- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Bence o kasa sizin adiniza olsa bile esinizle ortak karar almadan altinlar benim alacagim iste araba sen karisamazsin diyip gidip araba almaniz evliligi zedeler. Yanlis anlasilmasin ayni sey erkek icinde gecerli. Ortak karar alip ortak uygulamak en iyisi.
Ya ben ona her türlü eş görevini yapıyotum hizmette kusur etmiyorum oda bsna diyebilirki karıcım ihtiyacın varsa al altın senden önemli mi yerine koyulur bunu demiyor o vermeyince bende bu sefer benim diye tutturuyorum
Evet bende onun için onunda onay vermesini istiyorum. Dediğiniz gibi yapmak en doğrusu ortakca ama diyorum ki ayda binlira verip 7 bin faiz vericem umutsamıyor onunda bu durumda beni düşünmesi gerekir
Erkekler bazi seylere basta mantiksiz bir sekilde karsi cikar bence bir süre bekleyin bu konuyu kapatin ve hic acmayin. Belli zamanlarda yavas yavas arabaya ne kadar ihtiyaciniz oldugunu laf arasinda bahsedin. Mesela bugun suraya gidemedim araba olsaydi isim kolaylasirdi gibi. Sonra yine tatli dille acin konuyu. Simdi uzerine giderweniz iki tarafta inada biner.
27 yaşındayım artık araba kullanmak istiyorum kış geliyor hiç kullanamam burda çok kar yağıyor çünkü hamilelik girebilir araya artık bir araba almak istiyorum kendi ayaklarım üstünde durup alışverişimi kendim yapıp işe giderken servislerde ayakta beklemek istemiyorum bunların hepsini eşim biliyor başka bir eş olsa sana bir araba alalım diye kendi teklif eder üstelik evlenmeden babası demişti ki on kere gelinime araba alıcam hadi o almadı oğlu destek olsun o da yok
Kisin kullanamayacagin arabayi mi istiyorsun?
Evet kendime ait araba istiyorumbi arabanız varda 2.yimi istiyosun kendine özel olsun diye
Ya ben ona her türlü eş görevini yapıyotum hizmette kusur etmiyorum oda bsna diyebilirki karıcım ihtiyacın varsa al altın senden önemli mi yerine koyulur bunu demiyor o vermeyince bende bu sefer benim diye tutturuyorum
Araba sürmeyiver incilerin dökülmez ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?