kizlar bana bir fikir verin lütfennn

Sil demeyin zaten, meraktan sordugunuzu söyleyin ilk önce kim oldugunu bi ögrenin, devam begeniler gelirse arada caktirmadan ignelersiniz, odun degilse rahatsiz oldugunuzu anlar belki kendiliginden siler kimbilirrrr...kücük bi ihtimal ama

geçen bir mevzu vardı bunu siler misin dedim şahıs değil paylaşımdı ben rahatsız oldum dedim olan lafı saydı şimdi bunu nasıl diyeceğimi düşünüyorum.o paylaşımıda günler sonra sildi..

şakayla karışık olarak seninde fanların var şu kızda senin her şeyini beğeniyor aşkımm desem çok mu iğneler

geçen bir mevzu vardı bunu siler misin dedim şahıs değil paylaşımdı ben rahatsız oldum dedim olan lafı saydı şimdi bunu nasıl diyeceğimi düşünüyorum.o paylaşımıda günler sonra sildi..
anladım canım ozaman hiç bişey deme sadece takip et.zaten bi durum olsa inan eninde sonunda kokusu cıkar.Seni seviyosa hata yapmaz.akısına bırakmalısın.belkide bu onu daha iyi tanıman için fırsat

anladım canım ozaman hiç bişey deme sadece takip et.zaten bi durum olsa inan eninde sonunda kokusu cıkar.Seni seviyosa hata yapmaz.akısına bırakmalısın.belkide bu onu daha iyi tanıman için fırsat
aslında bazı kavgalarımızda düşünüyorum acaba bu kıza mı yazıyordur şimdi diye takıntılık yaptırdı kendine.onu cidden seviyorum ve yaptıkları hayatımı etkiliyor bu yüzden aldatılma olursa(Allah korusun) çok büyük bir travma yaşarım çünkü onu çok isteyerek başladım bu ilişkiye

ona bahsetmemişsindir umarım ??? bahsetmediğini farzederek söylüyorum kızı engelle sil gitsin haberi bile olmaz belkide farkında değildir. ama sakın söyleyipte aklına düşürme benim fikrim budur ne kadar doğru bilmem. bazı şeylerin konuşmakla çözülemeyeceğini düşünüyorum erkeklerin beyinleri bizimki gibi çalışmıyo çünkü.

aynen valla bak akıl akıldan ustundur..böylece sevdıcegınede açık açık demeden mesajıda verır hem o kızada aynı sekılde bence konu kapandı dağılalım
kızlar harikasınız ama aşkımlı yorum atamam uzaktan akrabamız şimdilik duyulmasını istemem

şiddetle destekliyorum seni ama şu varki şifresi yok bende

şiddetle destekliyorum seni ama şu varki şifresi yok bende
hmmm.... facebook çalanlar nasıl çalıyor ya bi oyun yapsan da atıyorum cv lazım senin mailine göndersem filan sonra bi bahaneyle de maili lazım şifresini istesen ne bilim... yada dümdüz istesen bi facebook temizliği yapalım de kendi şifrenide ona ver işini hallet sonra şifreni değiştirirsin

mail olayına inanmaz o diğer dediğinide anca yanında ver bakalım telefonuna diyerek yapabilirim ki bunu şuanda yapma imkanım yok bir kac kere elim gitti telefonuna bakalım ne var diye yapamadım canım

hemen kötü düsünme belki arkadasıdır eskiden benimde cok sevdiğim abim gibi arkadaslarım vardı facem varken begenirdim yazdıklarını.saygıdan ve arkadaslıktan dolayı.arkadasın dediği gibi sende begen ve yorum yap paylastıklarına .sonucta sevgilisisin.yabancı degilki senin sevdiğin adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…