Kızlar bana bir yol gösterin lütfen !!!!

obsesif22

beklemede!!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
511
2
66
Elazığ
mrb,
eşimle bugün itibariyle 1 yıllık evliyiz eşim görevinden dolayı ailelerimizden ayrı bir şehirde yaşıyoruz.eşimin izni dolayısıyla ailesinin memleketine gittik ve ailesinin dolduruşuna gelerek beni darp etti tehdit etti babası beni dövmeye kalktı küfürler etti abisi üzerime yürüdü tehditler etti ve annesi bunların hiç birine müdahale etmedi tek suçumsa yemek yememek öğlen yemeğinde ben bu şiddet olayında polisi aradım ama polis gelmedi daha sonra ise ambulansı aradım ciddi bi rahatsızlığım vardı çünkü, ambulans polisi yönlendirdi ve polis geldi ambulans tekrar onay aldı benden polisin geldiğine dair ve ambulansta geldi ve polisler geldiğinde tek gerekçeleri evi bulamadık oldu ve bu süreç içerisinde ise beni 4 saat zorla evde tuttular ben darp raporu aldım ifade falan verdim ama şikayetçi olmadım çünkü onun ailesinin memlektinde kalmak istemedim şimdi ben boşanmaYI düşünüyorum ama eşimide seviyorum olayın 2. günü bu eşim hala ailesinin memleketinde beni babam almaya gelmişti bende ailemin yanındayım bugün kayınvalidem aramış düzeltelim diye ama ben hazmedemiyorum ailesinin önünde bana yaptıklarını 3 ay önce bebeğimi kaybettim geçen haftada kist patlamasından hastanede yattım ama bunları hiç umursamadılar babası bide oğluna döv oğlum diyerek destek verdi şuanda 2 taraflıyım ne yapıcam diye ailem hertür kararımda destek olacak bana eşimi seviyorum ama hazmedemiyorum

Güzelim okurken tüylerim diken diken oldu( darp edilmek falan ne sevgisi Allahaşkına? sebep ne bu dayak için? gerçi hiç bir dayağın sebebi olamaz da onlarca sebep ne?

Nasıl bir manyaklık ki bu? acaba sen tafra falan mı yapıyordun onlara neden ki?

seviyorsun iyi hos ama karsindakide seni seviyormu sence?? saygi duyuyormu seni dusunuyormu, basina neler gelmis ustune ustelik neler yapmislar bu herseyi gosteriyor aslinda kendine saygin varsa yolunu ona gore cizersin sevgi tek tarafli olmamali ki seni dusunmeyen saygi duymayan seni nasil seviyor ailesinin gazina gelip erkeklik tasliyan erkekmi kadina el kaldiran ezik zavalli insanlar , insan olan konusup halleder herseyni ama insan kiliklilar beceriksizler cozumu siddet de bulurlar bu adammi koca olcak en onemlisi baba olcak , biraz dusnun simdiden böyle yapanlar sonrasi nasilolur , allah akil fikir versin birde iki tarafdaymissiniz halen .....

Offf yapma,seviyorum deme lütfen.

Daha dün eşimle sevmek konusunu konuşuyorduk.
Ben de buradan örnek verdim.Biraz abarttım.
Kocam dövdü,kaynanam küfür etti,evden kovdu ama seviyorum (?) diyenler var dedim.

Demek abartmamışım.

Darp raporu işine yarar da hakaret davasını açmak için şahit falan lazım? onun ortamında oldu olay inkar ederler ve sana da birsürü iftira ile cevap verebiirler hepsine hazırlıklı ol tatlım... ama darp raporu alman iyi olmuş... gerçi ben anlamadım hala bu dayak işini?

Bu kadar olaya ragmen hala seviyorum demişsiniz, ben de pes diyorum!

Böyle bir eşle, böyle bir aileyle yolunuza devam ederseniz daha çok şiddet görürsünüz...

kızlar ben boşanmaya boşancam yapamam zaten kendime yedirip hazmedemem ama zaman konusunda kararsızım ve neler yapabilirim nasıl hayatı zindan edebilirim diye düşünüyorum

seninki sevmek değil bağımlılık bence, ayrılınca ne yapacağını bilememek

halbuki ailende sana destek oluyormuş, bir süre ailenin yanında kal ve kendini toparla.

ayrılmayınca ömür boyu eşinle ve ailesiyle yüz yüze olacağını düşün ona göre karar ver.

Ya nasıl bir kalp tasiyorsun sen arkadasim?
Nasil seviyorum diyebiliyorsun?

Bebegini kaybetmissin, rahatsizlik gecirmissin ve esin olacak o
Yaratik seni el üstünde tutmasi gerekirken, ailesinin gözü
önünde dövmüş.

O seni sevmiyor, sen sevmeye devam et.

Bu kadar olaya ragmen hala seviyorum demişsiniz, ben de pes diyorum!

Böyle bir eşle, böyle bir aileyle yolunuza devam ederseniz daha çok şiddet görürsünüz...

yoo devam etmicem etmemde ama en fazla nasıl zarar verebilirim diye düşünüyorum bu arada abisi öretmen ve örenci dövmekten kınama aldı bende şikayetçi olucam üzerime yürüyüp hakaret etti diye sizce durum nasıl olur

Düzeltecek ne kalmış?En beterlerinden birini yaşamışsın,yarın nasıl bakacaksınız birbirinizin yüzüne?Allah yardımcın olsun.

belkide dediğiniz gibi sevgi değil bi alışkanlık ve olay çok yeni olduğu için böyle kafam karışık ne olursa olsun dönmüycem zaten ama en fazla nasıl zarar verebilirim bunun yolunu arıyorum

Bence sen biraz kendini topla daha sağlıklı düşün.i
İlk mesajında ikilemde kaldım diyordun ikincisinde hukuki haklarım neler diyorsun.

Belliki senin biraz kafanı toplayıp düşünmen lazm.
Unutma balık denizin nekadar büyük olduğunu bilmez ancak denize dışarıdan bakan büyüklüğünü bilir.olaylara biraz dışarıdan bak.

Valla bence,onlara zarar vermeyi düşünme.
Kendini kurtarmaya bak.
Bırak Allah'tan bulsunlar.Senden uzak olsunlar yeter.
Kötülük kötülüğü doğurur.Sen onları rahatsız edeceksin,onlar da boş durmazlar,seni rahatsız ederler.
İyisi mi bırak gitsin.

Bak sana onu nasil mahfedecegini söyleyecegim.
Öncelikle bosanma davadi acacaksin, mahkemeye darp raporunu sunup
tazminat isteyeceksin.
Bosandiktan sonrada seviyorum esimi deyip üzülmeyeceksin.
Bir güzel mutlu olacaksin, onu unutacaksin.

İste bunlar onu mahfetmene yeter!!!

Büyük askmis sizinkisi devam edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…