- 31 Ekim 2011
- 794
- 224
- 333
Kardesine sonradan mesaj attim ama niye gelmedin diye, hatta diger bulustugumuzda gelicegi uzere söz bile verdiKardeşini istemediğini düşünmüş olabilir bu durum da onun kafasında soru işareti oluşturmuş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesine sonradan mesaj attim ama niye gelmedin diye, hatta diger bulustugumuzda gelicegi uzere söz bile verdiKardeşini istemediğini düşünmüş olabilir bu durum da onun kafasında soru işareti oluşturmuş olabilir
Dun fotograf cekicektik, telefonunu cikarsana dedim. Sen kendi telefonunla ceksene diye sakaya vurdu direk. Biri mi var acaba
Sadece instagramda fotografimiz var suan
Bu durum biraz düşündürücü.Telefonunu alıp karıştırma fırsatı bulabilir misin ?Dun fotograf cekicektik, telefonunu cikarsana dedim. Sen kendi telefonunla ceksene diye sakaya vurdu direk. Biri mi var acaba
Sadece instagramda fotografimiz var suan
Kardesine sonradan mesaj attim ama niye gelmedin diye, hatta diger bulustugumuzda gelicegi uzere söz bile verdi
Ortada bir sorun olduğu ayan beyan belli, ortada bir sorun olmayan insan böyle davranır mı hiç ? Gönül ilişkileri ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü başka şeye canı sıkılsa whatsapdan resmini, durumunu neden değiştirsin. Patronuna kızdı diye profilinden sevgilisi ile fotoğrafını kaldıran gördün mü hiç. Belli ki sorunu her neyse içinde seninde adın geçiyor. Artı sevgiline bu konuda çok kızdım. Çünkü sorun ne olursa olsun bunu gelip sana anlatmalıydı. Hayat müşterek değil mi seninle yada herhangi birşey ile alakalı her sorunda kaçacak mı senden, kabuğuna mı saklanacak böyle. Sevgilisi değil misin, her sorununu senin omzunda aşmalı, seninle alakalı sorunlarındada sana dürüst olmalı bence. Onun davranışları sana rehber olsun, o nasıl davranıyorsa ona sende öyle davran. Yakında çıkar kokusu..Konu erkek arkadasim
Hersey cok guzel gidiyodu, görenler özenirdi hatta bize ve ben ilk defa gercekten bir iliski yasadim, gercekten sevdim
4 aylik sevgiliyiz
Ama 2 gundur aramiza bir sogukluk girdi, bulusmamizdan once ki gun soguk davranmaya baslamisti mesajlasirken. Whatsapp fotografinda biz vardik onu degistirmis, whatsapp durumunda bizle alakali birsey yaziyodu onu kaldirmis
Dün bulustuk yanindayken hic öpmedi, aşkım sevgilim vs demedi, el ele tutustuk ama güldük, araba kullanirken bile tuttu elimi.
Ama eve geldim 2 kelime konustuk sadece, sonra whatsappta falan online olmasina ragmen yazmiyodu bana, iyi geceler bile demedi bana. Bugun ben günaydın sevdiğim yazdim o sadece günaydın yazdi. Biraz konustuk ben sorun mu var dedim, gulerek hayir yok dedi bende tamam deyip kapattim konuyu,ama o tamam mesajimdan beri yazmadi ve en son sabah 9da yazdi bana, simdi yine acik whatsappta ama yazmiyo hala
Seni annemle tanistiricam diyo dün bulustugumuzda elimi tutuyo ama soguk davraniyor, inanin anlamiyorum ne oldugunu, bir akil verin bana
Sabahtan beri icim sıkılıyor, aklimdan ciksin diye uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum bile.
