- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
- Konu Sahibi siirdelisii
-
sende bendensin öyle bi durumda adrenalin tavan yapıyo sankı ne oluyoda :) yaparsın yaparsın iyice düşün tasın benim aklıma başka bişi gelmiyo yada direk söylicen ama dediğim gibi erkekler dümdüz oldukları için anlarmı bilmiyorum.mail olayına inanmaz o diğer dediğinide anca yanında ver bakalım telefonuna diyerek yapabilirim ki bunu şuanda yapma imkanım yok bir kac kere elim gitti telefonuna bakalım ne var diye yapamadım canım
yorum yapamam aileler bilmiyor daha akrabayız onunlahemen kötü düsünme belki arkadasıdır eskiden benimde cok sevdiğim abim gibi arkadaslarım vardı facem varken begenirdim yazdıklarını.saygıdan ve arkadaslıktan dolayı.arkadasın dediği gibi sende begen ve yorum yap paylastıklarına .sonucta sevgilisisin.yabancı degilki senin sevdiğin adam.
anlamazlar canım ya görüşmeyi bekleyeceğim ya da ti'ye almam lazımsende bendensin öyle bi durumda adrenalin tavan yapıyo sankı ne oluyoda :) yaparsın yaparsın iyice düşün tasın benim aklıma başka bişi gelmiyo yada direk söylicen ama dediğim gibi erkekler dümdüz oldukları için anlarmı bilmiyorum.
anlamazlar canım ya görüşmeyi bekleyeceğim ya da ti'ye almam lazım
O okuz kiskandigimi biliyor zaten hosunada gidiyor ama bu konuda hosuna gider mi bilemem zaten kizla mesajlasma ya da ne biliyim onun mesaj atma olayi varsa anliyordur ondan hoslandigini, dusundukce sinirlerim hopluyorBen olsam bende ne oluyor bee derim :KK63: erkek arkadasina caktirmadan sorbaska birisi hakkinda konu ac sonra konuyu dolandir o kiza getir. zaten erkek arkadasina sorunca o aciklar, aciklamazsa kafasini kirabilirsin zaten sorunca, aa beni kiskaniyor diye sevinir.
Yorum degil ki bu cicegim nasil yapicam onuKızın beğenisini beğen :)
Yorum degil ki bu cicegim nasil yapicam onudemek istedigin su kizin her seyini begenisini bende begeniyorum mu ? :))))
Siir delisii sen manyak misin der sonradaKızın ismi neyse Ayşe dielim beğendiği şeyin altına şiir delisi bunu beğendi yaz
Siir delisii sen manyak misin der sonrada
Kizi sormayi dusunuyorum sakayla karisik olarak ama mesajda mi sorsam yoksa arayinca mi emin degilimSana özendim dersin :)
Zaman gecsin gecmesine ama o kizin varligi beni cok rahatsiz ediyor kizin ona karsi sadece arkadas hisleri besledigini dusunmuyorum acikcasidaha cok yenısınız ....tanımak konusunda yıllarda gecse tanıyamıosun bazı olzellıklerını ...sımdılık umursama bakalım bıraz zaman gecsın ...bence
hımmmm o zman ya bıan on once soylıceksın erkek arkadasına ya da bıraz bekleyeceksın sen daha ıyı bıılırsın ...Zaman gecsin gecmesine ama o kizin varligi beni cok rahatsiz ediyor kizin ona karsi sadece arkadas hisleri besledigini dusunmuyorum acikcasi( bu yuzden kizdan kurtulmam lazim biran once
Beklemeklede bir sey olmuyorki bu kizin sorunu 2 aydir falan var en kisa zamanda soylemem lazimhımmmm o zman ya bıan on once soylıceksın erkek arkadasına ya da bıraz bekleyeceksın sen daha ıyı bıılırsın ...
hemen bugun soyle?Beklemeklede bir sey olmuyorki bu kizin sorunu 2 aydir falan var en kisa zamanda soylemem lazim
Bugun bende soylemeyi dusunuyorum canim ins soyleyebilirim ve sert tepki vermezıcındekı kurt gıtsın ..
ınsallah cnm yanı ama en azından ıcınde kalmıcak cevabını alıcaksın .....Bugun bende soylemeyi dusunuyorum canim ins soyleyebilirim ve sert tepki vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?