Şimdi şöyle açıklıyim gördüm ama üstüne gitmedim nasılsa yalan söylicekti bir de birlikte oturduğum için kaynanamların eline koz vermek istemedim çünkü açık arıyorlardı birde üstüne hamilelik pisikolojisi vardı tabi. Şimdiye gelirsek eşim bana daha yeni itiraf etti ben hiç birşey sormadan konuşmadan benim de kafamı karıştıran 3 yıl geçmiş şimdi kendi yuvamız var artık diyorum diğer yanımda yani içim kanıyor sanki nötrüm ne tepki verim bilmiyorumValla benim de kafam çok karışık bana 19 yaşında evlenip, kaynana ile yaşayıp, aldatıldığınızı göre göre 2 yıl kurcalamayıp şimdi bunu sorun etmenizi açıklarsanız ben de size yardımcı olabilirim?
Sadece bir hafta konuşmuş itirafı kendisi ettiği için sadece konuşmuş olduğuna inandım kendim çok utanıyorum bunuda sana beni terkediceğini bile bile göze alarak söylüyorum dedisadece konuşmuşlar mi? telefonda mi? ve iliski ne zaman bitmis?
Orası öyle aklıma takılan bişeyler var ben annemin evindeyken değerimi daha çok anladığını söyledi yani aslında öyle bi konuşma yaptı ki aldattığına mı üzülim yoksa karşımda ezilip büzüldüğünemi bilmiyorumBir şey diyeceğim ama, sizinki bile bile lades...
19 yaşında evlenip, kayınvalide ile oturmak başlı başına bir sorunken, hemen çocuk yapmışsınız.
Üzerine bir de aldatıldığınızı aslında bildiğiniz halde baba evinizden yine kocanıza dönmüşsünüz.
Bu saatten sonra ya sineye çekip, geçmişi unutacaksınız ya da hayatınıza bekar bir anne olarak devam edeceksiniz.
Eşelemek ve geçmişi düşünmek, yarınınızı mahveder.
tamam itiraf etmis adam belli ki rahatsiz olmus vicdanen.aldatıldığınız ortada. isterseniz affedin yuvanizı bozmayın.buna bir sey diyemem olayın aslıni da bilemem ama. ben sevgilimi aldatsam ve ona itiraf etsem asla 'beni terkedecegini bile bile söylüyorum' demem. bu bana biraz karşındakine 'ha bak beni terk etmen gerek simdi dogru olan bu' demek olmuyor mu?Sadece
Sadece bir hafta konuşmuş itirafı kendisi ettiği için sadece konuşmuş olduğuna inandım kendim çok utanıyorum bunuda sana beni terkediceğini bile bile göze alarak söylüyorum dedi
evet doğru ama konuyu ben eşelemedim bunu bilerek zaten eşelemedim diyorum ya üzerine gitseydim yalanlıcaktı şimdi ni ye söylüyorsun diye sordum tabiki aldığım cevapta mantıklı geldi " bu güne kadar bir sürü sıkıntı çektin çıtını çıkarmadın gördün görmemezlikten geldin duydun duymamazlıktan geldin belkide üzerime gelseydin hiç vicdan azabı çekmicektim dediSiz 3 yıl önce bunu anlamış olmalıydınız zaten.. ee biliyodunuz şimdi itiraf edince canınız mı yandı? Muhtemelen konuyu siz deşelediniz eşiniz de pişmanım a bağladı.. veya kocanız tam bi kaz durduk yerde huzur kaçırmaya bayılıyo..
Valla döndüyseniz hiç kurcalamayın evladınız var eşinizde de düzelme varsa mutlu olmaya bakın derim.. yoksa bu konular deşildikçe can yakar.. sonra yüzgöz olursunuz.. sonra adam pişkinliğe vurur ve bu haltı tekrar yemeye kalkar sonra da hep o konuyu konuşa konuşa kafama bunları sen soktun der.. der yani erkek milleti..
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Görüşmezler bana itiraf ettikten sonra kadını araştırdım aydın da yaşıyormuş ve zaten bir yıl önce ölmüş profilinde gördüm kadınınkarışık olacak bir durum yok. hala görüşüyor muymuş? aldatılmışsınız ya bunu kabul ederek yolunuza devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız. bari ikinci çocuğu yapmayın. ne aceleniz vardı evlenir evlenmez evlilik oturmadan çocuk sahibi olmak istemişsiniz bilmiyorum ama en azından ikinci için tedbirinizi alın.
