kizlar bana bir fikir verin lütfennn

mail olayına inanmaz o diğer dediğinide anca yanında ver bakalım telefonuna diyerek yapabilirim ki bunu şuanda yapma imkanım yok bir kac kere elim gitti telefonuna bakalım ne var diye yapamadım canım
sende bendensin öyle bi durumda adrenalin tavan yapıyo sankı ne oluyoda :) yaparsın yaparsın iyice düşün tasın benim aklıma başka bişi gelmiyo yada direk söylicen ama dediğim gibi erkekler dümdüz oldukları için anlarmı bilmiyorum.

yorum yapamam aileler bilmiyor daha akrabayız onunla uygun bir dille kızı sormalıyım ya da yanımdayken telefonunu alıp incelemeliyim cesaret edebilirsem tabi..

anlamazlar canım ya görüşmeyi bekleyeceğim ya da ti'ye almam lazım

Ben olsam bende ne oluyor bee derim :KK63: erkek arkadasina caktirmadan sor baska birisi hakkinda konu ac sonra konuyu dolandir o kiza getir. zaten erkek arkadasina sorunca o aciklar, aciklamazsa kafasini kirabilirsin zaten sorunca, aa beni kiskaniyor diye sevinir.

O okuz kiskandigimi biliyor zaten hosunada gidiyor ama bu konuda hosuna gider mi bilemem zaten kizla mesajlasma ya da ne biliyim onun mesaj atma olayi varsa anliyordur ondan hoslandigini, dusundukce sinirlerim hopluyor

daha cok yenısınız ....tanımak konusunda yıllarda gecse tanıyamıosun bazı olzellıklerını ...sımdılık umursama bakalım bıraz zaman gecsın ...bence

daha cok yenısınız ....tanımak konusunda yıllarda gecse tanıyamıosun bazı olzellıklerını ...sımdılık umursama bakalım bıraz zaman gecsın ...bence
Zaman gecsin gecmesine ama o kizin varligi beni cok rahatsiz ediyor kizin ona karsi sadece arkadas hisleri besledigini dusunmuyorum acikcasi ( bu yuzden kizdan kurtulmam lazim biran once

Zaman gecsin gecmesine ama o kizin varligi beni cok rahatsiz ediyor kizin ona karsi sadece arkadas hisleri besledigini dusunmuyorum acikcasi ( bu yuzden kizdan kurtulmam lazim biran once
hımmmm o zman ya bıan on once soylıceksın erkek arkadasına ya da bıraz bekleyeceksın sen daha ıyı bıılırsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…