Seni tıptaki yeni gelişmelerden haberdar edeyim. Adetine 7 gün kalaya kadar yüksek oranda doğru sonuç veren testler var piyasada. Yetkili eczanelerde bulabilirsin. İsterken "erken gebelik testi istiyorum" diyebilirsin. Elini rahmine sokmana gerek yok.Of allahim ben ne bilim ya hepsi bu bebek sevdasi yuzunden sabredemedim yemin ederim su on dk icinde herseyden biktm yeter
İnşallah olur sabret yoldadır belkı gelmek üzeredirOf allahim ben ne bilim ya hepsi bu bebek sevdasi yuzunden sabredemedim yemin ederim su on dk icinde herseyden biktm yeter
Saka mi bu kadar cahil olamazsin hadi hamilesin ve mikrop kapti rahmin ya da zarar verdin offfffff akil diliyorum hepimizeAdetime 2 gun var Elle rahmimize dokunarak jamilelik tesrini duydum meraktanmidir denedim elimi yikadim parmagimi rahimimin icine soktum sert bisey hissedersen hamile degilsin demek ama hissetmessen hamilesin demek ben soktum bisey hissetmedim ama aradan 5 dk sonra kahverengi akintim basladi bu niye oldu bilen vwrmi lutfen bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?