okuduklarım tek kelimeyle KORKUNÇ
nasıl dayanıyorsunuz?
ben sevdiğime bırakın dokunup incitmeyi, sözlerimle bile yaralamam.
ne demek ki aileme dövdürücem?
bence öyle döv oğlum döv zihniyetli birinin yetiştirdiği bir adamla evli kalarak kendinize yazı etmeyin.
hele ki aileniz arkanızdaysa. hatta don bile bırakmayıp alın.
sevginizi sizi sevenler için saklayın.
okuduklarım tek kelimeyle KORKUNÇ
nasıl dayanıyorsunuz?
ben sevdiğime bırakın dokunup incitmeyi, sözlerimle bile yaralamam.
ne demek ki aileme dövdürücem?
bence öyle döv oğlum döv zihniyetli birinin yetiştirdiği bir adamla evli kalarak kendinize yazı etmeyin.
hele ki aileniz arkanızdaysa. hatta don bile bırakmayıp alın.
sevginizi sizi sevenler için saklayın.
yapma lutfen hala sevıyorum deme dayak yedıgı halde sevııyorum dıen sadece turk kadınlarıymıs.bu adamı darp raporu bıle almıssın demekkı cıddı boyutlarda.. kendı canını dusun bastan boyun egersen o sekılde gıder senelerce duzelır dıe bekleme nasıl bır aıle ya dov olum dov boylelerının kapasını asfalta surcen gorcek dov demeyı guclerı gelınınemı yetıyormus onun sana onceden garezı vadır bı yemekle dov demez.kendıne deger verıyorsan bosan çekmez zorunda deılsın cocugunda yok.daha mutlu bır hayat senı beklıyr olabılır.
Ailem böyle bir durumda arkamda olsa, bu şekilde haksız yere dayak yemiş olsam hiç düşünmez boşanırdım. Dünyaya bir kez geliyorsun. Ve insanın yaptıkları, yapacaklarının kanıtıdır. Bir kez affedersen, hep yapar...
eşini seviyorsun da kendini ne kadar seviyorsun canım? annemiz babamız bizi, eller dövsün diye mi büyüttüler? sen kendine bunu nasıl reva görüyorsun? ailene nasıl reva görüyorsun? allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın diye boşuna demiyorlarmış
bence sakin kafayla düşünün dolduruşa gelmeyın dışarı çıkın geçmişinizi düşünün herhangi bir problem yoksa hemen boşanmak yerıne bıraz süründürürdüm ben olsam !!!!!!
Hayatta en önemli şey insanın kendisidir çünkü sen varsan sağlıklı ve mutluysan etrafındakilerde var olur sen iyi olsursan etrafınada faydan olur ama sen mutsuz ve sağlıksızsan etrafında kimse olmaz ayrıca kendine olmadığı kimseyede faydan olmaz. İlk önce ben demelisin.Bu adamın nasıl bir ailede yetiştiği yazdıklarına bakılırsa gayet net bir şekilde ortada Bu tarz ailede yetişen insanlardan çok fazla bir şey bekliyemezsin kapasiteleri bellidir. Kendine yapabileceğin hazır çocuğunda yokken en büyük iyilik bana göre Boşanmak olur.
bence sakin kafayla düşünün dolduruşa gelmeyın dışarı çıkın geçmişinizi düşünün herhangi bir problem yoksa hemen boşanmak yerıne bıraz süründürürdüm ben olsam !!!!!!
eşini seviyorsun da kendini ne kadar seviyorsun canım? annemiz babamız bizi, eller dövsün diye mi büyüttüler? sen kendine bunu nasıl reva görüyorsun? ailene nasıl reva görüyorsun? allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın diye boşuna demiyorlarmış
Ailem böyle bir durumda arkamda olsa, bu şekilde haksız yere dayak yemiş olsam hiç düşünmez boşanırdım. Dünyaya bir kez geliyorsun. Ve insanın yaptıkları, yapacaklarının kanıtıdır. Bir kez affedersen, hep yapar...
yapma lutfen hala sevıyorum deme dayak yedıgı halde sevııyorum dıen sadece turk kadınlarıymıs.bu adamı darp raporu bıle almıssın demekkı cıddı boyutlarda.. kendı canını dusun bastan boyun egersen o sekılde gıder senelerce duzelır dıe bekleme nasıl bır aıle ya dov olum dov boylelerının kapasını asfalta surcen gorcek dov demeyı guclerı gelınınemı yetıyormus onun sana onceden garezı vadır bı yemekle dov demez.kendıne deger verıyorsan bosan çekmez zorunda deılsın cocugunda yok.daha mutlu bır hayat senı beklıyr olabılır.
Hayatta en önemli şey insanın kendisidir çünkü sen varsan sağlıklı ve mutluysan etrafındakilerde var olur sen iyi olsursan etrafınada faydan olur ama sen mutsuz ve sağlıksızsan etrafında kimse olmaz ayrıca kendine olmadığı kimseyede faydan olmaz. İlk önce ben demelisin.Bu adamın nasıl bir ailede yetiştiği yazdıklarına bakılırsa gayet net bir şekilde ortada Bu tarz ailede yetişen insanlardan çok fazla bir şey bekliyemezsin kapasiteleri bellidir. Kendine yapabileceğin hazır çocuğunda yokken en büyük iyilik bana göre Boşanmak olur.
boşanma davasını dün açtım ve herşeye son verdim benim için bitti o adam sırf ailesi yüzünden evliliğim bitti önüme ve geleceğime bakcam önemli olan şuanda geleceğim ve ben
benim kafama takılan birkaç şey var yani durduk yere bir tek bu sebepten insan birine vurmaz çok mantıksız evlenmeden önce yada evliliğin sırasında başka sorunlarınız olmuş olmalı çok üzüldüm bebeğini kaybetmene peki acaba nasıl kaybettin acını tazelemek istemem ama eşin seni bu konuda sorumlu tutuyor olabilir mi? bir de senin kadar o da bebeğinizi kaybetmenize üzülmüş psikolojisi bozulmuş olabilir mi? sakın yanlış anlama seni dövmesini hiçbir sebepten haklı bulamam ama yaşadığınız başka şeylerin birikimi olabilir mi? ayrıca evliliklerin ilk bir yılı en zor zamanlardır. hem bu zorluğa senin sağlık sorunların ve bebeğinizin kaybıda eklenmiş. boşan yada boşanma karar senin tabiki boşanmalısın yada boşanmamalısın demicem bu bana düşmez. bir de kocanın ailesiyle aranız hep mi kötüydü? yani hiçbir zaman anlaşamaz mıydınız. şundan dolayı söylüyorum zaten seni hiç istememişlerse sen istesende evliliğini zaten kolay kolay sürdüremezsin. boşanma konusunda da davayı açmışsan darp raporu önemli bir koz ama evliliğinizde hep geçimsizlik olduğunu yada kocanın böyle eğilimleri varsa bunların olduğunu söyleyen şahitler çok işine yarar sonuçta kocan psikolojim bozuktu diyebilir. bin anlık hataydı pişmanım diyebilir. medeni kanun hepsine bi indirim yapıyor. yani belki yine boşanırsın aile birliğiniz sarsılmış çünkü tazminatta alırsın ama tabi bu kocanın gelirine göre verilecek bir karar. hakaret içinde endişelenme mahkeme hakareti darp raporundan dolayı gerçek kabul edecektir. hem aile yakınlarının aki yönde verdiği ifade pek geçerli olmuyor. sana hayatında başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.