Cok icim sıkılıyor
Nasil davranmam gerekiyor, ne yapmaliyim? Luften fikirlerinizi esirgemeyin benden![]()
Bulusuyoruz, bu hafta sonuda bulusucaz. Belki karistirma firsatim olabilir lavobodayken falan. Ama ben oyle biseyi yapmamin dogru olup olmadigindan emin degilimBu durum biraz düşündürücü.Telefonunu alıp karıştırma fırsatı bulabilir misin ?
ya seninle ilgili soru işaretleri var kafasında yada başka biri ???Konu erkek arkadasim
Hersey cok guzel gidiyodu, görenler özenirdi hatta bize ve ben ilk defa gercekten bir iliski yasadim, gercekten sevdim
4 aylik sevgiliyiz
Ama 2 gundur aramiza bir sogukluk girdi, bulusmamizdan once ki gun soguk davranmaya baslamisti mesajlasirken. Whatsapp fotografinda biz vardik onu degistirmis, whatsapp durumunda bizle alakali birsey yaziyodu onu kaldirmis
Dün bulustuk yanindayken hic öpmedi, aşkım sevgilim vs demedi, el ele tutustuk ama güldük, araba kullanirken bile tuttu elimi.
Ama eve geldim 2 kelime konustuk sadece, sonra whatsappta falan online olmasina ragmen yazmiyodu bana, iyi geceler bile demedi bana. Bugun ben günaydın sevdiğim yazdim o sadece günaydın yazdi. Biraz konustuk ben sorun mu var dedim, gulerek hayir yok dedi bende tamam deyip kapattim konuyu,ama o tamam mesajimdan beri yazmadi ve en son sabah 9da yazdi bana, simdi yine acik whatsappta ama yazmiyo hala
Seni annemle tanistiricam diyo dün bulustugumuzda elimi tutuyo ama soguk davraniyor, inanin anlamiyorum ne oldugunu, bir akil verin bana
Sabahtan beri icim sıkılıyor, aklimdan ciksin diye uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum bile.
Cok icim sıkılıyor
Nasil davranmam gerekiyor, ne yapmaliyim? Luften fikirlerinizi esirgemeyin benden![]()
Bende emin değilim ama sorarak öğrenemiyorsan eğer ya soğuk davranıp beklemeyi seçeceksin ya da bu yolu.Yoksa kendini yer bitirirsin bu şekildeBulusuyoruz, bu hafta sonuda bulusucaz. Belki karistirma firsatim olabilir lavobodayken falan. Ama ben oyle biseyi yapmamin dogru olup olmadigindan emin degilim
Yok ikimizde vermedik birbirimize, yani konusulmadi bile bu konu.Bende emin değilim ama sorarak öğrenemiyorsan eğer ya soğuk davranıp beklemeyi seçeceksin ya da bu yolu.Yoksa kendini yer bitirirsin bu şekildesosyal medya hesaplarının şifreleri sende var mı?
Ben daha simdiden aglamaktan helak oldum
Ya oyle bir sey varsa diye hazirliyorum bir nevi kendimi
Ne test cozebiliyorum, ne ailemin yaninda oturmak geliyor icimden
Meger ki farketmeden ne cok baglanmisim ona
Ağlamaktan helak olmayın...
Eğer nedensiz yere bitirirse tek damla gözyaşınıza değmeyen biridir.
Kendince bir nedeni varsa da konuşup halledilebilir.
Telefon karıştırmak, nette faaliyetlerini takip etmek hoş değil...
Madem soğukluk hissediyorsunuz ya açıkça sorun nedir diye soracaksınız ya da onun söylemesini bekleyeceksiniz.
Sonuç ne olursa olsun gencecik yaşınızda bir erkeği eliniz kolunuz haline de getirmeyeceksiniz.
Sevgilisinden ayrılıp bir uzvu kopmuş, babasını kaybetmiş gibi davranan kızlardan olmayacaksınız.
Dünyada erkekten bol bir şey yok...
"Beni çok seviyordu, ben de çok seviyordum" derseniz siz sevmeye ve sevilmeye layıksınızdır da ondan derim...
Siz de öyle deyin... Siz iyi bir insan olduğunuzdan eminseniz kaybeden daima karşı taraftır, unutmayın...![]()
Konu erkek arkadasim
4 aylik sevgiliyiz
Cok icim sıkılıyor
Nasil davranmam gerekiyor, ne yapmaliyim? Luften fikirlerinizi esirgemeyin benden
Not:kızlar ayrıldı benden gecersiz nedenlerden dolayi, her gece fotograflarimiza bakip uyumadigim gün eskide kaldi. Suan aglamamak icin o fotograflari acmaya elim gitmiyor. Geceden beri agliyorum ve ben ygsye giricem bu yil ne ders psikolojisi, ne soru cozebilmem falan herseyim mahfoldu. Napicam ben Allah rizasi icin bir yol gosterin bana