• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BANA BİR AKIL VERİN LÜTFENN:((

Kardeşini istemediğini düşünmüş olabilir bu durum da onun kafasında soru işareti oluşturmuş olabilir
Kardesine sonradan mesaj attim ama niye gelmedin diye, hatta diger bulustugumuzda gelicegi uzere söz bile verdi

Arama sorma mesaj bile atma. Zaten sorun varsa biter, o merak edip arasin seni. Biraz kendini geri cek. Bi sorun olmasa merak edip arardi, whatsap resmini de degistirmezdi. Hadi resmi degistirdi diyelim, yaziyi silmezdi hic olmazsa.

Dun fotograf cekicektik, telefonunu cikarsana dedim. Sen kendi telefonunla ceksene diye sakaya vurdu direk. Biri mi var acaba :KK43:
Sadece instagramda fotografimiz var suan

Bu noktaya takildim bende.
Siz yine bir sey demeyin. Izleyin. Hicbir sey yazmayin. Sevgilisi olan erkek eğer sevgilisinden haber almiyorsa ve hic de mesaj atmiyorsa, yoklugunu kapatan biri vardir. Ama yine de bilemiyorum..
Inşallah öyle bir durum degildir..

Dun fotograf cekicektik, telefonunu cikarsana dedim. Sen kendi telefonunla ceksene diye sakaya vurdu direk. Biri mi var acaba :KK43:
Sadece instagramda fotografimiz var suan
Bu durum biraz düşündürücü.Telefonunu alıp karıştırma fırsatı bulabilir misin ?

Baska biseyler veya biriyle mesgul...

Sende kesinlikle arama sorma , onun gibi soguk davran...

Konu erkek arkadasim
Hersey cok guzel gidiyodu, görenler özenirdi hatta bize ve ben ilk defa gercekten bir iliski yasadim, gercekten sevdim
4 aylik sevgiliyiz
Ama 2 gundur aramiza bir sogukluk girdi, bulusmamizdan once ki gun soguk davranmaya baslamisti mesajlasirken. Whatsapp fotografinda biz vardik onu degistirmis, whatsapp durumunda bizle alakali birsey yaziyodu onu kaldirmis :KK43:
Dün bulustuk yanindayken hic öpmedi, aşkım sevgilim vs demedi, el ele tutustuk ama güldük, araba kullanirken bile tuttu elimi.
Ama eve geldim 2 kelime konustuk sadece, sonra whatsappta falan online olmasina ragmen yazmiyodu bana, iyi geceler bile demedi bana. Bugun ben günaydın sevdiğim yazdim o sadece günaydın yazdi. Biraz konustuk ben sorun mu var dedim, gulerek hayir yok dedi bende tamam deyip kapattim konuyu,ama o tamam mesajimdan beri yazmadi ve en son sabah 9da yazdi bana, simdi yine acik whatsappta ama yazmiyo hala :KK43:
Seni annemle tanistiricam diyo dün bulustugumuzda elimi tutuyo ama soguk davraniyor, inanin anlamiyorum ne oldugunu, bir akil verin bana
Sabahtan beri icim sıkılıyor, aklimdan ciksin diye uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum bile.
Cok icim sıkılıyor :KK43:
Nasil davranmam gerekiyor, ne yapmaliyim? Luften fikirlerinizi esirgemeyin benden :KK43:
Ortada bir sorun olduğu ayan beyan belli, ortada bir sorun olmayan insan böyle davranır mı hiç ? Gönül ilişkileri ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü başka şeye canı sıkılsa whatsapdan resmini, durumunu neden değiştirsin. Patronuna kızdı diye profilinden sevgilisi ile fotoğrafını kaldıran gördün mü hiç. Belli ki sorunu her neyse içinde seninde adın geçiyor. Artı sevgiline bu konuda çok kızdım. Çünkü sorun ne olursa olsun bunu gelip sana anlatmalıydı. Hayat müşterek değil mi seninle yada herhangi birşey ile alakalı her sorunda kaçacak mı senden, kabuğuna mı saklanacak böyle. Sevgilisi değil misin, her sorununu senin omzunda aşmalı, seninle alakalı sorunlarındada sana dürüst olmalı bence. Onun davranışları sana rehber olsun, o nasıl davranıyorsa ona sende öyle davran. Yakında çıkar kokusu..

