makul bir açıklaması varmı yani.
Daha önce altınları nasıl kullanacağınızı konuşunuz mu? Böyle bir planınız oldugunu bile bile mi hayır diyor? Yoksa sonradan mı yan çizdi eşiniz?
Bize anlattığınız gibi sakince konuşun eşinizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…