İtirafı da bi tuhaf olmuş yalvar yakar hem alıp gelmiş seni hem de ayrılacağını göze alarak söylüyorum bunu demiş.. acaba helallik mi almak istedi ki??evet doğru ama konuyu ben eşelemedim bunu bilerek zaten eşelemedim diyorum ya üzerine gitseydim yalanlıcaktı şimdi ni ye söylüyorsun diye sordum tabiki aldığım cevapta mantıklı geldi " bu güne kadar bir sürü sıkıntı çektin çıtını çıkarmadın gördün görmemezlikten geldin duydun duymamazlıktan geldin belkide üzerime gelseydin hiç vicdan azabı çekmicektim dedi
Ayrılmak istediğimi söyledim zaten ama ben sensiz yapamam dedi bende yaparsın dedim oda ben senin kadar kimde sevemez bizim çocuğumuz var bu olayın kapanmasını istiyorum çünkü utanıyorum deditamam itiraf etmis adam belli ki rahatsiz olmus vicdanen.aldatıldığınız ortada. isterseniz affedin yuvanizı bozmayın.buna bir sey diyemem olayın aslıni da bilemem ama. ben sevgilimi aldatsam ve ona itiraf etsem asla 'beni terkedecegini bile bile söylüyorum' demem. bu bana biraz karşındakine 'ha bak beni terk etmen gerek simdi dogru olan bu' demek olmuyor mu?
affedecekseniz de biraz süründürün bari ne diyeyim artık. her sey yoluna girer insallahAyrılmak istediğimi söyledim zaten ama ben sensiz yapamam dedi bende yaparsın dedim oda ben senin kadar kimde sevemez bizim çocuğumuz var bu olayın kapanmasını istiyorum çünkü utanıyorum dedi
Vay vaayy beni senin kadar kimse sevemez he.. bizim çocuğumuz var he.. beyfendi sizi o kadar sevmiyo muymuş?? İzahata gel hele.. valla ne diyim.. gözünü iyi bi korkutun da bırakın bidaha böyle bi şeye yeltenmeyi aklından bile geçiremesin.. Rabbim gönlünüzü ferahlatsın inşallah...Ayrılmak istediğimi söyledim zaten ama ben sensiz yapamam dedi bende yaparsın dedim oda ben senin kadar kimde sevemez bizim çocuğumuz var bu olayın kapanmasını istiyorum çünkü utanıyorum dedi
Ayrılmak istediğimi söyledim zaten ama ben sensiz yapamam dedi bende yaparsın dedim oda ben senin kadar kimde sevemez bizim çocuğumuz var bu olayın kapanmasını istiyorum çünkü utanıyorum deditamam itiraf etmis adam belli ki rahatsiz olmus vicdanen.aldatıldığınız ortada. isterseniz affedin yuvanizı bozmayın.buna bir sey diyemem olayın aslıni da bilemem ama. ben sevgilimi aldatsam ve ona itiraf etsem asla 'beni terkedecegini bile bile söylüyorum' demem. bu bana biraz karşındakine 'ha bak beni terk etmen gerek simdi dogru olan bu' demek olmuyor mu?
İnan yatıp yatmadıklarını öğrenmek bile istemiyorum ne tepki veririm bilmiyorum çünkü ama ben yattıklarını sanmıyorum kadın ayında oturuyorMuş oda evli kardeşinin düğünü için bir haftaliğına gelmiş kardeşide eşimin arkadaşı o tanıştırmış düğünden sonra da gitmiş kocasıylaInsan iki aylık evlilikte nasil çocuk ister bilmiyorum. 8 yıl flörtün ardından 2 buçuk sene evlilik sonrasında bebek dusunebildim. Neyse olmuş ama burdan ne dense boş içinde sen yaşıyorsun olayı sen karar vereceksin. Devam etmek istiyorsan bari biraz dik dur. Bazi arkadaşlar bosanmayacaksan detaylari ogrenmenin yanlış oldugunu düşünüyor bilmiyorum ama ogrenmesen de bu şüpheyle yaşanır mı. Yatmışlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?