Erkekler öyle her dakika görüşüp yazışmaktan hoşlanmaz konu sahibi .Sizin onu benimsediğinizden emin oldu ise rutin hayatına dönmüştür .Başka bir açıklaması olamaz .

Bu durum biraz düşündürücü.Telefonunu alıp karıştırma fırsatı bulabilir misin ?
Bulusuyoruz, bu hafta sonuda bulusucaz. Belki karistirma firsatim olabilir lavobodayken falan. Ama ben oyle biseyi yapmamin dogru olup olmadigindan emin degilim

Konu erkek arkadasim
Hersey cok guzel gidiyodu, görenler özenirdi hatta bize ve ben ilk defa gercekten bir iliski yasadim, gercekten sevdim
4 aylik sevgiliyiz
Ama 2 gundur aramiza bir sogukluk girdi, bulusmamizdan once ki gun soguk davranmaya baslamisti mesajlasirken. Whatsapp fotografinda biz vardik onu degistirmis, whatsapp durumunda bizle alakali birsey yaziyodu onu kaldirmis :KK43:
Dün bulustuk yanindayken hic öpmedi, aşkım sevgilim vs demedi, el ele tutustuk ama güldük, araba kullanirken bile tuttu elimi.
Ama eve geldim 2 kelime konustuk sadece, sonra whatsappta falan online olmasina ragmen yazmiyodu bana, iyi geceler bile demedi bana. Bugun ben günaydın sevdiğim yazdim o sadece günaydın yazdi. Biraz konustuk ben sorun mu var dedim, gulerek hayir yok dedi bende tamam deyip kapattim konuyu,ama o tamam mesajimdan beri yazmadi ve en son sabah 9da yazdi bana, simdi yine acik whatsappta ama yazmiyo hala :KK43:
Seni annemle tanistiricam diyo dün bulustugumuzda elimi tutuyo ama soguk davraniyor, inanin anlamiyorum ne oldugunu, bir akil verin bana
Sabahtan beri icim sıkılıyor, aklimdan ciksin diye uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum bile.
Nasil davranmam gerekiyor, ne yapmaliyim? Luften fikirlerinizi esirgemeyin benden :KK43:
ya seninle ilgili soru işaretleri var kafasında yada başka biri ???

Bulusuyoruz, bu hafta sonuda bulusucaz. Belki karistirma firsatim olabilir lavobodayken falan. Ama ben oyle biseyi yapmamin dogru olup olmadigindan emin degilim
Bende emin değilim ama sorarak öğrenemiyorsan eğer ya soğuk davranıp beklemeyi seçeceksin ya da bu yolu.Yoksa kendini yer bitirirsin bu şekilde:( sosyal medya hesaplarının şifreleri sende var mı?

Bende emin değilim ama sorarak öğrenemiyorsan eğer ya soğuk davranıp beklemeyi seçeceksin ya da bu yolu.Yoksa kendini yer bitirirsin bu şekilde:KK43: sosyal medya hesaplarının şifreleri sende var mı?
Yok ikimizde vermedik birbirimize, yani konusulmadi bile bu konu.
Hic facebooka girmezdi bugun baktim 1 saat once acikmis :(
Ben daha simdiden aglamaktan helak oldum
Ya oyle bir sey varsa diye hazirliyorum bir nevi kendimi :(
Ne test cozebiliyorum, ne ailemin yaninda oturmak geliyor icimden

Meger ki farketmeden ne cok baglanmisim ona

Bende hayatinda başka birinin olma ihtimaline karsı boyle davraniyor. Hic normal degil

Kötüye yorma bence 2 gün kısa bi süre anlayamazsın ama içine çok kurt düştüyse biraz takibe al bakalım şimdi kısa bi ilişki 4-5 ay arası erkeklere dank ediyor ciddiye binince, aklı bunada karışmış olabilir diğer arkadaşların söylediği ihtimali ben şimdilik düşünmek istemedim

Ben daha simdiden aglamaktan helak oldum
Ya oyle bir sey varsa diye hazirliyorum bir nevi kendimi :KK43:
Ne test cozebiliyorum, ne ailemin yaninda oturmak geliyor icimden

Meger ki farketmeden ne cok baglanmisim ona

Ağlamaktan helak olmayın...

Eğer nedensiz yere bitirirse tek damla gözyaşınıza değmeyen biridir.

Kendince bir nedeni varsa da konuşup halledilebilir.

Telefon karıştırmak, nette faaliyetlerini takip etmek hoş değil...

