Kizlar bana bi akil verin

Aysel3363

ALLAH MEANE
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
46
36
3
28
Adetime 2 gun var Elle rahmimize dokunarak jamilelik tesrini duydum meraktanmidir denedim elimi yikadim parmagimi rahimimin icine soktum sert bisey hissedersen hamile degilsin demek ama hissetmessen hamilesin demek ben soktum bisey hissetmedim ama aradan 5 dk sonra kahverengi akintim basladi bu niye oldu bilen vwrmi lutfen bi akil verin

Adet olacaksınız muhtemelen. Elle kontrol eden var ama ben hiç denememiştim o yüzden bir şey diyemem.

Elini vajinana nasıl soktun yahu çıldırdın mı sen :/ rahim senin sandığın gibi 1,2 cm parmaklamakla ulaşabileceğin kadar yakın değil umarım o kadar ileri gidememişsindir çatı muayenesine zor gidiyorum ben ki karşımda profesyonel ebeler Dr lar olmasına nazaran sen ne yaptın be güzelim . Adetime 10 gün vardı normal gebelik testi yaptım çıktı keşke elini kolunu sokacağına sende bir gebelik testi alsaydın. İnşallah kendine zarar vermemişsindir.

Of allahim ben ne bilim ya hepsi bu bebek sevdasi yuzunden sabredemedim yemin ederim su on dk icinde herseyden biktm yeter

Of allahim ben ne bilim ya hepsi bu bebek sevdasi yuzunden sabredemedim yemin ederim su on dk icinde herseyden biktm yeter
Seni tıptaki yeni gelişmelerden haberdar edeyim. Adetine 7 gün kalaya kadar yüksek oranda doğru sonuç veren testler var piyasada. Yetkili eczanelerde bulabilirsin. İsterken "erken gebelik testi istiyorum" diyebilirsin. Elini rahmine sokmana gerek yok.

Senin o dediğini bundan 50 yıl önce yapıyorlardı onlar da köy ebeleriydi bir test alacak paran da mı yok ?

Saka mi bu kadar cahil olamazsin hadi hamilesin ve mikrop kapti rahmin ya da zarar verdin offfffff akil diliyorum hepimize

Akıl diyorum başka bişey demiyorum naptiginin farkındasın umarım nasil becerdin onu sen hangi cağdayız yaaa git test yap 5 lira canını yakmaya deymez

Yeşilçamda kızlarının bakire olmadığını düşünüp bekaret kontrolü için elini sokan anneler gibisin :)

Marankiydi heralde sarımsak koyun kokarsa hamile yada değil diyodu onuda yapıcan mı :)

Yapma sakın al bi hamilelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…