Madem soğukluk hissediyorsunuz ya açıkça sorun nedir diye soracaksınız ya da onun söylemesini bekleyeceksiniz.

Sonuç ne olursa olsun gencecik yaşınızda bir erkeği eliniz kolunuz haline de getirmeyeceksiniz.

Sevgilisinden ayrılıp bir uzvu kopmuş, babasını kaybetmiş gibi davranan kızlardan olmayacaksınız.

Dünyada erkekten bol bir şey yok...

"Beni çok seviyordu, ben de çok seviyordum" derseniz siz sevmeye ve sevilmeye layıksınızdır da ondan derim...

Siz de öyle deyin... Siz iyi bir insan olduğunuzdan eminseniz kaybeden daima karşı taraftır, unutmayın...
:ssz:

Bu hatayi cok sik yapiyoruz bir kadinlar. Ortada bariz sekilde bir sorun varken (adam zink diye degisik davraniyorsa, susuyorsa, foto moto kaldiriyorsa bariz bir sey vardir) "Bir sorun mu var bibiyim?" demeyecegiz, "Bir sorun var, nedir anlatir misin?" diyecegiz. Adamlarin "Yoo sorun yok (:" diyip goz gore gore yalan soylemelerine firsat veriyoruz, sonra da icimizde patliyor iste.

Bence net ol sevgiline. Gec karsisina "Bu bu bu bu hareketleri yaptin, bu bu bu bu seyleri de yapmiyorsun, ne oluyor? Bir sey yok deme, cevap olarak kabul etmiyorum." de. Yine yok bir sey demeye falan calisirsa da ortada bal gibi bir sey varken bu belirsizlikten hoslanmadigini, eger aciklamazsa kandiriliyor oldugunu kabul edip bu iliskiye son verecegini de soyleyebilirsin. Tehdit etmek, blof yapmak falan degil bu, sen de o amacla demezsin zaten, neyse o.

Bir sikinti var belli. Baska biri olmasi muhtemel.

Ağlamaktan helak olmayın...

Eğer nedensiz yere bitirirse tek damla gözyaşınıza değmeyen biridir.

Kendince bir nedeni varsa da konuşup halledilebilir.

Telefon karıştırmak, nette faaliyetlerini takip etmek hoş değil...

Madem soğukluk hissediyorsunuz ya açıkça sorun nedir diye soracaksınız ya da onun söylemesini bekleyeceksiniz.

Sonuç ne olursa olsun gencecik yaşınızda bir erkeği eliniz kolunuz haline de getirmeyeceksiniz.

Sevgilisinden ayrılıp bir uzvu kopmuş, babasını kaybetmiş gibi davranan kızlardan olmayacaksınız.

Dünyada erkekten bol bir şey yok...

"Beni çok seviyordu, ben de çok seviyordum" derseniz siz sevmeye ve sevilmeye layıksınızdır da ondan derim...

Siz de öyle deyin... Siz iyi bir insan olduğunuzdan eminseniz kaybeden daima karşı taraftır, unutmayın...
:KK14:

Aynende dediginiz gibi nedensiz yere sacma sapan seyler soyleyerek bitirdi.
Ama ben bugun 5de kalkicak olmama ragmen, aglamaktan uyuyamiyorum bile ve inanin napicagim, nasil unutucagim, kafami yastiga koydugumda onun gozumun onune gelmesini nasil engelleyecegim hicbir fikrim yok

Konu erkek arkadasim
4 aylik sevgiliyiz

Not:kızlar ayrıldı benden gecersiz nedenlerden dolayi, her gece fotograflarimiza bakip uyumadigim gün eskide kaldi. Suan aglamamak icin o fotograflari acmaya elim gitmiyor. Geceden beri agliyorum ve ben ygsye giricem bu yil ne ders psikolojisi, ne soru cozebilmem falan herseyim mahfoldu. Napicam ben Allah rizasi icin bir yol gosterin bana

kaldırmayın şu erkeklerin g.tünü.....

Son eklediğin nottan da anlaşılacağı üzere sanırım başkası aklına girmiş. Yaşınız küçük sanırım senin de erkek arkadaşının da ama bunun yaşla ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü benim 27 yaşındaki erkek arkadaşım bile bunu yapmıştı bana maalesef ki. . Üzmemeye çalış kendini. Sınavına odaklan. Sonra daha çoookk kişi tanıyacaksın :)

Back
X